Перилни препарати и омекотители – 37

• 91 283
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
Защото ми изкарва петната по-добре от немския Ариел, особено мръсотиите след колоездене, между които дори и петролна смазка ( в комбинация със сапун за петна Каппус ).И защото май няма друг толкова добър прах колкото тези двата, който да идва в опаковка от 5 или повече кг...

Колоездачните екипи не са ли специални материи...дишащи и т.н, които да переш със специализиран препарат? Thinking
Иначе знам, че си фен на Омото...но ако переш само колоездачни екипи, те и без това избеляват от слънцето, като караш....така че Whistling кво ти пука толкова...

# 466
  • София
Скрит текст:
Защото ми изкарва петната по-добре от немския Ариел, особено мръсотиите след колоездене, между които дори и петролна смазка ( в комбинация със сапун за петна Каппус ).И защото май няма друг толкова добър прах колкото тези двата, който да идва в опаковка от 5 или повече кг...

Колоездачните екипи не са ли специални материи...дишащи и т.н, които да переш със специализиран препарат? Thinking
Иначе знам, че си фен на Омото...но ако переш само колоездачни екипи,
те и без това избеляват от слънцето, като караш....така че Whistling кво ти пука толкова...
То има и не колоездачни цветни материи, които избеляват от слънцето, но за тях са измислили препарати за цветно, за да не избледнеят до степен да не сатават за носене след 2 пранета. Не ги перем с препарат за бяло, че така или иначе щели да избелеят някога, кво ти пука Stop. По тая твойта логикаа защо ядеш, като така или иначе след Х часа пак ще си гладна?

# 467
Скрит текст:

Иначе знам, че си фен на Омото...но ако переш само колоездачни екипи,
те и без това избеляват от слънцето, като караш....така че Whistling кво ти пука толкова...
То има и не колоездачни цветни материи, които избеляват от слънцето, но за тях са измислили препарати за цветно, за да не избледнеят до степен да не сатават за носене след 2 пранета. Не ги перем с препарат за бяло, че така или иначе щели да избелеят някога, кво ти пука Stop. По тая твойта логикаа защо ядеш, като така или иначе след Х часа пак ще си гладна?

Виж какво...карала съм дълго време маунтин байк, така че знам за какво говоря...И репликата ми беше не към теб, така че не се чувствай длъжна да отговаряш на постовете ми към други потребители.. Stop

# 468
  • София
@ teta75 - Айде да не ми казваш на кои постове да отговарям, защото това е свободен форум и мога да изкажа мнение за който и да е пост. Това, че някой има различно мнение от твоето не значи че не трябва да го каже, а ти не си никоя за дакваш кой ще пише и кой не, така че се успокой!
Реагирах на поста ти т.к. за мен е глупаво да се каже "защо да переш с прах за цветно, нещо което така или иначе ще избелее от слънцето." + Някой материи не избеляват толкова лесно от слънцето, но това е друга тема.

# 469
Някой знае ли дали промоцията в Билла на Персил е само за цветно? Свършва ми праха за бяло и се оглеждам за нещо изгодно.
Аз пера с Омо само бяло или бяло + нещо цветно(светли цветове) или дреха която вече е поизбеляла така или иначе и не ми е "скъпа" особено- за да си запълня капацитета.
Пише различни видове, значи би следвало да има за а бяло. В Метро има много препарати също, брошурта е "пролетно почистване" и важи от 25.02.2016-23.03.2016г.
В DM e 6.99 до 9 март, много е скъп в Била.

# 470
В DM e 6.99 до 9 март, много е скъп в Била.
В Била е 6.69 до 9 март Peace

# 471
  • София
Имам дилема малко извън темата за препарати, но свързана с пране.  Mr. Green
Мисля да подменя сегашната Аристонка и съм се спряла на 2 перални.
http://www.tehnomix.bg/bosch-wat-28460-by
http://www.technomarket.bg/peralni/samsung-wf-80f5e5w4x-09128074 - тази ще ми пасне като дизайн идеално
Колебая се и за някакво LG от този клас.
Ще се радвам на вашите коментари. Може и на лични да не оспамим темата. Писах и в темата за перални, но не ми помогнаха особено в избора. Предварително благодаря на включилите се.

# 472
Да, права си. Аз гледам брашурата до 31 март - там е 9,49 лв.

# 473
  • София
purlan baby хубав прах ли е, че от другата седмица ще е на промо в кауфланд  newsm78

# 474
Здравейте,

Знаете ли омекотител с добър антистатичен ефект? Че ариела който купих има добър аромат, но от дрехите има статично електричество.
Не държа на аромата, а на антистатичния ефект.

Благодаря.

# 475
За Пурлана да се включа - и двете ми деца се обринаха от него, едното включителон и сърбеж

# 476
..Знаете ли омекотител с добър антистатичен ефект? ...
всички омекотители са с антистатичен ефект. В момента ползвам бяло италианско Коколино сензитив, добре е, но и по-добри съм ползвала.

# 477
  • в града на атомното слънце :)
Ариел, който от понеделник ще е в Лидл, хубав ли е?

# 478
Ариел, който от понеделник ще е в Лидл, хубав ли е?

Да, за този който е на прах говоря.. Течни не ползвам...

# 479
  • София
Аз пък открих пакет от старото Омо, забутан в мокрото, и като тръгнах да го пресипвам, установих, че не само че срокът му изтича март 2016 г., но и се е овлажнил в затворената торбичка  ooooh!  Crossing Arms
За последен път се презапасявам  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт