Всичко за всички марки гел лакове - 9

• 116 766
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
Аз съм използвала веднъж това нещо. Нарича се тиксо за декорация. Стана много красиво, но почти веднага ми се обели, въпреки топа. И от тогава не ги използвам. Имам около 10 броя, но така си стоят.
Аз с тях се опитах да направя раета,като върху тях лакирах по тъмен лак,и смятах след печенето да ги отлепя,обаче не се бяха залепили добре и лака беше проникнал под тях,а на клипа изглеждаше толкова лесно  newsm78

# 391
Здравейте, искам да попитам работещите маникюристки какви обикновени лакове използвате в работата си, като марка и колко често се търси тази услуга? Все пак предимно се търси гел лак или шилак, но за обикновените не съм наясно, колко цвята да се зареди, коя марка да са..Темата е за гел лакове, но не знам къде да попитам.
Благодаря предварително!

# 392
  • на морето
Здравейте,купих си от лепящите лентички за правене на по равномерни раета,онзи ден пробвах,но не се залепиха добре,и лака се беше разлял под лентичката.Изпекох и махнах лепкавия слой преди да залепя лентичките.Някой може ли да ми даде съвет?

Здравейте! И аз имам същия проблем. Бихте ли споделили как ги ползвате. Махате лентичките преди да печете ли, защото при мен се размазва, или след като изпечете,защото аз не можах да ги махна? #Crazy
Да не би да се ползват само с обикновен лак? Моля за мнение Hug

# 393
  • На плажа
Ползват се само с обикновен лак  Peace лакираш отгоре и веднага махаш лентичките.
Здравейте, искам да попитам работещите маникюристки какви обикновени лакове използвате в работата си, като марка и колко често се търси тази услуга? Все пак предимно се търси гел лак или шилак, но за обикновените не съм наясно, колко цвята да се зареди, коя марка да са..Темата е за гел лакове, но не знам къде да попитам.
Благодаря предварително!
Аз използвам Миса и Вайнлукс на CND .И двете марки са хубави,съхнат бързо.За топ лак лятото слагам Сеш,зимата използвам на Есенс топ лака с гел ефект Peace
Общо взето две три жени използват обикновен лак.И за педикюр го ползвам.Не се набутвай с много цветове.вземи най-използваните-червен,черен,бял,основа за френски и няколко ярки цвята за лятото  Peace

# 394
Здравейте!  Реших да пробвам да си правя шилак в домашни условия, като се спрях на марката Bluesky. Тогава се появи и въпросът ми каква е разликата между шилак и гел полиш - http://www.amazon.de/BLUESKY-Shellac-Starter-Pack-16%C2%A0mit-Na … ellac+starter+set ,
http://www.amazon.de/BLUESKY-Shellac-40533%C2%A0Fu%C3%9Fmatte-St … ellac+starter+set,
http://www.amazon.de/Bluesky-aufl%C3%B6sbarer-Nagellack-manicure … S5G26N9VGVCVG9GSG
Както виждате и трите шишенца са с различен надпис.
Надявам се въпросът ми да не се повтаря и благодаря предварително Simple Smile

# 395
Момичета, какви пигменти използвате? Аз имам едни, които доколкото разбрах могат да се използват и за сенки за очи. Притеснявам се, че са мазни. Явно не трябва да са такива. Имах и проблем с тях - обели ми се топ лака след 2 дни върху самия пигмент, като люспа падна. Топ лака е на Елора, определено не съм доволна от марката, но не мога да преценя дали проблема е бил в пигментите или в топа. Със същият топ лак имах проблем и с едни водни ваденки, топ лака на Елора пак падна като люспа на 3-ти ден.  newsm78
Моля ви ,момичета, споделете какви трябва да са пигментите? И тези, които ползват блускай искам да попитам, имат ли проблеми с падане на ваденки, пигменти и други декорации? Смятам да работя с тях и не искам проблеми.
Благодаря предварително!

# 396
Тин, доколкото знам Блускай е възникнал като менте на CND Shellac, затова на по-старите опаковки пише Шилак (което си е търговска морка на СНД).
В момента Блускай е наложена марка на пазара и не се налага ползването на евтини търговски трикове, актуалната опаковка е на последния линк.

# 397
Благодаря много, Амини Simple Smile А в този ценови клас можете ли да ми препоръчате друга хубава марка или Bluesky е достаъчно добра newsm78

# 398
  • На плажа
И с топ лак на CND биха паднали ваденките,ако не са сложени правилно,ако има вода по тях преди да са запечатани и т.н. А за пигментите-тези за очи са мазни и затова ти е паднал топ лака.
Ваденка слагам така:
бял гел лак
пека 1 мин.
база
пека 10 сек.
слагам ваденката,като гледам да не покривам целия нокът отстрани,така,че топ лака да има допир с белия гел лак и ваденката не потапям във вода,а я слагам върху мокър тампон за грим
след като съм сложила ваденката допичам 1 мин.
слагам топ
пека 1 мин.
отново слагам топ лак
пека 1 мин.

# 399
Аз също точно си сложих ваденки за първи път. Но на прозрачна основа. Слагам основа, пека, премахвам лепкавия слой, за да не залепне ваденката грешно или да го размажа. Слагам декорацията, попивам, като се уверя, че е сухо, слагам френски  завършек и топ. Ще видя дали има и разлика в трайността спрямо ноктите без декорация.

# 400
Здравейте,доста се рових из всички стари теми,но така и не намерих отговор на моя въпрос Grinning Искам да попитам някой ползвал ли е лакове на по-ниски цени?Гледах доста в интернет и попаднах на лакове от рода на  Miley,Canni и т.н. ,като струват доста по-малко /7-10 лв./.

# 401
Дани, благодаря за отговора. Ще пробвам по този начин. Явно затова е паднаl топ лака, макар че ваденката си остана на нокътя.. newsm78
Междувременно намерих наистина описание на начина на слагане на ваденка (слайдер):
1. Праймер
2. База- пече се
3. Бял гел лак - пече се
4. база - пече се 20 сек.
5. слайдер подсушен в салфетка, се разполага върху базата, така че да пасне по нокътя и да няма балончета или набръчквания
6. Пече се
7. Топ лак- пече се
8. Втори слой топ лак - пече се
 Laughing

# 402
Искам да попитам ако някой знае цената на гел боите на Mack's Professional Bulgaria?
Чудя се на тях ли да се спра или да си поръчам от Блускай. Ако някой знае кои са по-добри, нека сподели. Дано не се различават и по цена много.

# 403
  • На плажа
11 лв.мисля,че са  Peace

# 404
Искам да попитам мажете ли си ръцете със слънцезащитен крем преди да печете в UV лампата?

Общи условия

Активация на акаунт