Работещи майки - полезна информация и съвети

• 65 401
  • 779
  •   1
Отговори
# 645
  • shumen
Целика,и аз го гледам от 2 години сама,но се справям някак си.Е,да са живи и здрави нашите помагат колкото могат.

# 646
Те просто трудностите са от различно естество.Баткото също сама съм го гледала,таткото не участва много, че работи по много, но сега са две. Влача големия по спортове заедно с малкия,то нервничи, спи му се.Баткото иска помощ за някоя задача , малкото веднага ме дърпа за крачола и то.Без баби и дядовци е трудно.Ама живи и здрави да са ще се справяме някак.Истината е , че не бях се замисляла за тези неща преди да родя малкото.

Да, това много ме притеснява мен и го мисля, но все разчитам, че някакси като стигнем до този момент, ще се оправим. С каква разлика са децата? Аз мисля, че с твоето второ детенце и моето първо за кратко се засякохме в тъжната тема за кюретажи, или се бъркам?

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 05:00 от elenna

# 647
Да засякохме сме мисля.Малкото е малко , на 1 год и  4 месеца , те когато са с по-малка разлика е по-добре мисля , поне ще си играят заедно след като малкото поотрасне, трябва да се устиска първата година.Моите двамата са съвсем различни вселени и различни нужди.Но нямаше кой да ми каже. На мен понеже никой не ми помагаше с първото и ми беше много трудно ( пък и той беше много ревлив) го отлагах толкова години и резултат 8 години разлика , сега се чудя как да се разчекна между двамата, работата и домакинстването. Joy

# 648
То няма гаранция, че ще си играят и близнаци да са  Laughing
Моите също сас голяма разлика 6 години, точно защото беше ужасен бяс като малък. Сега пак - постоянно се драпат и се дразнят, но пък като се налага ги оставям сами и я гледа.
Така че все тая с каква разлика са, всичко е до храктер...

# 649
  • София
Моите са с 1г. и 4 месеца разлика.  Laughing Беше голям ад, нямам много спомени от първата година на малкото  Mr. Green, олеква, но чак след 3тата година на малкото. Преди това е страшен гърч, гледаш 2 бебета с различне режим и нужди, по-трудно и от близнаци. А ако са и много боледуващи, като моите, картинката е пълна. Вече почват да се заиграват и заедно, но много се бият и дърлят. Ако са и двамата здрави и ходят на градина ми е лесно, но това се случва много рядко (малкия ходи на градина до 5-6 дни в месеца, през останалото време е болен).  Tired

# 650
И както все са болни малките деца, работодателят "умира от щастие", че си взимаш поредния болничен...

# 651
И моите са с малка разлика - 2 години, наистина две бебета наведнъж гледаш  Crazy Само като си спомня какво беше и ми се изправя косата. Вече е една идея по - лесно, малко по - самостоятелни са, а и ходят на детска градина, което значително улеснява положението.

# 652
Аз не можех да си позволя деца с толкова малка разлика. Представям си как бих носила едното насила, докато ми се тръшка в рацете и бутам количката с другото, докато реве. Ужас.

# 653
Ние бяхме с двойна количка, специално за породени деца  Peace

# 654
Ние бяхме с двойна количка, специално за породени деца  Peace
Откакто стана на година и три месеца не можеше повече да седи в количка или триколка. След около половин година отново започнахме да ползваме триколката.

# 655
Привет майчета, страхотна тема  bouquet Почвам да ви чета отначало, успях да мина последните страници само, но искам да ви кажа какво съм открила аз ( не е топлата вода  hahaha но все пак ) - при мен има огромна разлика между това дали ми в включен фейсбук, месинджър и т.н.  или не  #Crazy Когато всичко е изключено, работата се свършва за нула време.

# 656
  • София
Ох, TieRRa, много си права  Laughing Бг-мама ми е най-голямата времегубка  Laughing

# 657
Аз вкъщи такива неща не ползвам и пак не стига времето  Mr. Green

# 658
Включен ли е интернета на телефона ми - край. Все ще се намери някой да звънне, да пише и същевременно работата си върви. И гледам поне уикенда през деня да не го пускам, че съвсем няма да сколасам  Joy

# 659
  • София
Всъщност, ако говорим сериозно, най не ми стига времето в топлите месеци, когато сме все навън. Сега в студа тези дни, с няколко излизания за по 15-тина минути, всичко си свършихме у нас, че и за седмицата много си помогнахме с готвенето.
Ама почнем ли да излизаме по цели дни, край, оттече ...

Общи условия

Активация на акаунт