Работещи майки - полезна информация и съвети

• 65 413
  • 779
  •   1
Отговори
# 600
Еми то си пише, че това е от рода на слоукукърите. В него се готви бавно. В мултикукър може и бързо.

# 601
едно и също е... щом има 100 фуннкции  newsm78 значи е мултикукър Simple Smile А как кой го нарича - все таз Simple Smile

# 602
Я кажете за тая "изправена прахосмукачка" - от рода на парочистачките ли е, какво е? Явно аз съм много изостанала, ма то щото не чистя, затова  Mr. Green hahaha

# 603
А мултитукъра не може ли да готви на висока температура?

# 604
И аз да питам какви са тези прави прахосмукачки. Ние имаме робот, който също пести време, но от време на време се налага и прахосмукачка да пускам, че не чисти по трудно достъпни места

# 605
Може, при функция "пържене" примерно температурата започва от 1600.

# 606
Аз имам такава - за мокро почистване - не нося кофи, не търкам.. всичко сама си прави, само я разхождам Simple Smile

http://www.vax.co.uk/hard-floor-cleaners/hf86-fm-e

Синът ми има уейв-борд.. и като му кажа да прахосмукира (имаме и обикновеновен прахосмук) - се качва на таз джаджа и си обикаля с нея и прахосмука - получава ми се като робот  Joy

# 607
Може, при функция "пържене" примерно температурата започва от 1600.

Именно. Слоукукъра не го може. При него всичко става на ниска температура, та дори и да има 100 функции. Пак е мулти, ама слоу.

# 608
# 609
Това да правя пиле с ориз и да се къпя.....знаеш ли кога ще стане без да загоря, ами никога.

Ще стане, като го направиш във фурната  Peace
Аз така готвя, като изключим супите. Всичко в тавата, доливам вода и пека. Оризът набъбва и се сготвя за около 40 минути. Пилето и то. И то с коричка.
Варени манджи в тенджера са ми .. бляк... Sick С малки изключения за някои постни неща.

Но всеки си има предпочитания.  Peace

Хареса ми идеята на Бърди за нарязаните и замразени заготовки. Още този уикенд ще си направя разни зеленчуци така. Аз досега ползвах от замразените готови зеленчукови смеси.

# 610
Прахосмуче и мие едновременно ли, как? За вертикалните прахосмукачки питам де  Laughing

# 611
  • София
Аааа, моля, моля, далеч не сме всички така с готвенето  Stop На мен храната ми е последен приоритет, възприемам храненето като нещо, което се случва между другите занимания, готвя сигурно 1-2 пъти в месеца. Детето в градината си яде достатъчно готвено, вкъщи вечер съвсем спокойно може да го кара на сандвичи, салати и подобни, даже ме радва, че най-много обича домати, краставици, сирене.

# 612
  • София

Доволна ли си? От една година съм й хвърлила око и не мога да се реша още.

# 613
Току-що си засичах време за белене на лук, морков и рязането им /в робота де/ - 2 мин. А ориза и аз го готвя на фурна, така че си се къпя през това време без проблем. То и не само него де, днес не съм на работа сега сложих една леща на терасата да си се готви, аз си преглеждам форума  Mr. Green

# 614
  • Бургас
Много! чисти се резервоара много лесно, обира доста стабилно/аз съм с ламинат/ и най-вече е удобна и маневрена.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт