Работещи майки - полезна информация и съвети

• 65 527
  • 779
  •   1
Отговори
# 345
Аз пък съм с комбинирана, 4 години вече, никакви проблеми нямам.

# 346
То цели теми има или поне преди имаше за и против пералня и сушилня 2 в 1.
Аз също съм недоволна от комбиниран удер, но сушилнята като самостоятелен е голяма работа.
Да и по темите съм ровила и от там знам, че комбиниран не е добре....но наистина нямам грам място:)

# 347
То и аз така знаех преди това и кроих, смятах... и не измислих къде отделно да сложа сушилня, така че, да не е в спалнята, например.... та затова тогава взех комбинирана. Сега съм в по-голям апартамент и имам отделна сушилня. Та разликата е огромна. Но е възможно просто комбинираният ми уред да е от по-смотаните, въпреки, че преди около 5 години струваше 1000 лв.

# 348
А какви проблеми виждаш в комбинирания уред?

# 349
Малееее, казвай марката и 1300 лв съм съгласна да дам! Мачка ли дрехите? newsm78

# 350
И на мен ми мачкаше дрехите. И не излизаха напълно сухи. И за да изсуша една пералня, трябваше да пускам два пъти сушилня.

# 351
Малееее, казвай марката и 1300 лв съм съгласна да дам! Мачка ли дрехите? newsm78
Моята е Аристон, дрехите на детето не ги гладя, както казах офис дрехи не суша, защото са различни материи и няма как да им напасна на всички спецификата при сушене, а да се занимавам с разделяне на дрехи и по материи, не искам. Вечер пускам дрехите на детето и сутрин ги слагам в гардероба.

# 352
И моята комбинирана е Аристон, но твоята може да е по-голяма или по-нов модел или по-хубав...

# 353
А може и просто да имаме различни очаквания Simple Smile Но със сигурност дрехите са ми  сухи.

# 354
По темата за лятната почивка - нашата ясла почива август и съм "разпределила" задълженията по гледане на малкия на двете баби (сигурно и аз ще си взема отпуска по това време, няма да се размина) Simple Smile

# 355
През лятото детската градина в която сме почива един месец. Миналата година питах, какво ще ни предложат за този един месец като вариант - сборна група в друга градина ли казаха, че нямало сборни групи всички почивали през лятото и ме гледаха лошо ooooh!.  Тази година ще си взема част от отпуска, а през другото време още не знам Thinking

# 356
Определено критериите ни за сухо пране са различни. Съседката ми изкарва от нейната сушилня дрехи, които за мен са си просто влажни. Тя си твърди, че са сухи и ги прибира по гардеробите.

# 357
Определено критериите ни за сухо пране са различни. Съседката ми изкарва от нейната сушилня дрехи, които за мен са си просто влажни. Тя си твърди, че са сухи и ги прибира по гардеробите.
Еми не мухлясват ли? Аз искам да ми се освободи терасата, че ми се гледат цветята,а на гащи и чорапи Sick, пък и време се пести...простирай, събирай, досушавай по радиатори, ббббррр
За офисни дрехи и аз не смятам да я ползвам, всичките такива са костюми, сукмани, рокли, които в повечето случаи са за химическо...
! За жалост и моята работа изисква такова облекло Simple Smile

# 358
Ами незнам дали не мухлясват, според мен да, но тя не си признава, или пък има много място из гардеробите и дрехите съхнат сгънати. Особено суитчъртите на децата съм се опитвала да й докажа, че са влажни чрез салфетка, но тя казва това е нищо.

# 359
Ами незнам дали не мухлясват, според мен да, но тя не си признава, или пък има много място из гардеробите и дрехите съхнат сгънати. Особено суитчъртите на децата съм се опитвала да й докажа, че са влажни чрез салфетка, но тя казва това е нищо.
Боже ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт