Balea, Alverde, Catrice, Essence - 23 (Козметика от ДМ и Лили)

• 76 529
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Бижу, как няма да изхарчиш 160 лв до края на май?! Още през април ще си ги наместила.

# 421
Бижу, а какво имаше впредвид за молив-сенките, че след час ги няма? На щанда, или на окото  Mr. Green
Ако не са трайни на очите, да не обикалям да ги издирвам. Мерси  Whistling

# 422
На окото ги няма.  Laughing  Но пак казвам, аз съм с паднали клепачи и трудно ми се задържат сенки... Трябва база, добра четка, добра апликация. А тези са много фини, кремообразни, в контейнерче, което е в  капачката и апликатора като се пъхне в капачката, си отнема количество сенки от контейнерчето. Да не говорим, че количеството е просто нюню за 10 лв! Трябва да пробва някой с открити очи и все пак, преценката ми е, че са безкрайно нетрайни, на каквито и клепачи да се поставят, защото и на ръката ми се изтриха много лесно.

Ей, Тайга! Crossing Arms Mr. Green Laughing Аз имам ембарго даже...  ooooh! Няма какво да купя за толкова пари, просто ... наистина имам от всичко по много. С някой и друг шампоан може да се запиша, ама няма какво иначе. Confused Хайде и боята за коса от там ще си купувам. Друго? Предложения? Crazy

# 423
  • Варна
Ако говорим сериозно - препарати за почистване и пране, омекотители, тоалетна хартия и салфетки, вода за уста в големите разфасовки, козметика за бръснене за мъжа ти. Може да поизбързаш със слънцезащитата.
Ще мисля още.

# 424
Подаръци за бъдещи рожденни дни,именни дни  Twisted Evil Някоя интересна козметична придобивка или лимитка  Peace Събират се Peace И аз си мислех че за нещто няма да успея,но успях за 2чки дори  Peace

# 425
Препарати... днес купих от Метро 4 бутилки с помпи(2+2 има прИмоция Mr. Green ). За пране и омекотители... носят ми от вън, имам 6 омекотителя и 5 литра течен, 9 кг прах + един стек пасти за зъби. Тоалетна хартия може. Салфетки снощи купих от Джъмбо 2 големи пакета. Вода за уста - може. Имаме запаси от козметика за бръснене, имам четирима мъже у дома(сега са трима, единия се бръсне рядко, ама залежи така или иначе има). Слънцезащита... ми имам Нивеа 50+ от миналото лято, още е в срок на годност. Blush Наистина ще ми е трудничко.
Подаръци... ми не купувам от там подаръци. Embarassed Какво да подаря?

# 426
Мерси, Бижу. Изглеждаха ми интересни, но и аз няма да ги взема май. Не съм с паднали клепачи, но съм с доста мазни. С база и прахообразни сенки едва от скоро успявам да закърпя положението, та явно не са за мен. Спести ми разкарването да ги търся Peace

# 427
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Еее, жалко, аз напоследък все от тях пазарувам Simple Smile
Препоръчвай,и аз често пазарувам от Rossmann,понякога много хубави намаления правят Simple Smile
ОК тогава Simple Smile
Маските им са страхотни:
тази
Скрит текст:
тази околоочна
Скрит текст:
тази
Скрит текст:
От душ-геловете този има страхотен аромат на коледни сладки (лимитка е, не знам дали още се намира, аз се заредих с два)
Скрит текст:
този е хубав също
Скрит текст:

# 428
  • Бургас
Глосът ще си купя още утре. Mr. Green

Забравих да кажа и за него - ползвам единия цвят / в нашето Лили  съм виждала само два нюанса/ от миналата година, много много приятен се оказа.  Grinning Честно казано, не очаквах да ми хареса толкова. Настина е по-скоро като балсам на устните. Трябва да спомена, обаче, че моите устни не са сухи, не са обемни и продуктите не попиват в тях. Повечето червила, които са по-мазнички и по-леки, както тези на Есенс, не ми стоят добре, ако са без молив за устни.  Peace

# 429
Минах през Лили, направих покупка за 25 лв и на касата едва ли не беше изненадана тази, като я попитах за талон и за точките, и въпреки че я питам, нито талон, нито точки дава докато не си ги поисках! Crossing Arms Егати наглостта!
Аз също чера минах от там, купих си маска за коса на льо пети.. Не съм чела за мнения. Взех я на сляпо и дано да остана довална. Сметката ми беше около 14лв и попитах за точки, защото момичето не ми предложи, но пък ми даде. Събирам точки за четката аз. Дано събера до май месец. Peace

# 430
  • Казанлък
Момичета, коя беше спиралата на Голдън роуз, която хвалехте?

# 431
Бижу, гледам да се ограничавам сега, но ако събера точки ще ти ги пратя Wink

# 432
Момичета, коя беше спиралата на Голдън роуз, която хвалехте?

Обсъждаше се тази : ,но аз не съм доволна от нея.

Верен помощник ми е:   Peace

# 433
Бижу, гледам да се ограничавам сега, но ако събера точки ще ти ги пратя Wink
Много благодаря!  Hug bouquet

Дълготрайното червило на Катрис е хубаво! А цвета съм уцелила точно по вкуса си Heart Eyes

# 434
  • Толбухин
CРЯДА, 24.02.2016.
ШОК ЦЕНА
-20%
СПИРАЛИ. ПУДРИ И ФОН ДЬО ТЕНИ

Общи условия

Активация на акаунт