Перилни препарати и омекотители – 37

• 91 122
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
Тази вечер минах през Елитис и видях това Omo
Скрит текст:
на цена 4.29 лв.
Прахът се сипеше в кутията при разклащане, имаше и някакъв аромат, обаче датата на производство беше към края на 2013 г. Срокът му на годност не е ли изтекъл вече? Предполагам, че това обяснява ниската цена. Rolling Eyes
Като писа и аз се замъкнах до Елитис да видя. Датски е. Мислех да купя една кутия, но се отказах. Първо, прахът е стар. Второ, изобщо не се сипе, а е сбит и кутиите са надути. Трето, няма никакъв аромат. Четвърто, дават го за бяло, а съдържа <5% избелители. Като искам <5% избелители, ще си взема Бонукс, Рекс или Савекс. Не стига, че са малко избелителите, но като сложа и това, че прахът е стар, сбит, търкалян незнайно къде незнайно колко време, мога да се обзаложа, че от тези <5% са останали ≈0%. Че нашето ОМО е в пъти по-добро от това и знам, че е прясно.
Не знам какъв са заредили в Бургас, но този, който гледах в София, не беше сбит в кутиите и имаше аромат - слаб, но се усещаше. Както и да е, де, твърде стар ми се видя, за да го купя. Съдържанието - отделно.

# 571
Lirena праха е от тези които бяха на промоция за 9.90 с чашка за 26 пранета.Сега го взех за 12 лв и стотинки.Като сложа някоя блузка на детето на парното от тези които не пускам в сушилнята цялата стая ухае. Всички в нас харесваме аромата на праха.Допада ми повече от този с ленора.А и дрехите са меки без омекотител.Единствено като пера хавлии слагам от този на май форест(с розовото) обожавам го .Много свеж и нежен аромат който също се запазва след сушилнята.Няма как да кача снимки в момента пиша през телефона Simple Smile
Благодаря bouquet
 Моят е за 55 пранета, но не си спомням цената каква беше в Метро. Същият съм го виждала и в кварталния супермаркет, за около 22-24 лв, мисля.
Пише на български най-горе на кутията. Не знам защо ароматът при мен е такъв. Слагам омекотител Бинго- бял и Сано-пак бял, но не концентрат.

# 572
Видяли ли сте в DM каква лимитирана серия препарати са пуснали? Засега има само тези двата.
Скрит текст:

В Германия има и прахове, но още не са дошли тук, ако дойдат изобщо.

Скрит текст:

# 573
От утре в Билла прах и капсули Ариел в малките опаковки ще струва 6,99 лв.

# 574

Благодаря...свършва ми за цветното.

# 575
Благодаря за информацията.

# 576
От новия ариел който е по концентриран или стария ?

# 577
На снимката е даден новият, който е в кутии.

# 578
  • Бургас
А в Метро пак от утре OMO Ultimate на 7,19 лв с ДДС.

# 579
На снимката е даден новият, който е в кутии.
супер ако е новият.Много съм доволна от него .

# 580
  • Добрич
Здравейте,
оказа се, че у дома май си имаме дървеници  Confused
от ДДД фирмата ни казаха, да изпера всичкия текстил, дали да взема някакъв различен от стандартния прах за пране, или да си карам както до сега (ползвам Ариел, Персил). Сещам се за Импресан дезинфектант, но дали ще има полза?

# 581
Сещам се за Импресан дезинфектант, но дали ще има полза?
Не, той действа срещу бактерии, а не срещу насекоми. Изпери си дрехите с нормалния прах, но на по-висока температура.

# 582
Определено е новият, в кутиите. А старият е на разпродажба за 8,50/20 пр. Rolling Eyes

Не знам, този новият Ариел наистина пере хубаво, но едва му издържам миризмата, че е и силна. Старият по-добре миришеше, а този на зелени треви, тръгнали да гният или нещо подобно. Всеки път все повече ме дразни тази миризма.

# 583
Определено е новият, в кутиите. А старият е на разпродажба за 8,50/20 пр. Rolling Eyes

Не знам, този новият Ариел наистина пере хубаво, но едва му издържам миризмата, че е и силна. Старият по-добре миришеше, а този на зелени треви, тръгнали да гният или нещо подобно. Всеки път все повече ме дразни тази миризма.
Кой ползваш? В нас много харесваме миризмата на колор.Каката обожава да мирише дрехите си изпрани с него.На всички много ни харесва .Препоръчах го на приятелка и на нея много и хареса .
А този в зеленото шише от ДМ от лимитираната серия за какво е ?

# 584
  • ...на безопасно
Влизам да се оплача аз от Силан софт енд ойл.
Ми .....вмириса ми пералнята... От него е, убедена съм. По гумата взе да се отлага тиня. Чистя я след пране, ама замириса. Освен това наистина има нещо маслообразно в състава. Не е лигав като другите.
Чистих пералнята на 95 гр. програма /със сода и оцет рецептата/, ми мирише още... Сега отивам до ДМ за почистващия им препарат.

Общи условия

Активация на акаунт