Работа, CV-та, HR-и, съвети - 50-та тем

• 59 497
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • In the shadows of my mind
Атос наистина ще се местят в сградата на Рачо Петков Казанджията, но това не е Бистрица Simple Smile До там върви автобус 111, 112 и 314. Всички минават покрай метростанции и са с удобни връзки. Да, ще пътуват повече хората от по-далечни квартали, но реално си се води до Бизнес парка и не е като да работиш в Перник Simple Smile
Днес ми беше първият работен ден. Още ми е ново, странно, неориентирано, но се надявам с времето всичко да се подреди. Успех на всички продължаващи с търсенето  Peace

# 586
Не знаех за Атос, че ще се местят. Те май имат няколко сгради пръснати из София, сигурно искат да се съберат на едно място екипите. Unify и те - в ЦУМ, в Бизнес Парка... Може и тях да ги преместят след време, ако ги ребрандират  Thinking
На Рачо Петров Казанджията локацията му наистина е неудобна, въпреки че не е съвсем Бистрица, ама си е почти Mr. Green За хората от южните квартали да речем, а сигурно и за други, ако не са с кола, сега се сменят поне 2 превозни средства (или минаване през центъра с рейс), а после ако трябва и автобус да хващаш допълнително за 2 спирки става съвем таралянкане.

# 587
Тоя 314 е на около час, а преди време столична агенция ми отказа място в Unify - Нямала съм опит в международна компания, както и да е, благодаря на всички за съветите, куража и подкрепата, тайничко завиждам на всички с ново местенце през тази година или от миналата  Hug

# 588
Dados, просто това са измислили да ти кажат, за да не те обидят, ако ти кажат, че не ставаш.

# 589
Чакай де, Дадос, тя тази година едва сега започва! И твоето време ще дойде, търпение! Hug

# 590
Това как Ви звучи - Разгледахме подробно Вашата кандидатура, но за съжаление , нямаме нищо подходящо за Вашият опит и квалификация  Close

# 591
  • Другата България
Като културен и възпитан отказ звучи, как да звучи?

# 592
Дадос не се отчайвай, и на твоята улица ще изгрее Слънце newsm53
Наблягай на позициите с техн-то ти образование според мен-ще се случи newsm10
Впрочем, и за мен няма нищо хубаво днес и от миналите две седмици нямам Хубаво предложение,
но не се отчайвам. Simple Smile, но и аз в момента работя и все пак не ми е малка заплатата newsm78

Не искам да го споменавам, но не мога:Много ми става КоФти, като прочета, че
сама жена отглежда дете/децата си . Weary

Като гледам как постоянно излизат  обяви, за определени позиции се Надявам,
че наближава времето, когато Работодателите малко ще се Осъзнаят!?! newsm78
Желая Успех на всички!!!

п.п celika, дали получи това, което ми поръча?  bouquet

# 593
Td, съжалявам, но някак бях те пропуснала или забравила

Дадос, аз чак сега прочетох хубаво какво казваш. Преди си мислех, че си ходила на интервю в Unify (ти така каза) и много се чудех какво в CV-то ти ги е накарало да те поканят и за каква позиция, но сега разбирам, че всъщност си ходила в агенция. Имай предвид, че това изобщо няма нищо общо с Unify, т.е не си имала допир с тях.

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 01:47 от celika

# 594
Мисля, че преди около година подробно бях писала за Unify и Cargill. Оттогава явно са се променили нещата. Dados, това е стандартен отказ и се учудвам защо го намираш за странен, при наличие на толкова много твои кандидатури. Тъжно или не, някои мениджъри държат на опит в големи международни компании. Точно в агенцията, която ме извика за обявата към Unify, на въпроса защо са ми се обадили, тъй като дори аз самата осъзнавам, че нямам достатъчно опит по конкретната позиция, ми казаха, че са впечатлени от наличието на две големи международни компании от сектора в CV-то ми. Казвали са ми го и свободни рикрутъри, които са се опитвали са ме "крадат". Успех.

# 595
Чертожник ACAD
http://www.karieri.bg/viewadv/rabota/35435_chertojnik_acad/ - дано представлява интерес за някой! Фирмата има и други обявени позиции.

Днес получих отказ по имейл от фирма, в която кандидатствах преди поне 6 седмици. Бяха ми казали, че до седмица ще ми пратят оферта. Първо, знаех, че не ставам за позицията и се чудех защо ме интервюират. Второ, като мина седмица ми стана окончателно ясно, че няма да има второ интервю. Така или иначе съм много доволна от писменото информиране - не било трудно! Щом си посветил време на тях, те също могат да посветят секунди за въвеждането на имейла ти заедно с 50 други. Да, не са длъжни, но е практично и любезно  Peace

# 596
Някой знае ли заплатите в Скрилл, ново име Paysafe? Не съм IT.

# 597
  • София
Открих нещо! Като цъкнете на името на фирмата в Джобс, излиза адреса и. Доста полезно.

# 598
Simple Smile Много малко имат въведен адрес.

# 599
  • софия
Здравейте!Имате ли представа какви са заплатите на акаунт мениджърите в МТЕЛ?

Общи условия

Активация на акаунт