Всичко за всички марки гел лакове - 9

• 116 768
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте дами, изчетох почти всичко по темата, но не ми стана ясно кой топ лак на bluesky е за предпочитане - с лепкав слой или без? И каква е разликата между двата? Много Ви благодаря предварително.  Simple Smile

# 316
Здравейте дами, изчетох почти всичко по темата, но не ми стана ясно кой топ лак на bluesky е за предпочитане - с лепкав слой или без? И каква е разликата между двата? Много Ви благодаря предварително.  Simple Smile
Вземи си с лепкав слой,този без лепкав не им е толкова стабилен.

# 317
# 318
Здравейте, момичета! Вие се превърнахте в истинско вдъхновение за мен! Аз съм начинаеща, но ако един ден стана известна, определено ще се сетя за Ради, която ми е помогнала с безценни съвети.. Благодаря ти, че отделяш от времето си  Heart Eyes Благодаря и на всички други, които се включват и споделят опита си. Нека се развиваме и да радваме клиентите си  Hug Ще постна и снимчици скоро  Grinning

# 319

Здравей, използвала съм базата и топа на Блускай. В интерес на истината не съм доволна от базата на Блускай - много трудно се премахва, в сравнение с други марки. Използвала съм и течностите (Prep+wipe (клийнера) и Remover-a) - много съм доволна и от двете. Дори са ми на свършване и ще поръчам пак.

# 320
А от къде да си взема професионална ел пила ? В нета има доста, но не знам коя би ми вършила добра работа Thinking А също и кое е отпечатващото се фолио на блускай ?

# 321
По-специален ли е лакочистителя за гел лак? За момента ползвам обилновен от козметичните магазинчета,   но ми остава малко гел за доизстъргване. С или без ацетон да търся?

# 322
  • На плажа
Скрит текст:
Здравей, използвала съм базата и топа на Блускай. В интерес на истината не съм доволна от базата на Блускай - много трудно се премахва, в сравнение с други марки. Използвала съм и течностите (Prep+wipe (клийнера) и Remover-a) - много съм доволна и от двете. Дори са ми на свършване и ще поръчам пак.
В България има ли такава течност за сваляне на гел лак или поръчваш от Амазон?

# 323
Аз да кажа взех на snb течност за премахване на гел лак и съм много доволна.

# 324
Скрит текст:
В България има ли такава течност за сваляне на гел лак или поръчваш от Амазон?
Поръчвам от Амазон.

# 325
  • Down south
Didkapan,
Моля за линк към този продукт или пълното название.
Благодаря!

# 326
Didkapan,
Моля за линк към този продукт или пълното название.
Благодаря!
Разбира се: http://www.amazon.co.uk/Salon-System-Profile-Systems-Remover/dp/ … etailpage_o03_s00

Особеното е, че правя поръчката до Англия (логистична компания - http://www.gabco.org/index.php ) и за 8 лв ми идва до Бг. Верно идват малко скъпички, но са щадящи кожата и плочката, което е супер за често ползване.

Ето ги моите:

# 327
  • Down south
Didkapan,
Благодаря ти!
Ще се разтърсия, защото в тукашния Амазон (САЩ), на първи преглед ми излизат само професионални контейнери с количество за цял живот Simple Smile

# 328
Здравейте,купих си от лепящите лентички за правене на по равномерни раета,онзи ден пробвах,но не се залепиха добре,и лака се беше разлял под лентичката.Изпекох и махнах лепкавия слой преди да залепя лентичките.Някой може ли да ми даде съвет?

# 329
Предложете ми база и топ на някоя марка, които са съвместими с цветовете на Bluesky. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт