Операция на миома 3

• 107 754
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Не са били 5 дупчици, защото ми показа дължина 5 см.
Някой да е правил скоро или да му предстои скоро да прави?
Следоперативния период как протича?

# 121
Не се сърди човече, аз като го питах подробности, той само отговаряше "спокойно, не се тревожи". Гледала съм негови интервюта и там също не е много словоохотлив.
Същата работа - спокойно, ще оправим нещата...

# 122
  • София

Paris_h, на мен ми предстои на 28.03. Ти кога постъпваш в болница? Казаха ли ти колко дни престои ти се очертава и каква е цената на операцията?

# 123
Мен ме оперираха на 09.02 - имам 4 дупчици. Малко ме болеше гръдния кош след операцията но в рамките на 3-4 дни мина- това се получава от раздуване на коремната кухина и вкарване на газ. Коремът ми беше надут 14 дни като спадаше всекидневно. Престоят в болницата ми беше две нощувки - едната преди самата операция и другата в реанимация след операцията.

# 124
Мен ме оперираха на 09.02 - имам 4 дупчици. Малко ме болеше гръдния кош след операцията но в рамките на 3-4 дни мина- това се получава от раздуване на коремната кухина и вкарване на газ. Коремът ми беше надут 14 дни като спадаше всекидневно. Престоят в болницата ми беше две нощувки - едната преди самата операция и другата в реанимация след операцията.

Мерси за информацията

# 125

Мерси за информацията

За нищо не се притеснявай всичко ще е наред.

# 126
Бях на лекар - в момента е като 4 месечна бременност Praynig
2 отделни са, лекарката не ги видя добре, но с ехографа по кръвоснабдяването прецени къде свършва едната и започва другата. Не ми даде отделни размери, общо матката от край до край премери 15 и нещо, обаче другия диаметър направо се е свил наполовина, по-малко от 7 см Simple Smile Януари беше и той 14-16 см.
Засега ще продължа да си мечтая  Mr. Green и след 2 месеца пак...

# 127
  • София
Супер! Simple Smile

# 128
Човече, много се радвам за теб! Дано все така се развиват при теб нещата  Hug

# 129
  • Вдън горите тилилейски
Човече дано след 2 месеца да са се свили още повече.

# 130
Здравейте Миленка,момичета.Минаха вече две години и два месеца от моята операция-коремна.От два дни имам тъпа болка и "мравучкане" около нея.Днес забелязах ,че шевът от едната страна е "хлътнал" на вътре(над сантиметър дължина). Нормално ли е?

# 131
  • София
Днес става една година откакто се прибрах вкъщи след моята миомектомия. Бях на профилактичен преглед, всичко ми е наред, няма нови миоми.

# 132
Днес става една година откакто се прибрах вкъщи след моята миомектомия. Бях на профилактичен преглед, всичко ми е наред, няма нови миоми.
Браво! Това е много добра новина, дано никога повече не се появят  Hug

didka-moni, понякога зарастват по странен начин, направи една консултация за всеки случай, но едва ли има нещо  Peace

# 133

Браво! И аз ти пожелавам никакви миоми вече!

# 134
  • Под гъбата
Относно миомите...по време на менопаозата спират ли да растат ?
Явно и това вече не е толкова вярно, защото през ноември оперираха моя позната от пролапс и намериха и полип и миомен възел, който и кървеше. Минала е менопауза преди 15 години.

Общи условия

Активация на акаунт