Неуточнен уролугичен проблем

• 1 729
  • 12
  •   1
Отговори
Имам сериозен проблем, но в тази тема няма да имам време да обесня вс. Проблема е с многоброен характер. Затова ще задам само 1 бърз въпрос. Ако имам кожен проблем тръгнал от канала на пениса, той би ли бил открит чрез иследване на кръв, сперма, урина или натривка с памук?
'

# 1
  • ...на безопасно
Диагнози по форумите не се раздават.
Има едни хорица, грамотни и учили - доктори се наричат.
Допитай се до тях....
А пък колко точно ти е " многоброен" проблема, ти си знаеш  Mr. Green

# 2
А пък колко точно ти е " многоброен" проблема, ти си знаеш  Mr. Green
Е, ще иде да го иСледва и ще разбере  Mr. Green

# 3
Е така като не се обЕсня, не е ясно може ли да бъде открит чрез иСледване.  Mr. Green

# 4
Авторе, можеш нашироко да изложиш проблема си във форум Puls.bg.
http://www.puls.bg/forum/

Другият вариант е "Урологичен портал"
http://www.urology.bg/
И двата форума разполагат с доктори за консултация.

# 5
Благодаря много сте били любезни в този сайт... за това че в бързината съм изпуснал 1 буква  ли трябва да говорите или някой ако знае да ми отговори на въпроса... Дано никой няма подобен проблем, правил съм множество изследвания и в крайна сметка съм сменил вече 7 уролога... и резултат няма никакъв и никой не иска диагноза а питам дали би излязло нещо или трябва да се направи др. вид изследване, защото положението е доста критично вече и лекарите почват да ме тъпчат излишно с психотропни и нз на къде да тръгна вече... и към кой да се обърна... МОЛЯ АКО ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ КОЛКОТО ДА СИ ГУБИТЕ ВРЕМЕТО НЕ ГО ПРАВЕТЕ В ТУК!

# 6
  • ...на безопасно
Уролозите ли те тъпчат с психотропни?
 Rolling Eyes

# 7
Има си тема за хипохондрия мисля, виж там по-добре, ако 7 лекаря нищо не ти намират, шанса е нищо да ти и няма.  Peace

# 8
Може би просто трябва да пиеш изписаните медикаменти, било то и психотропни.  Simple Smile Току виж оплакванията ти изчезнат и мистерията около теб се укроти. Laughing

# 9
добре по- натам ще напиша тема като хората сега ме интересува само този въпрос.  До сега са ми правени доста изследвания, но всичките са свързани с даване на кръв, сперма, урина и натривка с памук от канала. Идеята ми е, ако проблема ми е чисто кожен дали би имало резултат от такъв вид изследвания???

# 10
  • ...на безопасно
Да, биха ти поставили диагноза поне.

# 11
добре по- натам ще напиша тема като хората сега ме интересува само този въпрос.  До сега са ми правени доста изследвания, но всичките са свързани с даване на кръв, сперма, урина и натривка с памук от канала. Идеята ми е, ако проблема ми е чисто кожен дали би имало резултат от такъв вид изследвания???
В първия пост пишеш, че проблемът е тръгнал от канала. В този случай, да, категорично биха изолирали патогенен причинител, ако има такъв, чрез тези изследвания.

# 12
еми не ми слагат  диагноза на всякъде си слагат хроничен простатит, без да са намерили нещо особено, най-сериозното е клебсиела, за която пия вече 2ри път Таваник и не чувствам никаква разлика... значи да разбирам, че ако проблема е кожен би трябвало да е излязъл някакъв резултат от гореспоменатите изследвания? защото аз смятам че е такъв, а уролозите си знаят 5 вида изследвания и тях си следват колко и уролога да сменя, хламидии, уреалпазма, кандида и тн.. Но сега ми казаха че кандидата се взима с остъргване на материал, а не са ми правили такова, и проблема е че всякакъв допир с канала е мн болезнен и искам да се консултирам за вс. вид такива изследвания, преди да ги направя

Общи условия

Активация на акаунт