Всичко за всички марки гел лакове - 9

• 116 696
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
Sweet bunny  bouquet

# 706
Здравейте,момичета,първи въпрос ми е дори незнам дали правилно го публикувам.При работа с гел лак,кога се слагат декорации-камъчета,плодчета и т.н.
Всички декорации (рисунки, лепенки или камъчета) ги правя преди нанасянето на топ-лака, т.е. след изпичането на последния слой цвят. Ако рисувам - махам лепкавия слой, а ако поставям лепенка или камъчета - не го махам. Peace

# 707
  • Русе
Може назад някъдеда е коментирано , но все пак да питам. Някой използвал ли е малките 9-вагови лед лампи. Като цяло вършат ли работа и за колко време изпичате гел лак на тях ?

Аз ползвам такава, закупена от Алиекспрес за $3,60. Моята след включване работи около 40сек и след това се изключва,за 2х40сек се изпича лака, но за да съм по-спокойна, пека 3х40сек. Кабелът на лампата е  УСБ, но аз си имам накрайник от старо зарядно на телефон и ползвам него, за да я включа в контакта. Понеже лампата е доста малка, изпичам първо кутрето, после следващите 3 пръста едновременно и накрая палеца пак отделно. Става бавничко, но понеже не исках да инвестирам повече пари в нещо, с което не съм сигурна дали ще се справям, реших да си взема такава, за да пробвам. По-същия начин подходих и с лаковете - Елит99, закупени от Алиекспрес . Лот база +топ 7мл за $2.20 и цвят 10мл за $1.64. Шишенцата бяха пълни малко повече от половината и Топът се беше разтекъл малко по време на транспорта, но не беше болка за умиране предвид супер ниските цени. Много съм доволна от качеството на лаковете, още от първия път всичко ми се получи, без набръчквания, отдръпвания и т.н., а в Алиекспрес има буквално хиляди положителни коментари и снимки за марката, не попаднах на такива за супер опасни алергични реакции и др подобни, но със сигурност никой не е застрахован от нежелани реакции, независимо каква е  марката - евтина или скъпа. Изчетох цялата нова тема с интерес и със сигурност ще използвам някои от споделените хитринки, като например полването на чорапогащник вместо памучен тампон и почистване на лепкавия слой с лакочистител вместо със спирт-за по-силен блясък. А сега и едно трикче от мен, което научих от Ютуб - първо запечатвам и тогава лакирам цялата плочка, за да избегна струпване на лака в свободния край.  😊😊😊

# 708
  • MJF
Момичета, каква е разликата между Gelish и O.P.I. като качество и цени и какви са цените на лампите им? Интересувам се за професионална употреба.

# 709
Здравейте момичета!Имам нужда от съвет какъв изграждащ гел да избера!?Взех си на блускай,но мн лесно ги чупя а и се разтваря от ацетон!Скоро завърших курса и нямам наблюдение!

# 710
А на курса с какъв гел работихте? Иначе аз съм доволна от Супер Нейл. За професионална употреба да кажат момичетата. На Кларисса и Макс май са хубави.

# 711
С т3 работихме малко е скъпичък

# 712
Здравейте!
В началото на годината си закупих за лична употреба гел лакове на Блускай + лампа. Всичко беше ок до преди 2 месеца. След лакиране ми се появи зачервяване и сърбеж около нокътната плочка и лющене. Оказа се контактна алергия. Или е от някаква съставка или от лампата.
Някоя от вас сблъсквала ли се е с такъв проблем? Или клиентка?
Знаете ли коя марка гел лакове са по-пречистени, за да пробвам на 1 пръст?

# 713
  • Down south
До сега не съм прочела за алергии към тях

# 714
# 715
# 716
Или трябва да минавам и базата за да почиствам лепкаво? ( Пробвах и наистина после не лепнеше)
Лепкавия слой е за по здрава спойка между слоевете, така да се каже. Маха се чак след като изпечеш топ-а. Не трябва да те протеснява при базата и самия цвят. И 2мин. в 36v UV лампа са достатъчни за изпичането им не е нужно да повтаряш.

gagabonti  огромно БЛАГОДАРЯ !  bouquet  Simple Smile  Толкова ме успокои, нямаш си на идея, просто твоя пост ми даде всичко, което ми е нужно за да се успокоя че всичко е нормално. Сега се лакирах с още по-голям мерак  Laughing  и увереност.  Златна си! Още веднъж благодаря, това се надявах да прочета.  Искам ужасно да ви пусна снимчици но дали ще успея не зная. 

# 717
Здравейте момичета!Имам нужда от съвет какъв изграждащ гел да избера!?Взех си на блускай,но мн лесно ги чупя а и се разтваря от ацетон!Скоро завърших курса и нямам наблюдение!
Аз работих с EzFlow,серията gel it! Страшно доволна бях и аз, както и момичетата, на които правих изграждане.

Момичета, каква е разликата между Gelish и O.P.I. като качество и цени и какви са цените на лампите им? Интересувам се за професионална употреба.
И двете марки са професионални, материалите са им качествени. Работила съм и с двете марки гел-лак, лично аз съм по-доволна от Гелиш. Гелиш от дистрибутор поне преди 3 години бяха на 75 лв бройката в голямата разфасовка, за ОПИ - не съм сигурна. Поръчвала съм и от Ибей, по 20тина $ е цената с доставка. Качеството не е по-лошо. Peace

# 718
  • Down south
75 лв. за брой на Gelish  ooooh!
Тук струват около $15.

Да попитам база и топ на Gelish съвместими ли са с лак на O.P.I?

# 719
  • MJF
А лампите им на какви цени са?

Общи условия

Активация на акаунт