Работа, CV-та, HR-и, съвети - 50-та тем

• 59 881
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Тези моите бившите дори и не си смениха адреса в Джобса, телефона е същия, като мобилен на тази дето ме изгони  Close

# 601
Дадос, престани. Не са ти никакви бивши. Да си работил 3 дена някъде, не означава, че си работил там, а че си пробвал и не са те харесали.

# 602
Мисля, че преди около година подробно бях писала за Unify и Cargill.

Да, писала си и за двете. Аз си спомням много добре. Даде полезна информация.

Има някои дреболии, които отличават работещия в голяма корпорация от служител в мъничка фирма. И все пак дали е чак толкова съществено това? Не ми се вярва. По-скоро "обличат" отказа си с  оправдание.

# 603
  • София
Открих нещо! Като цъкнете на името на фирмата в Джобс, излиза адреса и. Доста полезно.
Браво!
Открила си Америка на карта. Това го имаше и преди 10 год.
Няма лошо - всеки ден да научаваме по нещо ново.

# 604

Има някои дреболии, които отличават работещия в голяма корпорация от служител в мъничка фирма. И все пак дали е чак толкова съществено това? Не ми се вярва. По-скоро "обличат" отказа си с  оправдание.

Аз вярвам, че за всяка позиция е съществено, но за моята е много много съществено. В голяма компания може да работиш и да научиш неща, които никога няма как да видиш в малка компания. Но пък в малка компания работата ти може да е по-разнообразна и да придобиеш опит с много неща, които не че ги няма в големите компании, но просто с тях се занимава някой друг, много далеч от твоята дейност.

# 605
  • SF
Вие сте изписали темата без мен..... Къде съм бляла Simple Smile

# 606

Здравейте,
има ли запознати с работната среда в Баумакс?
Кандидатствах за обща позиция при тях/СЛУЖИТЕЛ в отдел ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ И АДМИНИСТРАЦИЯ/. Дамата снощи обаче ми каза, че за мен имали в предвид друга позиция на бюро.
Всяка информация ще ми бъде от полза.

# 607
.........................

Последна редакция: ср, 24 фев 2016, 21:08 от Защо ме търсиш?

# 608
  • Другата България
Как написано на глаголица? newsm78

# 609
.............................

Последна редакция: ср, 24 фев 2016, 21:09 от Защо ме търсиш?

# 610
  • Другата България
 Shocked doh smile3511
Не мога да повярвам. ooooh! Tired
И такъв човек е извикан на интервю?

# 611
Shocked doh smile3511
Как? И аз съм сe затревожила за моето CV....

# 612
Аз пък се изумих повече от това, че си представих, че някой наистина е използвал глаголица  Shocked  ooooh!, а пък то какво било....Глаголицата изглежда по друг начин.....https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0% … D0%B8%D1%86%D0%B0

# 613
Защо ме търсиш?, явно много сте западнали Simple Smile

# 614
  • Другата България
Аз пък се изумих повече от това, че си представих, че някой наистина е използвал глаголица  Shocked  ooooh!, а пък то какво било....Глаголицата изглежда по друг начин.....https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0% … D0%B8%D1%86%D0%B0
Да, затова и попитах за нея.
Shocked doh smile3511
Как? И аз съм сe затревожила за моето CV....
Аз също, затова не разбирам как и дали човек с такова СВ е извикан на интервю.....

Общи условия

Активация на акаунт