Balea, Alverde, Catrice, Essence - 23 (Козметика от ДМ и Лили)

• 76 481
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
А това ли е уреда? щото доста голяма разлика в цената, ако е той. Thinking

# 316
  • Стара Загора
В сайта пише модела Четка за почистване на лице Remington Reveal FC1000.

# 317
  • Варна
Да, намалението на цената е 50%
Наистина много изгодно, особено ако уредът си струва. Отдавна се каня да поръчам Клариасоник и все не се случва, така че ще пробвам тази четка.

# 318
Момичета,търся си хубаво бюджетно олио за лице,някакви предложения?

# 319
Nutri-Gold Extraordinary oil на Л'Ореал. На промоция струва около13 лв. (аз на толкова го купих), иначе е 17. Изглежда така:

http://www.farma.bg/protivostareeshta-grija/l%27oreal/nutri-gold … l-cream-30ml.html

# 320
Аз също съм за олиото на Л'Ореал .Тук във форума бяха похвалили и маслото на Арома,пробвах и него -също е добро  Wink

# 321
Аз пък да ви питам за продуктите на Ровента, за които в момента се събират точки в магазините на Лили. Мисля да купя четката за лице, дали някой я е ползвал или поне има отзиви за нея?
Или някой от другите уредии?

Как става събирането на точки за тази четка? Гледах каталог сега, но никъде не прочетох за точки. newsm78
За колко лева трябва да пазарувам и колко точки ми трябват за тази четка?

# 322
  • Стара Загора
Аз пък да ви питам за продуктите на Ровента, за които в момента се събират точки в магазините на Лили. Мисля да купя четката за лице, дали някой я е ползвал или поне има отзиви за нея?
Или някой от другите уредии?

Как става събирането на точки за тази четка? Гледах каталог сега, но никъде не прочетох за точки. newsm78
За колко лева трябва да пазарувам и колко точки ми трябват за тази четка?

http://www.lillydrogerie.bg/lilly-loyalty-program

# 323
# 324
Аз също съм за олиото на Л'Ореал .Тук във форума бяха похвалили и маслото на Арома,пробвах и него -също е добро  Wink

да попитам като начинаещ, това масло пише 50 +, ще има ли вреда ако го използвам ,защото съм на 40

# 325
  • на последния етаж
На мен маслото на Лореал не ми допадна. Пресуши ми кожата, а и ароматът му е  Sick

# 326
Някой питаше за пинсета, препоръчвам http://2styrkela.com/pinseta-zvetko-bg-twiggie-turquoise-prava.html

# 327
Е, аз пък обожавам ароматът на маслото на Л'Ореал. И...  масло да пресуши кожата е малко странно Grinning Може да я е направило какво ли не друго, ама суха, изобщо не си представям как!  Crazy

# 328
  • София
Естествено, че може да пресуши.  Peace

# 329
  • на последния етаж
Пресуши ми я и още как! Ползвала съм и ползвам различни масла, това определено беше неподходящо за моята кожа.

Общи условия

Активация на акаунт