Перилни препарати и омекотители – 37

• 91 145
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
  • Майнатаун
Здравейте, отдавна не съм писала, но следя темата редовно и влизам с няколко въпроса. Blush
Страшно харесвам аромата и трайността на белия омекотител Бинго софт и всеки път купувам или обикновената версия или концентрираната.Последния път взех концентрат и го прибрах, защото имах друг отворен, но днес го извадих и с изненада установих, че съдържанието му е меко казано странно.Супер гъст е, като каша, като го отсипваш се точи на парцали. На мирис ми изглежда същия, но честно казано се притеснявам да го използвам. Tired Не е скъп и мисля да го изхвърля, но все пак реших да питам вие дали бихте го ползвали. newsm78
Вторият ми въпрос е свързан с Ариел Лике, купуван от Турция.Имам две големи бутилки от него ето такива:
Скрит текст:
Всичко е на турски и моля някой да ми обясни как се използват, директно върху петното ли се ползват, смесват ли с други препарати и ако да тъй като е течен в барабана ли се слага?!  newsm78 Предполагам че белият е за бяло пране, а зеленият е за цветно. Thinking
Ще съм благодарна за всички съвети.
 bouquet

# 556
От къде купуваш омекотител Бинго концентрат? Напоследък навсякъде намирам само неконцентриран...

# 557
  • Майнатаун
wdv, този го купих от Кауфланд, но беше преди месец някъде.

# 558
В нашия Кауфланд са само неконцентрирани. Sad Иначе Гес беше споделяла лек за сгъстени омекотители. Приготвяш си нужното количество омекотител и го пускаш за десетина секунди в микровълновата да се втечни. Обаче май трябва да дебнеш пералнята и тази процедура да стане преди последното плакнене, защото ако го направиш в началото може пак да се пресече докато му дойде времето. Peace

# 559
Влизам да кажа ,че съм много доволна от новите Ариел.Този с ленора свърши.Сега си взех за цветно пране вече.Изпира страхотно и ухае също толкова добре.Без омекотител и като минат дрехите през сушилня продължава да ухае.Много бързо ги свършвам обаче 26-30  пранета за по малко от месец правя ...Направо няма спиране това пране покрай мъниците .

# 560
Тази вечер минах през Елитис и видях това Omo
Скрит текст:
на цена 4.29 лв.
Прахът се сипеше в кутията при разклащане, имаше и някакъв аромат, обаче датата на производство беше към края на 2013 г. Срокът му на годност не е ли изтекъл вече? Предполагам, че това обяснява ниската цена. Rolling Eyes
Като писа и аз се замъкнах до Елитис да видя. Датски е. Мислех да купя една кутия, но се отказах. Първо, прахът е стар. Второ, изобщо не се сипе, а е сбит и кутиите са надути. Трето, няма никакъв аромат. Четвърто, дават го за бяло, а съдържа <5% избелители. Като искам <5% избелители, ще си взема Бонукс, Рекс или Савекс. Не стига, че са малко избелителите, но като сложа и това, че прахът е стар, сбит, търкалян незнайно къде незнайно колко време, мога да се обзаложа, че от тези <5% са останали ≈0%. Че нашето ОМО е в пъти по-добро от това и знам, че е прясно.

Обаче съвсем случайно открих най-любимия ми омекотител на всички времена и то в концентриран вариант и тук вече не се стърпях. Този омекотител го обожавам. Мога да се къпя с него. Великолепен аромат!
Скрит текст:

# 561
  • София
Онзи ден си купих от Кауфланд белия Бинго. Неконцентриран, но нямам спомен да е бил толкова рядък.

Познава ли се външно, ако някой си е отлял и после е долял водица Mr. Green

# 562
Тази вечер минах през Елитис и видях това Omo
Скрит текст:
на цена 4.29 лв.
Прахът се сипеше в кутията при разклащане, имаше и някакъв аромат, обаче датата на производство беше към края на 2013 г. Срокът му на годност не е ли изтекъл вече? Предполагам, че това обяснява ниската цена. Rolling Eyes
Като писа и аз се замъкнах до Елитис да видя. Датски е. Мислех да купя една кутия, но се отказах. Първо, прахът е стар. Второ, изобщо не се сипе, а е сбит и кутиите са надути. Трето, няма никакъв аромат. Четвърто, дават го за бяло, а съдържа <5% избелители. Като искам <5% избелители, ще си взема Бонукс, Рекс или Савекс. Не стига, че са малко избелителите, но като сложа и това, че прахът е стар, сбит, търкалян незнайно къде незнайно колко време, мога да се обзаложа, че от тези <5% са останали ≈0%. Че нашето ОМО е в пъти по-добро от това и знам, че е прясно.

Обаче съвсем случайно открих най-любимия ми омекотител на всички времена и то в концентриран вариант и тук вече не се стърпях. Този омекотител го обожавам. Мога да се къпя с него. Великолепен аромат!
Скрит текст:
Къде го има омекотителя...Едва ли помниш, бях ти писала навремето за магазина в Бургас, в който предлагаха големите туби...намерих човек от Бургас, отиде, но нямаше. Дълго време го дирих из Варна, уви. Най-накрая го открих в емага и като излезе си го поръчвам. Между другото последния път си поръчах сано лавандула, но честно казано, слаб е аромата в сравнение със сано мускус. А за концентрат само си мечтаех, ама явно мечтите се сбъдвали...Simple Smile

# 563
Ами в същия магазин, но бяха само две бутилки и ги взех двете. Mr. Green Ако получат пак, ще ти пиша да пратиш пак човека.

# 564
За съжаление, той не живее вече в Бургас... Моля някой от Варна, ако случайно някъде мерне из квартални магазинчета този сано да драсне някой ред.....

# 565
На колхозния има фирмен гараж на Сано. Там ги има концентрираните им омекотители. Peace

# 566
  • Варна
На колхозния има фирмен гараж на Сано. Там ги има концентрираните им омекотители. Peace
Може ли повече информация къде точно на колхозния е гаража  Rolling Eyes ?
Благодаря!  bouquet

# 567
Да, на гаражите по пазара има концентратите, но точно мускуса, не съм го виждала никога. Ни концентрат, ни разреден. Всъщност, изобщо в който и да е магазин за перилни да съм влизала, мускуса из Варна не съм го виждала. И на мен ми е любопитно кой им е магазина на пазара. Още утре ще отскоча.

# 568
Влизам да кажа ,че съм много доволна от новите Ариел.Този с ленора свърши.Сега си взех за цветно пране вече.Изпира страхотно и ухае също толкова добре.Без омекотител и като минат дрехите през сушилня продължава да ухае.Много бързо ги свършвам обаче 26-30  пранета за по малко от месец правя ...Направо няма спиране това пране покрай мъниците .
DqVoLsKi_ChArOvNa,
Би ли дала линк към Ариел-а за цветно, който ползваш?
Аз си купих от  Метро( не мога да намеря снимка, за съжаление; в кутия е, пише на български език, вътре е с чашка), но ароматът, който остава след изпиране изобщо не ми харесва. Хем почти няма такъв, хем дрехите миришат някак "евтино" Моят е без Ленор.
Иначе изпира добре, тук нямам забележки.

# 569
Lirena праха е от тези които бяха на промоция за 9.90 с чашка за 26 пранета.Сега го взех за 12 лв и стотинки.Като сложа някоя блузка на детето на парното от тези които не пускам в сушилнята цялата стая ухае. Всички в нас харесваме аромата на праха.Допада ми повече от този с ленора.А и дрехите са меки без омекотител.Единствено като пера хавлии слагам от този на май форест(с розовото) обожавам го .Много свеж и нежен аромат който също се запазва след сушилнята.Няма как да кача снимки в момента пиша през телефона Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт