Balea, Alverde, Catrice, Essence - 23 (Козметика от ДМ и Лили)

• 76 506
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
в Лили има Жая, за ДМ - не помня

# 451
  • Варна
Бях в Лили-Варна.Тамън зареждаха новата колекция на Катрис , изключително богата на Хайлайтъри.
Пудрата хайлайтър е огромна /като нормална пудра/  и ще стигне за 2-3 г. Със съгурност.За мен лично придава съвсем лек , дискретен блясък / пробвах на ръката си/ , който обаче не виждам на сянка.Ще е идеален за дискретно озаряване , а не in-your-face ефект.
Допаднаха ми хайлайтърите , които са с големината на сенките им за очи.Доста по-силно пигментирани от пудрата /поне според мен/ в розов и бял блясък и определено се открояват , както на слънце така и на сянка .
Има и нещо за като молив-писец , но оставих момичетата да си донаредят стоката.
Изключително боркатени са /но не с едри частици/ и имам чувството , че ще се разпрашва по цялото лице.

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 12:53 от viksdesire

# 452
  • Варна
viksdesire, за кой магазин става въпрос?

# 453
  • Варна
viksdesire, за кой магазин става въпрос?

Лили в кв.Аспарухово.
Аа има и някакви нови мусове на Essence , които ги водят коректори.Доста мекичка и въздушна консистенция.
И сложиха Revlon /ФДТ , коректори , устни и лак/ вместо ...мисля , че беше Deborah .

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 13:05 от viksdesire

# 454
  • Сoфия
В новото Лили на Славянска има щанд на AURA Peace Някакви отзиви за техните продукти?  newsm78

# 455
Аура съм виждала в сръбско Лили, но не съм им обръщала внимание. Жаки и Ивчето май бяха правили ревюта на някои неща, потърси в нета.

# 456
  • Сoфия
Аура съм виждала в сръбско Лили, но не съм им обръщала внимание. Жаки и Ивчето май бяха правили ревюта на някои неща, потърси в нета.
Hug Точно до сега четох в блога на Ивчето  Hug Трябва да пробвам някои техни неща  bouquet

# 457
  • Стара Загора
viksdesire, хайлайтърите с големина на сенки за очи си се водят сенки за очи - Highlighting Eyeshadow.

# 458
  • Варна
Понеже съм в търсене на нов шампоан, гледам, че в Лили са намалени  шампоаните от тази марка, на цена 3,79 лв. Та тази цена добра ли е или в Елитис може да се намерят по-изгодно?

# 459
  • Стара Загора
Коя пудра на essence си заслужава да се вземе с утрешното -20% в Лили?

Доколкото помня много и добри отзиви имат за бялата им трансперантна.

http://www.essence.eu/bg/produkti/lice/pudra/e/product/all-about … g-compact-powder/

Не виждам обаче прахообразната, дали е спряна? newsm78

# 460
Този хайлайтър на Катрис купи ли си го вече някой?Аз като гладна лисица се навъртвам в Лили-то и няма и няма от новата колекция нищо У нашто село...... Rolling Eyes

# 461
  • Стара Загора
Коя пудра на essence си заслужава да се вземе с утрешното -20% в Лили?

Доколкото помня много и добри отзиви имат за бялата им трансперантна.

http://www.essence.eu/bg/produkti/lice/pudra/e/product/all-about … g-compact-powder/

Не виждам обаче прахообразната, дали е спряна? newsm78

Прахообразната пудра отдавна я няма. Аз имам тази бялата, която като се нанесе на лицето става прозрачна. Харесвам я. Някои са против нея, защото съдържала талк.

# 462
  • Бургас
Този хайлайтър на Катрис купи ли си го вече някой?Аз като гладна лисица се навъртвам в Лили-то и няма и няма от новата колекция нищо У нашто село...... Rolling Eyes
Да,аз си го купих.Говоря за голямата пудра,не за сенките.Много мека и лесна за нанасяне консистенция,много красив блясък.Слагам и под веждите и над скулите и стои много красиво.Друг път дебна подобни продукти седмици наред,но този път като по чудо беше останала само една бройка и веднага я грабнах.

# 463
Да,аз си го купих.Говоря за голямата пудра,не за сенките.Много мека и лесна за нанасяне консистенция,много красив блясък.Слагам и под веждите и над скулите и стои много красиво.Друг път дебна подобни продукти седмици наред,но този път като по чудо беше останала само една бройка и веднага я грабнах.
Ох,и аз го дебна този хайлайтър и кога ще го заредят.....изчерпва ми се търпението.....

# 464

От къде си я взе? Да погледна и аз  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт