Работа, CV-та, HR-и, съвети - 50-та тем

• 59 924
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
  • На брега на реката
Ramil просто е ползвал google translate  ooooh!

# 256
Ramil вероятно е на стаж в иБей, ако това писмо наистина е от къстъмър съпорт на ибей.

# 257
Наистина е от кастъмър съпорта на ибей, защото им пиша през сайта.

# 258
Искам да добавя нещо от вчера - за компанията , за която аз съм преценила че не искам там защото не осигурявали таксита, за смяна до полунощ - съвсем грешно твърдение , проведохме интервю по телефона, и нищо повече. Не са ми предложили официално позиция за да откажа. Ако ми бяха предложили щях да приема.  Close

# 259
  • София
Искам да добавя нещо от вчера - за компанията , за която аз съм преценила че не искам там защото не осигурявали таксита, за смяна до полунощ - съвсем грешно твърдение , проведохме интервю по телефона, и нищо повече. Не са ми предложили официално позиция за да откажа. Ако ми бяха предложили щях да приема.  Close

Да де, ти отказа да проведеш интервю, което е по-лошо... Помним Simple Smile

# 260
Интервюто беше по телефона  Rolling Eyes

# 261
  • София
Да, разисквахме поканата им за лична среща доста дълго, дали не беше цяла тема. И твоят мотив за отказ беше това, че не осигуряват транспорт. Нещо, което беше опровергано от съфорумка, работеща или бивша служителка на фирмата - това вече не помня. Т.е. всички те посъветвахме следващия път преди да отказваш каквото и да било да разпиташ по-добре. И изобщо, ако не редактираше постовете си, доста по-ясна щеше да е на всички картината около теб.

Стремя се да не участвам в дискусиите, съжалявам. Но това се обсъжда всяка тема като последствие от почти идентични постове.

# 262
Между другото и аз мисля за Естел като чета тази обява за тейк а кейк. Супер приятни са двете сладкарнички и правят само мъфини, което дори за домашни условия не е сложно, пък за там съвсем.

Мястото е наистина много приятно. Ходила съм на интервю при тях. Мил екип.  Много готин управител.

# 263
Някой да има мнение за SENSATA ТЕХНОЛОГИИ БЪЛГАРИЯ ООД-става въпрос за офиса в София?! newsm78

# 264
Оф, аз пък се чудя като говорите така на Дадос, че би се справила с офис пакета (Селика май го каза)... не е ли малко необмислено? В смисъл дали това не е лоша услуга за жената. Някой запознат ли е в детайли с това наистина? Не за друго ами да не ѝ се вдъхват някакви прекомерни надежди.

Дадос, до каква степен боравиш с офис пакета?

# 265
  • Другата България
Няма да ти отговори според мен.

# 266
Не е необмислено. Знам къде работеше и знам с какво се занимаваше.

# 267
Някой да има мнение за SENSATA ТЕХНОЛОГИИ БЪЛГАРИЯ ООД-става въпрос за офиса в София?! newsm78

https://bgrabotodatel.com/company/9627/page:2 - само това. Ако научиш нещо друго, моля драсни на лични, че ме интересува   Peace

# 268
Добра, наистина интересен мейл, не го прочетох докрай, че е трудно. Като чета нещо грешно, започвам да се съмнявам, че аз не знам езика. И е объркващо.

Не съм се включвала по случая на Дадос умишлено. Но реших да споделя. Преди няколко теми пак се пишеше и коментираше същото, абсолютно същото. И новите потребители някак се "впускат" в темата, защото не знаят предисторията. А запознатите вече са се уморили да повтарят едно и също.
Имам син, който след няколко месеца прави 2 години, а си спомням, че още когато бях бременна, а и преди това май  newsm78 Дадос пишеше в темата и съветите към нея валяха. Винаги съветите са едни и същи, тя винаги отговаря в един и същи стил. Винаги има постове в стил - повече няма да ви занимавам. Още от тогава знам, че тя търси нова работа от години. Просто всичко се повтаря за ... не знам кой път.
Дадос, моля те вслушай се в думите на Валерина (пост номер 234) и очакваме след 2-3месеца да се похвалиш, че си започнала на най-подходящата позиция за теб.

# 269

https://bgrabotodatel.com/company/9627/page:2 - само това. Ако научиш нещо друго, моля драсни на лични, че ме интересува   Peace
Това и аз го изчетох, но разбера ли нещо ще ти драсна.

Общи условия

Активация на акаунт