Перилни препарати и омекотители – 37

• 91 200
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
  • 1st floor
И аз съм на оживена улица, на първия етаж. Късмет, какво да правиш... Laughing И вечно са ми отворени прозорците.

# 631
Вчера в ДМ видях едни малки шишенца сигурно около 200 мл на Denkmit и пише ароматизатор за дрехи/пералня / и сушилня.Някой използвал ли ги е ?
Взех си и този за бяло течен отново на Denkmit които бяха показани по напред от лимитирана серия която е.Ухае приятно и изпира добре.Не е нещо уау Simple Smile 

# 632
Е, щом не "лал" пак добре. Laughing

Ароматизаторът всеки път го душа и не мога да се самоубедя да го купя - струва ми се слаб и прекалено скъп. Освен това само ароматизира, но не омекотява. Омекотителите Денкмит слабо ароматизират, даже никак, но поне омекотяват, а представям си това - нито аромат, нито мекота за 4 лева.

# 633
Ех ако знаех за тази сода, че точно вчера изпрах всички тънки пердета - с Ариел за бяло, сложих и едно саше Glowhite, на 40 градуса, на близо два часа програма. Доволна съм от резултата, другият път ще пробвам и да ги накисна със сода. Колко време се киснат със содата и солта преди да се пуснат в пералнята? От солта не се ли разяжда тъканта?

# 634
В нашия ДМ от известно време не намирам детския прах Ултрасензитив, с бебето. Дали е спрян от производство или ? newsm78

Рано сте почнали да чистите...при нас все валежно и си чакам... Crossing Arms

# 635
  • София
Много е странно, че точно вчера и аз загледах въпросните "ароматизатори" на ДМ за пералня и сушилня и се зачудих, но също реших първо да проуча и тогава да експериментирам. 4 лв. са бая пари, ако е боклук, но иначе звучи твърде икономично - пише, че се слагат по няколко капки,ще стигне за цяла година. Спрях се,защото кърпичките за сушилня на ДМ не се усещат почти. Ако и това е същото....

Ако някой се престраши да пробва, нека пише.

Колкото до содата и солта при пране - честно, при Омо и Ариел, защо е нужна подобна хамалогия  newsm78 Разбирам да е като едно време, когато нямаше препарати, или бяха кофти, ама при целия избор в момента, да киснеш в сода и сол  Laughing

# 636
В нашия ДМ от известно време не намирам детския прах Ултрасензитив, с бебето. Дали е спрян от производство или ? newsm78
В Бургас го има и в двата магазина. В немския сайт също си стои. Не е спрян от производство, но на DM нещо не са им наред доставките, защото дори в рамките на Бургас определени продукти ги има в единия филиал, а в другия ги няма.

# 637
В Бургас го има и в двата магазина. В немския сайт също си стои. Не е спрян от производство, но на DM нещо не са им наред доставките, защото дори в рамките на Бургас определени продукти ги има в единия филиал, а в другия ги няма.

Да, вероятно е това..благодаря, Гес....то и нашия ДМ не е съвсем в ред, намирала съм прах Персил с изтекъл срок да си стои чинно нареден по рафтовете...лошо впечатление ми направи. Ще чакам, може да заредят..

# 638
Ev_e
да при толкова добри  перилни препарати се налага за прибягваме към "хамалогия".
Също както се търсят съвети за трудно отстраними петна с прехвалени сапуни и препарати.
Едно е да се пере ново перде с Ариел или Омо, а друго такова за което се налага  малко повече  време и средства.

Отделеното време е била от мен и надявам се само четенето на поста ми да не те е натоварило.
Все пак е хубаво да споделяме и изпитани стари трикове. bouquet

# 639
Относно ароматизатора за пералня и сушилня в едно синьо малко шишенце. БОКЛУК. С една дума. Аз се престраших, купих, няколко пъти го ползвам. Слагам обилно и нищо. С много въображение бих могла да усетя нещо след вадене на дрехите от сушилнята. Хем направих елсперимент - пране с Ултрасензитив и без омекотител уж да не би аромати да се смесват. Но едно голямо нищо.
Иначе ултрасензитива прах е супер - имаме бебе, сега се захранваме, петна и накапано колкото си искате. Досега се чудих защо се налага някои петна да се третират предварително, аз не третирах и всичко се изпираше перфектно. Праха ми обаче свърши и няколко пранета ги прах с Тео бебе. Ами дрешките които няколко месеца си бяха като нови вече са на петънца - мога да проследя менюто на детската млечна кухня по тях. Пак минах на ултрасензитив. Надявам се старите петна да не са се фиксирали за винаги.
Каква грешка с този Тео бебе. Сусипани са ми няколко перални дрехи. Хем си знам - като си доволна от нещо не го променяй, но като не ми се разкарваше до ДМ и за една седмица пораженията са налице.

# 640
Да, Ултрасензитив праха на ДМ изпира много добре. Peace

# 641
  • София
ако пера с него цветни дрехи, ще ги избели ли? че такива мнения съм чувала за бебешките прахове

# 642
Всичките им прахове на DM изпират много добре.

ако пера с него цветни дрехи, ще ги избели ли? че такива мнения съм чувала за бебешките прахове
Да, защото е пълен с избелители. Има течен ултрасензитив за цветно пране.

# 643
  • София
Колкото до содата и солта при пране - честно, при Омо и Ариел, защо е нужна подобна хамалогия  newsm78

Моето бяло перде го прах с Ариел прах за бяло. Ами сиво си е. newsm78 Затова съм склонна да пробвам и нещо "бабешко".

# 644
  • оттам, откъдето започва България
Е, в близко бъдеще може да не ни се налага да перем: http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=5387179 Тези май искат да ни затворят темата.  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт