Фризьори Бургас: мнения и препоръки 2

• 80 313
  • 353
  •   1
Отговори
# 345
Кой е фризьорът и кой го е хвалил?

# 346
Момичета, може ли да ми препоръчате салон в Бургас, който работи и в неделя за грим и прическа, и да не е някакви супер високи цени?

# 347
  • Пловдив
Без предварителна уговорка за няколко прически +грим / обичайно за сватби и юбилеи/ не вярвам някой салон да стои отворен и да чака клиенти.

# 348
Здравейте!Другия месец планирам да си направя нанопластика или кератинова терапия-целта ми е възстановяване  и изправяне на косата.Не съм от Бургас,чудя се къде да отида.Може ли препоръки за добър фризьор за тази цел?

# 349
И аз събирам мнения за добър фризьор.Косата ми е доста дълга и гъста,на пластове,обикновено е накълцана грозно,така и не намерих добър фризьор на дълга коса.

# 350
Здравейте, момичета! Може ли, ако някоя от вас е правила скоро балеаж при Неделчо, да ми каже каква е ориентировъчно цената? ☺

Най-добре му пишете със снимки на косата и желания цвят и ефект, за да може да даде ориентир. Докато съм била в салона съм виждала, че така практикуват дамите, които не са го посещавали.
Преди години съм ходила при него, още в предишния салон, прави ми балеаж и подстрижка, резултата беше страхотен. Тогава платих близо 200 лв., сега обаче чувам, че сумите са двойни… та затова реших да проуча. Ще последвам съвета ви и директно към него ще изпратя запитването. Благодаря! 🙂

Здравейте момичета, търся добър колорист в Бургас от години се правя тъмно кафяво , но изглежда черно и искам да съм 2,3 идеи по-светло кафяво. Писах на този Неделчо, като му обясних и пратих снимки как съм сега и как бих искала да стана, питах за цената ....прочете го и изобщо не ми отговори...Много "професионално" , та ако някой може да ми препоръча някой свестен, който и да не може, поне да каже, много ще съм благодарна! 🙏

# 351
  • София
Кремена в “Салонът”

# 352
Някои фризьор искат да видят косата на живо, защото всяка коса поема различно количество боя. Можел е поне да отговори, но той си вдигна доста самочувствието след салона на Вероника, в който работеше ..

# 353
Момичета,хайде да подновим темата,че е доста важна.Към днешна дата да сте открили добър 'колорист'?

Общи условия

Активация на акаунт