Предстои ми хистероскопия - да поговорим - Тема 2

• 147 054
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
Моя полип е вътре в матката.Не че  е пораснал,те веднага след хистероск. ми казаха,че не е почистено крачето.Всички други лекари ,които ме гледаха,казват че това е абсурдно и се чудят защо не е почистен.Трябвало да пристъпят към кюртаж.Аз до последно не исках упойка,но ми обясниха,че отварянето на шийката е много болезнено.При теб дали е навлизано вътре в матката или са работили само в   цервик. канал.

# 406
  • Тра-ла-ла
Моя полип е вътре в матката.Не че  е пораснал,те веднага след хистероск. ми казаха,че не е почистено крачето.Всички други лекари ,които ме гледаха,казват че това е абсурдно и се чудят защо не е почистен.Трябвало да пристъпят към кюртаж.Аз до последно не исках упойка,но ми обясниха,че отварянето на шийката е много болезнено.При теб дали е навлизано вътре в матката или са работили само в   цервик. канал.
Влизано е в маточната кухина. Самото проникване на камерата не се усеща. Води се, че е около 3мм диаметър. Усеща се рязането на лигавицата с мини ножичките. При кюретаж съм почти убедена, че е нужна упойка. Това е по-драстичен метод от хистероскопията.

# 407
Аз съм имала 2 кюретажа - и двата с пълна упойка.
Моята хистеро също беше с пълна....

Аз не помня дали питах - не ви ли дадоха запис от процедурата? От който реално моое да се види какво са правили и какво са махали?

# 408
За запис никой не е споменавал,а и тогава не знаех че е възможно.Ами късмета ми бил такъв,пак се надявам да го махна този полип с алтернатива.Чувството,че пак ще ме приспиват с химии,ми е отвратително. .Аз докато разказвах тук,обаче ме намери една жена на лични и ми разказа,как сестра и имала 7мм. полип на матката и един лечител и казал,да пие 15 дни сварен лук и полипа изчезнал напълно.Аз го започнах,ще ви пиша ако имам резултат.Но се пие по рецепта този лук.Ако някой се интересува ще ви я дам.

# 409
Все си мисля, че записът е задължително да бъде представен....
На мен по записа док ми разказва къде какво е правил.

Стискаме палци да се получи с този лук✌
Дано никога не ти се налага, но ако имаш нужда от съвет за лекар пиши за препоръка Wink

# 410
Насочила съм се към Божидар Славчев.Моя позната ми разказа за него.Десет лекари сред които и Горчев,който знам че е най-добрия  казват премахване на матка,само той Славчев,казва че това са глупости и оправят нещата без операция.Ходих при него,прегледа е 140 лв. но си заслужава.Но сега ще го мъча полипа пак с билки.Ако сте чували и вие изпробвани илачи,кажетe!Между другото Делчев е сред най-добрите лекари онколози също.Кабинетите му са винаги препълнени от пациенти.Перфектно изпълнение на операции.Аз не говоря,че е некадърен.Казвам,че не съм предполагала,че други непознати за мен лекари ще ме оперират.После разбрах,че и с други така постъпвал.Намира работа на екипа си.

Последна редакция: сб, 16 дек 2017, 23:22 от rosi cat

# 411
  • Тра-ла-ла
Насочила съм се към Божидар Славчев.Моя позната ми разказа за него.Десет лекари сред които и Горчев,който знам че е най-добрия  казват премахване на матка,само той Славчев,казва че това са глупости и оправят нещата без операция.Ходих при него,прегледа е 140 лв. но си заслужава.Но сега ще го мъча полипа пак с билки.Ако сте чували и вие изпробвани илачи,кажете!
http://www.bg-mamma.com/?topic=830880

# 412
]Благодаря!

# 413
За запис никой не е споменавал,а и тогава не знаех че е възможно.Ами късмета ми бил такъв,пак се надявам да го махна този полип с алтернатива.Чувството,че пак ще ме приспиват с химии,ми е отвратително. .Аз докато разказвах тук,обаче ме намери една жена на лични и ми разказа,как сестра и имала 7мм. полип на матката и един лечител и казал,да пие 15 дни сварен лук и полипа изчезнал напълно.Аз го започнах,ще ви пиша ако имам резултат.Но се пие по рецепта този лук.Ако някой се интересува ще ви я дам.

Rosi Cat би ли споделила рецептата.
Благодаря предварително Blush

# 414
https://www.facebook.com/groups/1906719996274119/
Това е затворена група за билколечение на Айдън Мустафов.Искайте да ви приеме.Вътре я има рецептата с лука.Може да питате там за себе си какво точно да пиете.Ако не ви приема в групата,че  са ми казвали,че не приема всички,ще пратя  рецептата.

# 415
Здравейте , към момента не са ме приели в групата. Ще ви затрудня ли да ми напишете рацепрата? Relieved

# 416
 Лечение на полипи,кисти,миоми. Към 350мл вряща безхлорна вода на слаб огън добавете една обелена от кафявата кора и разделена на 4 средноголяма глава лук и варете със затворен капак 5 минути.След като отварата премине от горещо в топло състояние - прецедете и изпийте сутрин 2 часа след закуска и 2 часа след обедното хранене.При жените се започва 2 дена след края на месечния цикъл.Работещите жени могат да направят отварата най-рано 1.5 - 2 часа преди закуска и вечеря.Отварата се приема в продължение на 15 дена.

Отварата се приготвя 2 пъти на ден.
Изпива се докато е приятно гореща.
В никакъв случай не се подслажда.

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 20:56 от rosi cat

# 417
Лечение на полипи,кисти,миоми. Към 350мл вряща безхлорна вода на слаб огън добавете една обелена от кафявата кора и разделена на 4 средноголяма глава лук и варете със затворен капак 5 минути.След като отварата премине от горещо в топло състояние - прецедете и изпийте сутрин 2 часа след закуска и 2 часа след обедното хранене.При жените се започва 2 дена след края на месечния цикъл.Работещите жени могат да направят отварата най-рано 1.5 - 2 часа преди закуска и вечеря.Отварата се приема в продължение на 15 дена.

Отварата се приготвя 2 пъти на ден.
Изпива се докато е приятно гореща.
В никакъв случай не се подслажда.

Благодаря!

# 418
  • София/Дружба
Здравейте, дали някоя от вас има актуална информация за цена на хистероскопия във Вита? Благодаря предварително Simple Smile

# 419
Здравейте,
След като след предишната ми менструация имах кървене по средата на цикъла, днес ходих на преглед в клиника Щерев при д-р Магунска. Тя откри полип на матката и директно препоръчва оперативна хистероскопия още другия месец, непосредствено след края на МЦ.
Мисля да отида на преглед и в Токуда, за второ мнение.
Исках да ви попитам какви са впечатленията ви от двете клиники, дали има начин да се избегне такъв инвазивен метод. Не съм раждала, на 26 години съм и ми се иска да избегна процедури, доколкото е възможно и препоръчително.
Благодаря ви предварително и хубав ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт