Balea, Alverde, Catrice, Essence - 23 (Козметика от ДМ и Лили)

• 76 554
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Аз го тествах само на ръката, лекичък ми се стори, течен, не мисля че е някакъв много покривен, май си отговаря на определението за естествен завършек. Мисля, че ще ми хареса, ще помоля да ми цръцнат малко в кутийката /нося си една мъничка кутийка от кремче, специално за фдт-и да си пробвам в къщи/. Laughing
Между другото не помня казах ли, но ББ-то на Дебора никак не е лошо. Rolling Eyes

Много благодаря! Точно лека покривност, озаряване и естествен завършек търся. Вероятно ще го купя.

В най-удобния за мен магазин Лили няма Дебора и честно казано, не съм запозната с артикулите и качеството им. Какво от марката си заслужава като цяло?

# 406
Спиралите не са лоши, но не всички. От една серия червила харесвах един #11, е, спряха серията. Имам руж, верно, че не помръдва, но е толкова пигментиран, че на моята светла кожа трябва да имам ръка на елф, за да успея да нанеса така, че да не съм смешна. Виж, лаковете им са хубави цветове и с добра трайност. Т.е. според мен като всичката останала козметика, която се предлага в ДМ и Лили  -  нито повече, нито по-малко.

# 407
  • Варна
Ясно, Бижу  bouquet
Ще прегледам червилата все пак, когато имам възможност. Ако имат и симпатични опаковки, взимам поне две  Grinning

# 408
Прегледай, но се съмнявам, че от новите нещо ще ти хареса до толкова, че да дадеш 12 (или повече бяха, не помня) лева. Опаковките преди според мен бяха по-симпатични от сега.

# 409
  • София

В най-удобния за мен магазин Лили няма Дебора и честно казано, не съм запозната с артикулите и качеството им. Какво от марката си заслужава като цяло?

Питах и аз за Дебора. Отговориха ми, че се предлага само в някои Лили-та.  Явно в по-големите магазини.

# 410
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Има ли в България Rossmann, да знам да препръчвам ли от техните неща?

# 411
хубави са /поне това, което аз съм пробвала и ползвала/, но няма  Wink

# 412
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Еее, жалко, аз напоследък все от тях пазарувам Simple Smile

# 413
Еее, жалко, аз напоследък все от тях пазарувам Simple Smile

Препоръчвай,и аз често пазарувам от Rossmann,понякога много хубави намаления правят Simple Smile

# 414
Минах през Лили, направих покупка за 25 лв и на касата едва ли не беше изненадана тази, като я попитах за талон и за точките, и въпреки че я питам, нито талон, нито точки дава докато не си ги поисках! Crossing Arms Егати наглостта! Обаче за това, което искам, ми трябват 15 точки... Confused Предвид, че си имам от всичко по много, не знам как и дали ще ги събера, защото кога ще направя покупки за още 160 лв до 31-ви май! Та, ако има добри души, които няма да купуват от нещата на Ремингтън, а съберат някоя и друга точка, ще съм благодарна, ако бъдат така добри и имат желание да ми ги предоставят. Blush Blush Blush Все с нещо ще се отблагодаря. Hug
Отидох специално за нещата на Катрис. Имаше хайлайтър, но не взех. Просто не ми трябва... Сенките съвсем спокойно могат да се ползват като хайлайтър, според мен. Имаше два цвята.  Харесаха ми молив сенките и от тях имаше само три цвята, и трите ми харесаха. Много нежно и красиво стоят, но изчезнаха безследно след по-малко от половин час. Взех си едно от дълготрайните червила, не съм го пробвала, ще го видя утре. Хареса ми един глос в тубичка, само на два цвята имаше тестери, с гъбичка отпред е. Мацнах на ръката и ми се видя хубав и не лепкав. Някакви отзиви за него? Оу, то даже било омекотяващ балсам! Е, що не взех като ми хареса и знам, че ще се върна за него?! ooooh! Laughing
Взех един от новите лакове на Есенс, като сега изобщо не мога да се сетя дали другите цветове, които имаше, са такива бляскави. ooooh! Имаше 4 цвята, но два бяха светли, един лилавееше и този, който избрах. Много ми хареса и се лакирах веднага, но да питам, понеже изглежда малко като мноого фин пясъчен лак, дали отгоре може да се сложи топ или не?

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 20:15 от Бижy

# 415
може да сложиш каквото искаш  Wink
топът поизглажда пясъчния ефект

# 416
Ами сложих топ Peace той стана още по-красив! Като авантюрин - бляскав и гладък! Heart Eyes

# 417
  • Бургас
И аз това щях да ти кажа, Бижу  Hug Тези много ситни пясъци без топ са хубави, но с топ стават невероятни.  Heart Eyes Имам този и още два на някаква измислена марка от Елитис. Много добре стоят гладки, частичките вътре стават още по-блестящи и като вградени.  Peace

# 418
  • София
Лака е чуден и аз на него съм хвърлила очо.
Глоса май от преди си го имаше и аз все го заглеждам и подминавам...Молив сенките интересни са, абе всичко искам да видя, но в едното Лили дето ходя нямаше нищичко от новите неща, на Есенс също егати..Тая седмица пак ще ги наобикалям. Crossing Arms

# 419
И аз това щях да ти кажа, Бижу  Hug Тези много ситни пясъци без топ са хубави, но с топ стават невероятни.  Heart Eyes
Да престанат да измислят все нови и нови красоти, щото е нечовешко вече! Crossing Arms

KiKi, ако не са ти паднали клепачите и имаш едни ей такива очи, а моите са виснали ето така и обират всички сенки почти, онези молив сенки ще стоят страхотно, защото са изключително нежни и с блясък. Но аз няма как да ги ползвам, за съжаление. Глосът ще си купя още утре. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт