Работещи майки - полезна информация и съвети

• 65 395
  • 779
  •   1
Отговори
# 660
И аз си признавам, че ако не ми е пуснат интернетът на телефона, успявам да свърша всичко...  Blush

# 661
  • София
И аз съм така. Ето, днес съм си вкъщи, ММ е на работа, голямата е навън, би трябвало да съм по-бърза, ама вися тук и домакинствам на почивки.

Иначе за децата - моята голямата също беше с тежки истерии, освен това се бях юрнала да се задържа на работа, та откарахме 6 години разлика. Малкият пък е кротък, обаче не иска да ходи на градина. Та затова си смених професията.

# 662
Мен Интернет/Фейсбук/Бг - мамма не ми пречат, намирам време за всичко  Heart Eyes Или по - скоро не намирам време за нищо и с тях, и без тях. Луда работа  hahaha

# 663
  • shumen
Наистина пуснат ли ми е нета или месинджъра и не свършвам нищо.

# 664
Записвам се, много ви се кефя и темата е супер полезна, аз отскоро съм в майчинство, но ще черпя опит по-натам от вас Grinning bouquet

# 665
Хихих, знаех си аз, че тези социални мрежи ни "ядат" от времето. Но пък и ние сме хора де, не може само работа  #Crazy Идва уикенда и като си помисля какво ме чака. С едно дете съм, таткото помага, това поне добре. Много време ми отнема пазаруването също, защото ходя в няколко магазина и поне през ден. Правим си едно голямо пазаруване за седмицата, но през ден се налага я за салата, я за плодове. Все повече хора ми казват, че си пазарували и храната онлайн... Е това вече не си го представям в скоро време. Вие?  newsm78 chef

# 666
Може, може онлайн. Дребния като беше бебе и нямаше кой да ми донесе нещо поръчвах на такси- същото е, 5 лева беше доставката за едно- две неща, за повече си пускаха брояча.

# 667
Аз съм пазарувала онлайн брашна, ядки и други такива подобни с голяма трайност.
Сега не пазарувам, защото не ми е удобно. Работя на смени и трябва да съобразявам доставката.
Иначе до входа на блока имаме магазини с всякаква най-необходима храна.

# 668
  • София
TieRRa 8, не знам в кой град живееш, ако е в София, има много варианти за пазаруване онлайн, аз съм ползвала ebag. Поръчвах няколко пъти, всичко беше ОК, единствено обаче не ме уреждаха твърде обширните интервали за доставка и се отказах, но за зор-заман става.

# 669
Живея в чужбина, поръчвала съм онлайн, разбира се, но имам предвид основно от там да се пазарува храната. Моите колеги така правят, седмичното си пазаруване - като почнеш от краставици и домати, та до мляко и хляб, всичко онлайн. Аз иначе си поръчвам от време на време неща, които имат дълъг срок на годност  Whistling

# 670
Шопинг-терапията не я заменям за нищо  Joy А и най-често пазарувам в обедната или докато чакам децата от някой урок/спорт. Така че нямам проблеми с тази дейност.
Доста от нехранителните стоки пазарувам и от Англия, като това  ми спестява и време, и средства - доста е по-евтино като се абонираш за редовни доставки (в Амазон има такива опции например). В Азда гросери също правят готини промоции.

# 671
Плодове и зеленчуци пазарувам само аз, защо държа да си ги избирам. В редките случаи, когато карам мъжът ми да го прави, съжалявам, защото просто имаме различен вкус.

# 672
  • София
Доста от нехранителните стоки пазарувам и от Англия, като това  ми спестява и време, и средства - доста е по-евтино като се абонираш за редовни доставки (в Амазон има такива опции например). В Азда гросери също правят готини промоции.

Kakво например купуваш така?

Ние препарати и козметика зареждаме два пъти годишно от ензо, трайни продъкти веднъж месечно - брашно, ориз и тн.
Абонирала съм се за една услуга, която вече две години всеки четвъртък ми доставя на вратата пресни плодове и зеленчуци.

Това поне ме улеснява.

# 673
Много мразя да пазарувам, обаче мъжът ми обича, така че съм му го делегирала това.
Аз обичам само в ИКЕА  Joy

# 674
От Англия: Перилни препарати и омекотители, витамини, ибопруфен и парацетамол, дамски превръзки и тампони, пасти за зъби и вода за уста, шампоани и балсами, накрайници за четките и самите четки (ел. са), като беше малка дребната - пюрета в тубичка за по-лесно и удобно като сме навън; шоколади и бонбони (имат уникални и като количество и като видове); кетчуп; пикантни сосове и подправки; всички дрехи и обувки за децата, за нас и за родата Simple Smile ; спално бельо; играчки; кухненски пособия и машинарийки; всички малки ел. уреди вкъщи; коледни подаръци; великденски лакомства...

Единствено на магазин в БГ купувам хляб, месо и риба, яйца, мляко и млечни, плодове и зеленчуци, макаронени изделия и ей такива ежедневни пазарлъци... Зарзаватите лятото ходим по селата около града.. За месо само един магазин ползваме (Попов), спорадично Лидъл; сирене купувам само 1 вид - Съединение, кашкавал Жълтуша, Равногор или Върбина, кисело мляко Веря или Домлян .. общо взето това са основните, другото са подробности Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт