Перилни препарати и омекотители – 37

• 90 333
  • 727
  •   1
Отговори
# 15
А пък новият Ариел вече не съдържа катализатор, за което го хвалехме доста време, че е по-добър от другите.
Вече има качен състава? Има ли целулаза?

# 16
Да не би заради по-високия процент избелители да не е необходимо!?

Аз разбрах, че само в Маунтин спринг са 30, вместо досегашните 15..
Върнах се да чета назад темата за катализатор и активатор Crazy

# 17
Гес, защо така? То ясно, че ти незнаеш де, но се чудя и си мисля, дали покрай надписите на български по новата опаковка не побългариха и продукта Thinking
Това ще се отрази ли на качеството на изпиране? Малко е риторичен сигурно въпроса ми, но ми е интересно ...
Не са го побългарили. Из цяла Европа е така.
За качеството на изпиране - не, няма да пере по-лошо според мен. Преди време TAED обясни как действа този катализатор - ускорява реакцията между избелителя и активатора и прави така, че да протича по-пълно, като резултатът е по-ефективно избелване на ниски температури и при по-кратки програми. Сега, прах с катализатор е по-добре, но какво да се прави...

Вече има качен състава? Има ли целулаза?
Не. Grinning

# 18
Благодаря, Гес...
Аз четох сега за избелелите гащи Mr. Green, беше качила една снимка във връзка с катализаторите, но на Персилите май..връщам се да дочета Peace

Дано не махнат и активатора...

# 19
Гес, по въпроса с катализаторите, аз казах ли ти, че си купих Fleckensalz. Едни Heitmann и едни DenkMit. DenkMit ги взех заради мангановия катализатор. Ти ползваш ли си ги? Имаш ли поражения? Какви са ти впечатленията? Peace

# 20
Какви поражения?! Първо, катализаторът на Persil Power (на Юниливър) е бил друг, пак манганов, но не е същият, който се ползва в продукта на Denkmit; второ, бил е в прекомерно голямо количество; трето, потребителите са предозирали праха, слагали много повече от препоръчаната доза.
При нужда, ползвай без никакви притеснения.

teta75, активаторът (TAED) няма да го махнат в никакъв случай освен ако не го заменят с друг.

# 21
При нужда, ползвай без никакви притеснения.
Утре ще му е първата употреба. Имам нужда от тежка артилерия и имам големи очаквания. Flutter

# 22
  • SF
В Лидл омекотителите са на промоция.

# 23
В Лидл омекотителите са на промоция.
Всички ли?

# 24
Има ли някъде на промо Ленор?
Скрит текст:

# 25
  • в огледалото на живота
Да ни е честита новата тема  bouquet

Ариел на прИмоция не взех,но пък Бинго нарамих... Simple Smile

# 26
  • София
Скрит текст:

В Кауфланд има 31 пранета 2,95лв Simple Smile

# 27
  • Sredets/Burgas
Скрит текст:

В Кауфланд има 31 пранета 2,95лв Simple Smile

О, от тази промоция и аз ще се възползвам утре тогава.

# 28
  • София
Бътърфлай, и аз покрай капсулите с гел и прах на Персил открих силата на смесването на двата вида препарат и я практикувам редовно, че имам изостанали течни, на които нямам голямо доверие.

Гес, има ли промяна в състава на Ариел за цветно? (Разбира се, ката се отчете, че е компактизиран)

# 29
  • Варна
Бътърфлай, и аз покрай капсулите с гел и прах на Персил открих силата на смесването на двата вида препарат и я практикувам редовно, че имам изостанали течни, на които нямам голямо доверие.
...
Как точно го правиш това? И аз имам няколко течни препарата, които се чудя кога ще оползотворя  newsm78 .
Аз си взех от любопитство новия Ариел, имаше промоция в Метро.

Общи условия

Активация на акаунт