Перилни препарати и омекотители – 37

• 91 273
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Здравейте, момичета  bouquet Моля за помощ: използвам препарат за бяло пране Формил (марка на Лидъл), слагам точно колкото пише на опаковката, но белите ми дрехи придобиват сивкав оттенък.
Препоръчайте ми специален прах/гел/препарат, който да запазва чисто белия цвят.
Чак пък специален... просто си купи качествен, примерно Ариел или Персил.

# 496
В Елитис, нови кутии с нов дизайн Тайд и Бонукс.
Скрит текст:

# 497
  • Пловдив
За Персила в Метро,13,42лв е с ДДС,намерих фактурата.Аз си комбинирах за цветно,бяло и бебешки.Отидох за Ариел,защото се бях заблудила за цената и видях,че Персила е на промоция.На мен Метро ми беше по път,така че не съм ходила специално за това  Peace

# 498
  • София
някой дали знае има ли в Лидл от Ариела за тъмните цветове течен и прахообразен за бяло с Ленора  Rolling Eyes

# 499
Има само прах за цветно и течен mountain spring.

# 500
Гес, купих си малка кутия от стария Ариел. Произведен е на 4 август 2015. Кутията не е овлажнена но прахът се беше сбил и станал на буца. Дали му има нещо? Раздрусах кутията преди да я отворя, за да се разбие и да си стане на прах. До следващата употреба дали пак ще се сбие, тъй като кутията вече е отворена и няма да мога пак да го разбивам?

# 501
някой дали знае има ли в Лидл от Ариела за тъмните цветове течен и прахообразен за бяло с Ленора  Rolling Eyes
Аз си взех течен БЯЛО+ЦВЕТНО. Друг гел не видях дали има.

# 502
В нашия Лидл рафта беше празен...стоеше само надписа отгоре Rolling Eyes
Не е изключено праховете да са изнесени на друго място, но не ги видях...не съм търсила, просто минах набързо през магазина.

# 503
Здравейте дами Simple Smile Искам малко плмощ. Баща ми ме "зарадва" с тази кутия прах! Ще има да се пере три години, но имам питанка за какво е ? Имам съмнение, че е за бяло, но все пак да се допитам
http://www.discounto.de/Angebot/FORMIL-Vollwaschmittel-Pulver-100-WL-1516331/

# 504
От темата съм научила, че ако изрично няма надпис "колор" върху опаковката, значи препарата е за бяло/универсален.
Според мен, без да съм сигурна, това е прах за бяло пране или универсален такъв, а не цветно..

# 505
Здравейте дами Simple Smile Искам малко плмощ. Баща ми ме "зарадва" с тази кутия прах! Ще има да се пере три години, но имам питанка за какво е ? Имам съмнение, че е за бяло, но все пак да се допитам
http://www.discounto.de/Angebot/FORMIL-Vollwaschmittel-Pulver-100-WL-1516331/
Напиши цифрите на баркода.

# 506
# 507
Не е много силно избелващ. Можеш да переш и по-светли и устойчиви цветни дрехи.

В Лидл пак ще пускат цветоулавящи кърпички Формил от понеделник - 24 броя за 4 лева. Предния път като ги имаше в брошура изобщо не се появиха в магазина, та се надявам сега да има, че моите свършват, а тези са доста изгодни.

# 508
Ще погледна тези кърпички, че другите са ми на привършване. Благодаря, Гес, за информацията..

# 509
  • Варна
Момичета и в Кауфланд тази седмица има намалени цветоулавящи кърпички - 20 бр. за 2,49 лв.

Общи условия

Активация на акаунт