Перилни препарати и омекотители – 37

• 91 169
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
  • ...на безопасно
Момичета, този Силан   https://www.google.bg/search?q=%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D0%BD+%D … R1LpfTZhMqyr4M%3A

Ужасно много се пени....Сега Пена го върти и на люка е побеляло от пяна. За първи път го ползвам, взех го от ДМ, а прахът за пране си ми е в нормалната доза. Вие какви наблюдения имате?

И по един друг повод да питам, дайте идеи как да подходя за изпирането на чисто бяла дреха от памук с 2% еластан. Дрехата дълго време е стояла в магазин и е замърсена от прахоляк и то видимо жълтее и сивее.
Значи имам - прах за бяло на ДМ Денк мит, Спот, сапун Капус, препарат карфурска марка аерозол за петна, Ариел гел за петна, таквоз http://prikachi.com/images.php?images/264/8683264v.jpg, Ариел за бяло.
Ако трябва ще купя още нещо. Въпросът е от раз да ми се получат нещата, че да не фиксирам петната.

# 526
  • София
Аз бих накиснала в силно концентриран разтвор (да е синя водата) на Ариел за бяло пране.

# 527
  • София
И аз съм доволна от Brite кърпичките. Но ако не се лъжа, те се слагат по 2 бр., такива са препоръките отзад в указанията.
Аз слагам по 1 и досега само веднъж имах проблем с една много пускаща блуза, трябваше да сложа 2 кърпички...

# 528
От понеделник в Кауфланд ще има Персил (20 пранета) за 6,59 лв.

# 529
Странно, но ще похваля Савекса за бяло с парфюм (синя кутия).  Peace
Ние бяло нямаме по това време на годината, но се наложи да пера един халат и други глупости. Взех от него. Хареса ми как изпра и дрехите миришеха много приятно.  Mr. Green

# 530
Донесоха ми Essex гръцки, изненада.
Скрит текст:
В първия момент реших да си го дам - какво ще ги правя 50 пранета за бяло и то Есекс. Поне Скип да беше.
Но като видях таблицата, че е на 2 място, т.е. среден клас, май ще го пробвам, но няма да е скоро.

Ако има недоволни казвайте, не ми се експериментира  Peace

# 531
Тия "3 в 1" картинки в горния десен ъгъл как само ми напомнят на Бонукс... Laughing

# 532
Май бяха добри отзивите за Есекс...това ми се върти.

# 533
Същият този Есекс го има в Кауфланд в кутия за 22 пранета за около 6 лева, ако се не лъжа. Интересното е, че май Rolco са си върнали правата върху марката Есекс в Гърция, които права бяха дали на P&G преди години. Ето го сайта им. Вътре има и състава и всичко. Не е най-добрият прах на света - съдържа много малко активатор на перкарбоната и само един ензим. Аз съм го ползвала преди време като беше в пликове и ми е харесвал.

И докато обсъждаме Есекс, което си беше марка в България след 10.11., вижте какво намерих. Мисля, че е оригиналната версия от 90-те.

# 534
  • оттам, откъдето започва България
 doh Днес реших да пробвам да изпера бялото си пране с прах Елви - кутия от 400 гр. за бяло. Резултат - разочарована. Сложих бяло пране, а го изкарах с жълтеникав оттенък. Той самият прах е много странен като консистенция, ама викам си, ще го подсиля с една лъжица Вениш за бяло пране, та дано да изпере. Тц, и това не помогна явно. Отделно от това на кутията пише, че се слага 100 гр., което е някъде около 150 мл уж. Сложих толкова, но сякаш в кутията ми остана за още едно пране, най-много две, а уж е за 4 пранета. Чудя се дали пък в пакетите праха е по-хубав /защото го бяха похвалили/, но няма да експериментирам повече точно с този прах.

# 535
  • София
Момичета, този Силан   https://www.google.bg/search?q=%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D0%BD+%D1%81%D0%BE%D1%84%D1%82+%D0%B8+%D0%BE%D0%B9%D0%BB&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj5vrjM8rbLAhWBZpoKHQK8BS8Q_AUIBigB&dpr=1#imgdii=R1LpfTZhMqyr4M%3A%3BR1LpfTZhMqyr4M%3A%3Bq5IcQiFNGMSPWM%3A&imgrc=R1LpfTZhMqyr4M%3A

Ужасно много се пени....Сега Пена го върти и на люка е побеляло от пяна. За първи път го ползвам, взех го от ДМ, а прахът за пране си ми е в нормалната доза. Вие какви наблюдения имате?

Ползвах жълтия, сега ползвам розов Силан с масла и не съм забелязала да се пени толкова.

# 536
  • в огледалото на живота
Същият боклук е.. Sick        
Бях си купила веднъж за цветно в пакет и едвам го оползотворих.Нещо с аромат на цветя май беше..А самият прах ми стоше като мокър..

# 537
Точно като мокър пясък е, а аромата е на едно времешен прах Алка.

# 538
Аз пък сега забих от кауфланд една кутия Есекс за 22 пранета. Даже беше на промо - 4,69, намален от 5,49 лв. Mr. Green Ама нахалниците ми го таксуваха на редовната цена, та си губих времето да чакам да ми върнат 80 стотинки разлика. ooooh!

Прах Елви е много зле, милият. Доста се чудих как е възможно в темата за Кауфланд да се хвали толкова много.

# 539
Аз затова предпочитам малки опаковки, че да не ме е яд поне. Определено ще го употребя за нещо, ама в никакъв случай за бяло пране.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт