Предстои ми хистероскопия - да поговорим - Тема 2

• 145 211
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
Аз съм с резекция (оперативно хистеро), на 8-ми ден и още кървя по малко, но има и някаква прозрачна слуз, която ме притеснява и утре ще се чуя с лекаря. Чакам хистологията, дано е наред.  Praynig

# 226
  • София
На мен ми махаха полип, кървене нямах изобщо.
Но явно съм изключение, защото ме предупредиха да очаквам такова.

# 227
  • София
На мен ми махаха полип, кървене нямах изобщо.
Но явно съм изключение, защото ме предупредиха да очаквам такова.
И аз нямах кървене, само малко в болницата още, след това нищо.

# 228
  • София
Нито капчица при мен, чак се притесних, че нещо не е наред.

# 229
При мен в болницата беше доста силно кървенето, като цикъл. Акушерката ме помоли да й покажа превръзката, каза, че е доста, но е нормално.

# 230
Аз дори имах тампонада след махане на полип, доста кървене имаше първият ден. След това обаче съвсем леко няколко дни, по-скоро зацапване.
Аз си взех максималния болничен от Доверие - 10 дни, не ми беше нужно, но ми дойде добре малко почивка.

# 231
На мен ми дадоха 30 дни.

# 232
  • гр.Варна
Благодаря ви ,момичета. bouquetАз ще правя оперативно хистеро в частния кабинет на проф.Корновски във Варна .И понеже няма да съм в болница ,не мисля че ще ми даде болничен.Доколкото разбрах самата манипулация трае около 15 мин.,след което ще си полежа още около 30 мин. и ще си ходя. Simple Smile

# 233
  • Тра-ла-ла
С упойка ли ще е в частния кабинет?! Анестезиолог, изследвания??

# 234
И на мен ми е странно за частния кабинет, защото моят лекар ми направи хистеро в болница, към която ме пренасочи от частния си кабинет. Останах с впечатление, че изискванията са да се прави в болница, независимо колко е щадяща. Да не уплаша някого, но при мен с местната упойка не мина много добре.

# 235
  • гр.Варна
С упойка ли ще е в частния кабинет?! Анестезиолог, изследвания??
Да,ще има кратка венозна упойка ,а изследванията ще ги направя аз и ще ги занеса.По принцип това е медицински център,а от скоро има и тази апаратура за хистеро. http://yavorkornovski.bg/

# 236
  • София
има в екипа анестезиолог, би трябвало да няма проблеми  Rolling Eyes

# 237
  • Тра-ла-ла
По принцип офис хистероскопията (диагностична и/или бърза оперативна) може да се направи и в частен кабинет без упойка. Така съм чела. Но не се практикува от много специалисти.

pars, успех  Hug

# 238
  • гр.Варна
Благодаря, Джулая. bouquet

# 239
pars, сега видях кой е лекарят ти, определено си в добри ръце. дано всичко е наред!

Общи условия

Активация на акаунт