Перилни препарати и омекотители – 37

• 91 150
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
Аз затова предпочитам малки опаковки, че да не ме е яд поне. Определено ще го употребя за нещо, ама в никакъв случай за бяло пране.  Peace

За жълти дрехи може би...таман ще им подсили цвета Mr. Green /шегичка/..

# 541
  • оттам, откъдето започва България
Това е идея!  Joy

# 542
Вече успях да взема цветоулавящи кърпички Формил.

Интересното е, че в Лидл са заредили прах Ариел mountain spring за 30 пранета, в плик, произведен в Румъния, със старата дозировка и със старата миризма, но в новата опаковка със зелените лъчи, които излизат от логото. newsm78 Странно.

# 543
  • София
Има ли някъде промоция на Ариел кутии?

# 544
# 545
  • 1st floor
Току що си взех от Т маркет за 15 лева голяма кутия Ариел за 50 пранета. Дано  е хубав и дано най-накрая имам чашка вътре! Mr. Green

# 546
  • SF
Моля те, сподели. Утре и аз отивам.
Много бях доволна от един прах за пране Диксан. DIXAN. Купих го от Карфур преди около 2 години, но вече го няма никъде. Беше голяма опаковка и го ползвах дълго време. Ухаеше невероятно и правеше бялото бяло.

# 547
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Момичета, мога ли да се доверя на течния Ариел, който е на промоция в Кауфланд тази седмица? На няколко места четох, че промоционалните им перилни /и не само/ препарати и омекотители били разредени, и не зная дали да вярвам или не.

# 548
Не вярвай.

# 549
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много благодаря, Гес!  Hug bouquet
От 2-3 години не съм купувала перилни препарати оттук /носеха ми ги от чужбина/ и сега докато се ориентирам е голяма мъка.  Laughing

# 550
Здравейте,
Какво мислите за препаратите и омекотители от Турция на Pervol ?
Аз от там си вземам и излзиа за 4 литра первол за 8 лева и е доста добре

# 551
Тази вечер минах през Елитис и видях това Omo
Скрит текст:
на цена 4.29 лв.
Прахът се сипеше в кутията при разклащане, имаше и някакъв аромат, обаче датата на производство беше към края на 2013 г. Срокът му на годност не е ли изтекъл вече? Предполагам, че това обяснява ниската цена. Rolling Eyes

# 552
Тази вечер минах през Елитис и видях това Omo
Скрит текст:
на цена 4.29 лв.
Прахът се сипеше в кутията при разклащане, имаше и някакъв аромат, обаче датата на производство беше към края на 2013 г. Срокът му на годност не е ли изтекъл вече? Предполагам, че това обяснява ниската цена. Rolling Eyes
Това Омо е страхотно - еквивалент е на марката СКИП в Гърция!

# 553
Аз искам да попитам някой може ли да ми каже от къде във Варна мога да купя сано концентрат!? Ходих до един магазин за внос, мисля Бьорн или нещо такова, но нямаше.
Мнение давам и за Формила - изобщо не съм очарована, нито от изпиране, нито от аромат.

# 554
  • София
Във Фантастико има промо на Персил, така че си взех. Малко ще сменя Ариел.
И едно Коколино ще си взема сигурно. Това с лилиите усеща ли се след изпиране?

Общи условия

Активация на акаунт