Перилни препарати и омекотители – 37

• 91 273
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
В метро персила е на промоция(прах,течен и капсули и за бяло и за цветно)Като купиш два пакета по 20 пранета,получаваш трети безплатно по избор.За 13лв и някакви стотинки имаш 60пранета.Аз се заредих  миналата седмица  Whistling

# 481
  • в огледалото на живота
В метро персила е на промоция(прах,течен и капсули и за бяло и за цветно)Като купиш два пакета по 20 пранета,получаваш трети безплатно по избор.За 13лв и някакви стотинки имаш 60пранета.Аз се заредих  миналата седмица  Whistling
Може ли линк?

# 482

Да, изгодно си е това Peace

Само че аз три опаковки от по 20 пранета миналата година взех от Лидл, прах Персил колор, пак някаква промоция, и бая време ги търкалях, даже последната опаковка в момента е на половина утоптребена. Е, малко ползвах и ариел през това време, но все пак доста време се ползват 60 пранета...

# 483
Който пере много и има нужда от повече прах, ще му дойде добре. Освен това от Метро пазаруват търговци, на които също една опаковка безплатно им дава чисти пари в джоба. Всеки си преценява какво и колко да купува според нуждите си.

# 484
Аз пера много цветно и така ще ми дойде добре...аз си взех Персил за цветно от кварталният магазин -5кг.за 13 лева а това в Метро е направо супер оферта... bouquet bouquet

# 485
не е чак толкова супер - само с 1 кг повече за същите пари, не съжалявай  Peace докато ида до Метро и се върна ще изхарча повече за гориво... 26 км = 2-3 л. бензин.
Аз след много чудене взех от Кауфланд Тайд за цветно 2кг за около 8-9лв и съм напълно доволна.

# 486
не е чак толкова супер - само с 1 кг повече за същите пари, не съжалявай  Peace докато ида до Метро и се върна ще изхарча повече за гориво... 26 км = 2-3 л. бензин.

Точно....и аз това си помислих. ..Laughing
А тази цена на Персила в Метро с ДДС ли е или без? newsm78 

# 487
  • София
Това важи общо взето за повечето промоции... ако човек се дига до  някъде само заради единият прах на промоция, то отстъпката отива в  разходите за път Wink

Някой ходи ли в лидл за ариел - има ли количества достатъчно?

# 488
Всеки си преценява какво и колко да купува според нуждите си.

Гес, това към мен ли е? Защото ако е по повод моят пост, не съм писала кой какво и колко да купува Peace Разбира се, че всеки си преценява, но мисля, че е полезно все пак и личен опит да се сподели..

# 489
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Здравейте, момичета  bouquet Моля за помощ: използвам препарат за бяло пране Формил (марка на Лидъл), слагам точно колкото пише на опаковката, но белите ми дрехи придобиват сивкав оттенък.
Препоръчайте ми специален прах/гел/препарат, който да запазва чисто белия цвят.

# 490
  • София
Омо ултимейт.
Предполагам все пак спазваш дозата и според твърдостта вода, не само според количеството дрехи и замърсеност?

# 491

Някой ходи ли в лидл за ариел - има ли количества достатъчно?

Аз ходих, купувах таблетки за съдомиялна и имаше мнооого Ариел, това беше към обяд.

# 492
  • София
Šunšhine - Супер, много ти благодаря, значи има шанс довечера или утре да има останали количества Wink

# 493
  • София
Angel, не съм забелязала в Лидъл някой да налита на промо праховете, мисля, че и след няколко дни все още ще има.

# 494
За интересуващите се, във всички пликове на Ариел в Лидл има мерителна чашка, но е навътре в праха. Снощи опипах бая пакети и всичките имаха.

Общи условия

Активация на акаунт