За мамите от ИБ любовта голяма се казва БГ мама

• 47 060
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • NE
Разкошен Калоян. Браво Диди и за кърменето. Hug

# 661
  • Северозапада
Според майката на една приятелка, всички кърмени бебета са дебели, защото не се знае колко ядат. Детето на приятелката ми беше и е дребен като цяло, но и родителите не са едри. Според баби на кърмени бебета, бебетата на АМ са по-добре нахранени.  Joy
Диди, много е хубав и как доволно спинка  Hug

# 662
  • до едно тепе
Ох да му нацелуваш бузите.
Моята злоядка е 8,300 на 8м и 20 дена и вече хич не е дебеланка. Е не е и слабичка, но почна сякаш да се вталява.
Качих ви 2 снимки в албума на ИБ Whistling
Ще ги пусна и във вфейса Crazy

# 663
  • shumen
Диди,много сладък Калоян.
Поспалаланче,добре си е Бубето.Все пак е мома и трябва да е по-фина.
Пънче,тихичко честито и тук.

# 664
Видели сте вие фини бебета/деца  Mr. Green Моят - виждате го на колко е - е 10 кг! Онзи ден беше с дънки 6-9 месеца  ooooh! Ще има да го бият момичетата. А не е като да не беше кърмен до 1 г.
Много сладък Калоян  bouquet

# 665
  • В къщурката на хълма на феите
Здравчо е 7450 по последни данни, в понеделник ще разберем има ли промяна .. Той сега поуспокои темпото, че след 1600, 1300 и 1000 гр качени в три последователни месеца, явно се смили над мен Mr. Green

Пу пу пу да не му е уроки на Калоян Heart Eyes

# 666
  • shumen
Дени пък на 3,6 години е 17 кг.Не е дебел,но е доста набит.

# 667
  • NE
Вилито излезе 11 кг, а яде като разпран млечната кухня, пюрета, вафли и от време на време кърма. Явно си е тънкофаен, че и 80 см го изкараха. ooooh!

# 668
Благодаря, момичета! Слънцето на мама ми е той Simple Smile малко ми е трудно да повярвам, че ще ставам свекърва  ooooh!
Още сме си на поискване и интервалите са 2-3 часа... някоя вечер прави пауза от 5 часа, но това е веднъж седмично... жив и здрав да ми е, другото ще го преживея.

# 669
  • NE
Много добре си суче, Диди. Кърмата се усвоява много бързо и затова интервалите са по-кратки. Другата причина е да има постоянно търсене за добра лактация. Peace Чудесно се справяте. Hug

# 670
  • В градината...
Пънче, много, много се радвам, честито, бъди щастлива и спокойна  Hug Hug

# 671
  • shumen
Цвете,да не би да не е бил верен кантара на педи.

# 672
  • NE
На два кантара го мерихме. Баш 11 кг е. Whistling

# 673
  • Sydney
аз пък не го видях... тюххх... нищо Simple Smile

# 674
  • shumen
Цвете,фино гадже ще е Вили.
Ние сутринта излезнахме на разходка и ни заплющя дъжд.Прибрахме сме мокри като мишки,но от бързане Дени се измори и сега спи.Сега пък слънце напече и като се наспи,ако не завали отново ще излезем пак.

Общи условия

Активация на акаунт