Операция на миома 3

• 107 798
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Не Се Сърди Човече, това ли са билките, които пиеш...
Има леки различия. Не знам и дали съотношението е еднакво.
Ето какво пише на моите:
Скрит текст:

# 466
Благодаря Simple Smile

# 467
Да, на задна мисля въобще не правят в България лапаро...
За Славчев не знам...
Ще ти я запазят, не се притеснявай  Hug

Попов е във Вита в момента. Като запазваш час гледай да е от първите, че после се застъпват и се чака по 2 часа.

аз имам лапаро на миома на задна стена, субсерозна, 3см, в Щерев Peace

# 468
Не Се Сърди Човече, това ли са билките, които пиеш...
Има леки различия. Не знам и дали съотношението е еднакво.
Ето какво пише на моите:
Скрит текст:

Ще продължа да ди пия и след това ще споделя дали има резултат, ако не ще си взема от Богомил

# 469
Здравейте. На 15.02 се оперирах от миома.Бях писала и преди - опитах всичко, включително и с Есмиа. Нищо не помогна. Е, вече мина Добре съм. Притеснява ме едно-още в болницата имах леко кървене. В деня на изписването (5след операцията) попитах, казаха ми че е нормално. Но днес е вече десети ден и продължава. Моля споделете как беше при вас? Имахте ли го този проблем?

# 470
  • София
Здравейте. На 15.02 се оперирах от миома.Бях писала и преди - опитах всичко, включително и с Есмиа. Нищо не помогна. Е, вече мина Добре съм. Притеснява ме едно-още в болницата имах леко кървене. В деня на изписването (5след операцията) попитах, казаха ми че е нормално. Но днес е вече десети ден и продължава. Моля споделете как беше при вас? Имахте ли го този проблем?
Нормално е да имаш кървене,дори може да премине направо във цикъл.Ако нещо те притеснява много се обади на лекуващият те лекар.

# 471
И аз това си мислех-дали няма да премине в цикъл, защото последния беше ма 26.01.При вас колко време продължи това кървене?

# 472
  • София
При мен продължи около седмица,после спря и на датата на цикъла ми дойде.Но на предишна операция кървенето си премина в цикъл.За това ти казвам ,че е нормално.Но за твое успокоение се обади на доктора ти.Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 473
Благодаря ти!

# 474
  • София
Няма за какво мила Simple Smile

# 475
А какъв беше цикъла ви след операцията?

# 476
  • София
А какъв беше цикъла ви след операцията?
Доста болезнен и обилен беше първият цикъл след лапарото.Но доки ме предупреди,че може да е така дори и за следващият.Матката ми беше шита...

# 477
И при мен май се получава нещо такова. До гуша ми дойде от кървища. Искам просто когато ми дойде да изляза без страх на улицата. Затова се оперирах. Вторият ти цикъл нормализира ли се? Аз очаквах след операцията всичко да е наред. В смисъл един нормален цикъл.

# 478
Аз имах съвсем леко кървене на трети или четвърти ден след операцията. Първият ми цикъл дойде точно по график (а това последните месеци преди операцията не се случваше) беше малко по-странен като консистенция и продължителност. Вторият пак точно на 28 ден вече нормален, сега чакам третия надявам се и той де е ок. Определено се усеща нормализирането преди и след. За болезненото не казвам нищо - мен винаги ме боли... успех Ина дано всичко е наред  Wink

# 479
  • София
Ина и при мен се нормализираха нещата,малко търпение мила.Всичко ще се нареди.Чакам трети цикъл и вече е различно.Споко:-) Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт