Balea, Alverde, Catrice, Essence - 23 (Козметика от ДМ и Лили)

• 76 519
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Последния път не погледнах в темата и издънка, купих си спирала на Есенс зелена, много съм разочарована, сплъстява ги и на нищо не приличам  Confused
та затова сега тук :
-Maybelline или Rimmel? Ще ми се да пробвам Римел, но от коя сте доволни? Изискването ми е да не се рони през деня докато съм на работа  Rolling Eyes
-Мнения за сухия шампоан на Alverde?
-евентуално някой притежател на промоционалната Oral B Vitality да я похвали ?

Аз с две ръце съм за maybelline,и по-точно:

Вече съм на втора опаковка  Peace

# 586
Аз пък днес подарих тази Мейбълин на приятелка. Е, много се омазвах с тази четка!  ooooh!

# 587
Момичета, препоръчайте ми молив за устни в телесен цвят.

# 588
  • Хасково
http://cosmetics-allaboutgirlsmania.blogspot.bg/2012/06/rimmel-scandal-eyes.html
Тази е ужасна....  Rolling Eyes Rolling Eyes дадох и два-три шанса ,но я изхвърлих вече.. абсолютно нищо не прави , само спластява миглите
Погледнах доста ревюта дали проблема не е в мен , но явно не Sad

По-добре вземи на Maybelline , сега са на промо  Peace Peace

# 589
  • Вестерос
Купих  точно таза на Мейбалин и е страхотна!!!! Като един недостатък малко повече наплъстява, иначе с супер.

А за есенските се изписа, че хубава е оранжевата, не зелената

# 590
  • Чукарландия
Аз съм много доволна от get BIG! lashes volume boost mascara. Не сплъстява, разделя миглите прецизно, не се рони. Peace

Но аз никога не ползвам на едно гримиране само една спирала. Имам поне 5. Една за обем, една за дължина, за разделяне, една по-стара (с по-суха четка) и т.н. Mr. Green
Така съветват професионалните гримьори. И са прави. Peace

# 591
  • Вестерос
От тези Get Big бях доволна от водоустойчивата, но много трудно се махаше

# 592
BBeLLa, стана ми интересно как на едно гримиране се поставят няколко спирали. Аз вкъщи имам 6-7 вида на различни марки, но никоя не е идеална. Може ли да разкриеш тайната на нанасяне в едно гримиране Simple Smile

# 593
  • Чукарландия
BBeLLa, стана ми интересно как на едно гримиране се поставят няколко спирали. Аз вкъщи имам 6-7 вида на различни марки, но никоя не е идеална. Може ли да разкриеш тайната на нанасяне в едно гримиране Simple Smile

Не е никаква тайна. Последователно ги нанасям една след друга. Първо нанасям тази на Есенс, после Bourjois Mascara Queen Attitude, идеално разделя миглите, с твърда четка, след това Big & False Lash, четвърта по ред е Орифлейм Very Me и накрая Pump Up Booster. Редувам ги: меки косъмчета - твърда четка за раделяне. Peace

Това са ми за момента. Някоя от тях, като изсъхне, сменям с нова, различна. Много рядко повтарям. Hug

# 594
Но аз никога не ползвам на едно гримиране само една спирала. Имам поне 5. Една за обем, една за дължина, за разделяне, една по-стара (с по-суха четка) и т.н. Mr. Green
Така съветват професионалните гримьори. И са прави. Peace
Все едно аз съм го писала Peace , само че се ограничавам до 3 отворени Crazy

# 595
  • Варна
Понеже си говорите за спирали, да се включа със скорошни мои впечатления.

При едно от намаленията на спиралите на Лореал в Лили, купих лилавата, която е ароматизирана, ето тази: http://www.isave-extra.com/ekmps/shops/787ce3/images/l-oreal-vol … a-black-459-p.jpg

Първоначално не ми хареса особено и я подхвърлях известно време без да е ползвана, но онзи ден се присетих за нея. Чудесна! На този етап е една от любимите ми Heart Eyes
Приличен обем, хубаво разделяне и сресване на миглите.

При мен стои така:
Скрит текст:

Ето за сравнение и Шанелската Ле Волюм, която също много харесвам, но е на поне тройна цена:
Скрит текст:

Скоро не съм пробвала спирала на Макс Фактор - мисля тяхна да е следващата ми покупка.

# 596
Бихте ли ми казали дали в Лили или Елитис има дозички от маските на Freeman? Тази Dead Sea Minerals може ли да се сравнява с ейвънската?

# 597
  • София
И аз ви препоръчвам мейбълинската спирала. От дрогерийния клас за мен е една от най-добрите. Съвсем наскоро писах и за нея. Не ми се рони изобщо и се маха доста лесно според мен, но пък е наистина трайна и не се размазва. Обикновено спиралите на марката ми идват прекалено течни като консистенция, но туша на тази явно в комбинация с четчицата не ми слепва почти изобщо.

Ревю: http://tonisbeautynook.blogspot.bg/2016/02/maybelline-lash-sensa … scara-review.html

# 598
Тайга страхотни мигли Heart Eyes Постът ти със снимките и отзивът за спиралата на L'Oreal ще са полезни и в "спиралената" тема.
Съгласна съм, че е до мигли обаче Peace

# 599
  • Варна
Благодаря bouquet
Копирах поста и там.

Общи условия

Активация на акаунт