Всичко за всички марки гел лакове - 9

• 116 746
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
  • София

Аз го ползвам и съм много доволна. Peace

# 616
Момичета да ви попитам ползвали ли сте гел лаковете на Global Fashion и какво е мнението ви за тях? Hug

# 617
  • Пловдив

Уффф, дано. Поръчвам го. Аз се измъчвам направо с Форте-то, но понеже не знаех какъв ацетон да си купя и взех него. Оставям тампоните поне 20 минути, много плътно опаковани и пак пада остъргване,  ooooh!. В чудо се виждам. Много ми е досадно.

Благодаря, че споделихте   bouquet за този, че аз още се уча и я карам на "проба-грешка".

# 618
Момичета с кой разтвор най-бързо и лесно сваляте гел лака?

# 619
Здравейте,
Моят топ е на СНД (http://www.improvenaildesign.com/cnd/cnd-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B … 0%BA%D1%82%D0%B8/) но след 2 ползвания го отворих и беше страшно гъст. Не може да се ползва Sad
Нещо мога ли да направя? Някой имал ли е подобен проблем?

# 620
  • София

Уффф, дано. Поръчвам го. Аз се измъчвам направо с Форте-то, но понеже не знаех какъв ацетон да си купя и взех него. Оставям тампоните поне 20 минути, много плътно опаковани и пак пада остъргване,  ooooh!. В чудо се виждам. Много ми е досадно.

Благодаря, че споделихте   bouquet за този, че аз още се уча и я карам на "проба-грешка".

Но задължително преди това с пила  леко изпилваш, за да нарушиш покритието. Стоиш 15,20 мин.......

# 621
  • Пловдив
va_ni , точно така ще направя. Благодаря много  bouquet. Всичко ще изпълня много стриктно, само и само после да не стържа, че това ме подлудява. По-лесно ще изтърпя драскане с морска пяна по прозорец, отколкото това.

# 622
Здравейте,
Моят топ е на СНД (http://www.improvenaildesign.com/cnd/cnd-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B … 0%BA%D1%82%D0%B8/) но след 2 ползвания го отворих и беше страшно гъст. Не може да се ползва Sad
Нещо мога ли да направя? Някой имал ли е подобен проблем?
Може да е остарял,може да е фалшив или да си го изпекла със слънчева светлина или УВ лампата. Просто няма какво друго да е.

# 623

Но задължително преди това с пила  леко изпилваш, за да нарушиш покритието. Стоиш 15,20 мин.......

И аз ще пробвам с него.Преди години,когато съм ходила на маникюр не ми пилиха ноктите преди това, седях около 10мин и много лесно падаше,но не съм обръщала внимание на марка

# 624
Новият ми маникюр, не е кой знае колко забележителен,но все още се уча

http://prikachi.com/images.php?images/149/8840149N.jpg

и на сестра ми

http://prikachi.com/images.php?images/157/8840157b.jpg

# 625
Поизцапала си кожичките,но с времето ще свикнеш. Иначе е добре  Peace

# 626
Поизцапала си кожичките,но с времето ще свикнеш. Иначе е добре  Peace

Все още не ми е свикнала ръката, но се надявам скоро всичко да става ок. А някакви идеи за декорация за начинаещи,освен точки и чертички  Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 юли 2016, 12:25 от Sweet bunny

# 627
Здравейте, сигурно сте го коментирали в темите по- рано, но да ви попитам на коя марка има наистина хубав бял гел лак. Да покрива от един слои и да не се набръчква.

# 628
  • Ямбол

Sweet bunny, ваденки за нокти , камъчета, фимо резенки, лентички , перлен прах с ефект русалка, печат на картинки и мн. други

# 629
Здравейте, момичета! На скоро ми подариха UV лампа за гел лак, много искам да се науча да го правя сама. Смея да кажа, че първият ми опит беше не толкова успешен и се обръщам към вас за съвет. На няколко от ноктите ми се появи въздух под гела, не в основата на нокътя, а при върха му и втората ми грешка е, че на дясната ръка на повечето от ноктите отново при върха имам струпване на лака, получава се дебела бабунка. Къде греша?

Общи условия

Активация на акаунт