Работа, CV-та, HR-и, съвети - 50-та тем

• 59 920
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
Забравяш езика според това колко си го знаел.
Не отчайвайте момичето, с повечко усилия ще си опресни знанията. Има достатъчно тестове в нета, учене му е майката.
Труд трябва, не идва свише!  Първия  език (чужд) и да искам не мога да забравя. Вторият е потънал в някакви бездни, но в момента правя тестове интензивно и има резултат.

Shamsina, благодаря за отличната идея  Hug Регистрирах се, сега остава да разгледам приложението и да се ориентирам.

# 241
  • In the shadows of my mind
На някои хора никой не може да помогне! Това е.

# 242
  • София
Тя все не иска да занимава хората в темата, но... включвайки се с това как никой не ѝ се обажда, все някой (включително и аз преди години) се разчувства и започва да пита какво, защо.
Shocked Това от години ли продължава?

Може би вече станаха три...

# 243
  • Другата България
Може би вече станаха три...
Tired ooooh!
Че то ако три години не си работил нищо не само език ще се забрави, но и основни други умения, някои дори елементарни.
Аз месец не съм отваряла Ексел и вече май не помня кое къде беше....
Не знам какво да кажа.
Май нищо е най - добре.

# 244
Досадно е. Много. Мери, Дадос търси работа от 7-8 години. Така се оплаква в темата постоянно от една година. Преди това не знам какво е било, защото не бях влизала тук от 3 години. Не беше безработна. Имаше си работа, но не знам защо не пише никога за нея. Работа, на която е работила 7-8 години. Ипи по-скоро се е занимавала. Не знам колко и каква част от времето и е заемала дейността и в тази фирма.  Абе и на мен все още някои неща не са ми ясни, но и не искам да знам повече, защото ми е супер тъпо, когато знам нещо, за което тук питат по хиляда пъти, а аз не мога да го кажа.

# 245
Най-лошото е, че ние се опитваме да дамем съвет, да помогнем, а тя реагира с: " Добре, спирам да се оплаквам". Един вид по-скоро се обижда от съветите ни, отколкото да помисли над тях, да вземе по нещичко за себе си. Съчувствам й искрено и се надявам да си оправи живота, но тя е като стена. Ние пишем, пишем и нищо не се е чуло, нищо не се е разбрало. Следва си пак нейният монолог, все едно нищо не сме написали. Някак си не чете и не реагира на това, което не й харесва.

# 246
  • Другата България
Не става въпрос дали може или не може да се казва. Не е редно така да се обсъжда някой, но пък аз като гледам май няма незапознат с нейната история...аз съвсем се обърках, честно.
От 7-8 години..тя е на 31, значи от 24 някъде, още като студентка...че то тогава ако не си намериш мястото, докато си млад, предполага се знаещ, с два езика....но пък от друга страна казваш, че е имала работа - значи или са я махнали, или се е махнала....
Дай да не я обсъждаме повече, но наистина става досадно. Всички сме добронамерени, искаме да помогнем, но информацията, която  дава тя самата е толкова объркана и неясна, че нищо не се разбира. Вкопчила се е в това място, на което е била 7 дни и са напъни да се връща ...то е от ясно по-ясно, че няма да я вземат, ама тя си кандидатства.
И с тия ЛС - та...напушва ме смях понякога.
Ние пишем, пишем и нищо не се е чуло, нищо не се е разбрало. Следва си пак нейният монолог, все едно нищо не сме написали. Някак си не чете и не реагира на това, което не й харесва.
Именно, аз се чудя проблем с възприемането ли е това, неразбиране на текст ли е, други сериозни пропуски ли са....но със сигурност е причина да не я вземат никъде.

# 247
Работеше старата си работа преди да я вземат на тази.

# 248
  • Другата България
Тоест, напуснала е заради място, от което са я изгонили след 7 дни?
Жалко, ако е така.

# 249
Точно така е.

# 250
Сигурно си мислите, че не чета съветите Ви - чета всичко! Вярвам че един ден и аз и всеки друг ще намери желаната работа! И винаги съм имала в предвид всичко , което пишете за мен! Знам че сте добронамерени и това го усещам. За сега стига с мен!

# 251
  • София
За сега спирам да се оплаквам! Confused
Това е добро решение. Но освен спирането се вземи малко в ръце. Ако трябва 2 -3 седмици не чети обяви и не кандидатствай.
После пак от начало. Но като те поканят на интервю не бързай да отказваш.  Питай за всичко, което те интересува.
Помня преди 1 г. е била на интервю в кол-център.Втората смяна свършвали в  полунощ, май. Ами тя отказала, защото нямала пари за таксита. А ако беше поразпитала щеше да разбере, че фирмата осигурява такси до дома.
И други подобни недомислия е писала.
Това знае, онова владее на думи. Но на практика 1свързано изречение не може да напише тук.

# 252
Някой питаше за сладкари.
Ей на любимата ми пекарна:
http://www.take-a-cake.eu/rabota  Simple Smile
Това според мен е работа за Естел.
По нейната специалност е.
Естел, наблегни според мен над това което си учила.
Махни се от тези Магазини!!!! #Crazy
Упражнявай това което си учила.Това е ЗАНАЯТ!!!! Hug
Занапред никой не може да ти вземе Ръцете.
Желая  ти УСПЕХ Hug bouquet

# 253
  • София
Между другото и аз мисля за Естел като чета тази обява за тейк а кейк. Супер приятни са двете сладкарнички и правят само мъфини, което дори за домашни условия не е сложно, пък за там съвсем.

# 254
Днес получих това писмо от кастъмър съпорт.
Май няма нужда да коментирам какво ниво на език изискват в кол център  Rolling Eyes
Отделно (обсъждаме в съседна тема) се оказва, че написаното не отговаря на политиката на сайта. Добре, че тук има страхотни хора и ми помогнаха. Явно да си кастъмър съпорт не изисква много подготовка.
Подчертавам, че съм копирала без промени.

Скрит текст:
I would like to inform you that is why the feedback in question was remove because of the unpaid item case open against you. The feedback will automatically if the seller open a unpaid item case and close against you. If you are asking us to reinstate the feedback we cannot reinstate it since we do not have a way to reinstate feedback.
Thanks again for contacting us, and thanks for using eBay.

Sincerely,

Ramil

eBay Customer Service

Общи условия

Активация на акаунт