Перилни препарати и омекотители – 37

• 91 270
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
  • ...на безопасно
Аз Омо не съм ползвала до сега, затова разпитвам.
 Много ниска ми се вижда цената - 6 кг, че и Коколино.

# 451
  • София
Цената е стандартна за прахове като Ариел и Персил, когато са в промоция. Нестандартни са кг  Laughing
С една дума, цената е изгодна, но не е нещо извънредно на пазара.
Откакто пуснаха този вариант на Омо, такова намаление обаче не е имало, опаковката за 20 пранета трайно се продава 10-11 лв., намалена съм я виждала за 9 лв., но аз им благодаря за такова скромно намаление  Wink Личният ми бюджет за прах е 35 ст. на пране, затова пакет за 20 пранета купувам до 7 лв.  Wink Е, случват се и изключения  Laughing

Имай предвид, че 60 пранета са доста за стандартно домакинство от 2 възрастни и 1 дете. Ще го ползваш 1-1,5 г.  Peace

Иначе ако и новото Омо пере като старото, е един от най-добрите прахове за бяло.

# 452
  • София
Скрит текст:
Цената е стандартна за прахове като Ариел и Персил, когато са в промоция. Нестандартни са кг  Laughing
Откакто пуснаха този вариант на Омо, такова намаление обаче не е имало, опаковката за 20 пранета трайно се продава 10-11 лв., намалена съм я виждала за 9 лв., но аз им благодаря за такова скромно намаление  Wink Личният ми бюджет за прах е 35 ст. на пране, затова пакет за 20 пранета купувам до 7 лв.  Wink Е, случват се и изключения  Laughing
Имай предвид, че 60 пранета са доста за стандартно домакинство от 2 възрастни и 1 дете. Ще го ползваш 1-1,5 г.  Peace

Скрит текст:
Иначе ако и новото Омо пере като старото, е един от най-добрите прахове за бяло.
Shocked я пак? Дали не е техническа грешка и да си искала да напишеш месеца, а не години? Не виждам как ще ползваш година- година и половина пакет за 60 пранета /освен ако не поллзваш системно и други прахове/.

# 453
Скрит текст:
Имай предвид, че 60 пранета са доста за стандартно домакинство от 2 възрастни и 1 дете. Ще го ползваш 1-1,5 г.  Peace

Скрит текст:
Shocked я пак? Дали не е техническа грешка и да си искала да напишеш месеца, а не години? Не виждам как ще ползваш година- година и половина пакет за 60 пранета /освен ако не поллзваш системно и други прахове/.

Не мисля, че е грешка...Бяло пране се събира трудно. Цветното обикновено е повече.

# 454
6-8 бели пранета на месец = 7-10месеца

# 455
  • София
Много ясно, че системно използвам и други прахове. Прахът за бяло пране  се употребява по-малко от праха за цветно в повечето домакинства.
Довършвам ариел за бяло 55 пранета - точно 1 година. А аз пера доста, но бялото ми е 1, макс 2 пъти седмично.

В семейството на didnik, която, ако не ме лъже паметта, е с 4 деца, вероятно ще смукнат същото количество за 3 месеца. Затова написах "стандартно" домакинство.

# 456
  • ...на безопасно
И аз съм в този диапазон 5-7 бяло на месец. Възрастен + дете.

# 457
  • Варна
Всъщност ме е страх да ползвам това ОМО за цветно, за да не избели.Ползвам само скъпи и маркови дрехи, които би трябвало да са с качествена боя, но все пак ? Чудя се...

# 458
  • София - Рим и обратно
ОМО категорично не е добре за цветно. Особено това нашенското. Гръцкото мисля, че е по-нежно откъм избелване, поне при мен изобщо не може да се мери с другото откъм белота на бялото пране. То може би става и за цветни устойчиви. Но ultimate- абсурд.

# 459
Всъщност ме е страх да ползвам това ОМО за цветно, за да не избели.Ползвам само скъпи и маркови дрехи, които би трябвало да са с качествена боя, но все пак ? Чудя се...

Има си прахове за цветно. Не разбирам, защо се натискаш да ползваш Омо за тях, като си има изрично за цветни дрехи препарати? Thinking

# 460
  • Варна
Защото ми изкарва петната по-добре от немския Ариел, особено мръсотиите след колоездене, между които дори и петролна смазка ( в комбинация със сапун за петна Каппус ).И защото май няма друг толкова добър прах колкото тези двата, който да идва в опаковка от 5 или повече кг...

# 461
  • София
Смазката ще ти я изпере най-обикновен обезмаслител за кухненски нужди  Laughing А другите петна ще излязат от всеки спрей за петна, без да търкаш като идиот със сапун  Crazy

Иначе смятам, че Омото няма да успее да съсипе цветовете на екипите, тъй като са от изкуствена материя, която "задържа" боята много по-трайно от памука.

Между другото няма ли някакви специфични инструкции за пране относно препарата?

# 462
  • София
Защото ми изкарва петната по-добре от немския Ариел, особено мръсотиите след колоездене, между които дори и петролна смазка ( в комбинация със сапун за петна Каппус ).И защото май няма друг толкова добър прах колкото тези двата, който да идва в опаковка от 5 или повече кг...

Има препарати които ще ти изкарат петната, които си посочил, но не знам дали ги има в големи опаковки. Виждала съм само малки, силно концентрирани и гел.

# 463
Някой знае ли дали промоцията в Билла на Персил е само за цветно? Свършва ми праха за бяло и се оглеждам за нещо изгодно.
Аз пера с Омо само бяло или бяло + нещо цветно(светли цветове) или дреха която вече е поизбеляла така или иначе и не ми е "скъпа" особено- за да си запълня капацитета.

# 464
  • София
Някой знае ли дали промоцията в Билла на Персил е само за цветно? Свършва ми праха за бяло и се оглеждам за нещо изгодно.
Аз пера с Омо само бяло или бяло + нещо цветно(светли цветове) или дреха която вече е поизбеляла така или иначе и не ми е "скъпа" особено- за да си запълня капацитета.
Пише различни видове, значи би следвало да има за а бяло. В Метро има много препарати също, брошурта е "пролетно почистване" и важи от 25.02.2016-23.03.2016г.

Общи условия

Активация на акаунт