Balea, Alverde, Catrice, Essence - 23 (Козметика от ДМ и Лили)

• 76 526
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, някоя от вас би ли споделила дали е засичала в някое софийски Лили този

или този  парфюм? Принципно и двата би трябвало да са част от редовния им асортимент, но никъде не съм ги виждала, въпреки усиленото търсене, а са ми любопитни за проба  Hug

# 466
  • Бургас
Този хайлайтър на Катрис купи ли си го вече някой?Аз като гладна лисица се навъртвам в Лили-то и няма и няма от новата колекция нищо У нашто село...... Rolling Eyes
Да,аз си го купих.Говоря за голямата пудра,не за сенките.Много мека и лесна за нанасяне консистенция,много красив блясък.Слагам и под веждите и над скулите и стои много красиво.Друг път дебна подобни продукти седмици наред,но този път като по чудо беше останала само една бройка и веднага я грабнах.

От къде си я взе? Да погледна и аз  Mr. Green
МОЛ Галерия(Славейков,Мола,където е киното,а Лили е на първия етаж).То и аз ще дебна за втора бройка,количеството е голямо,а като ефект много ми харесва.

# 467
Може ли снимка на основата?

Имам подарък с карта и смятам да ги профукам парите за ессенс  Laughing

https://www.google.bg/search?q=%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD%D1%81+%D … gpN1ryw2eEWiTM%3A

това е снимка на основата на есенс

# 468
  • Вестерос
Благодаря ти  bouquet

# 469
  • София
На мен ми излиза снимка на основата на Катрис.. newsm78

# 470
  • Вестерос
Да, но дай най-горе и първата снимка е снимката на ессенс

# 471
  • Lost in a fairytale ...
Ами ... освен да я пробвам  Mr. Green Ще взема и прозрачната пудра, нали ще е намалена утре  Flutter

Основата на Катрис - PRep & prime за мен е ужасна. Нищо не върши - нито скрива пори, нито намаля омазняването  Tired

# 472
  • София
Аз в момента ползвам тази на Делия, ми нищо не виждам да прави, на Gosh ползвах преди време също нищо не видях, имах чувството че освен да ми задръства порите друго не прави. Вчера се намацотих с афтършейв балсама на Нивея, бре тоя ФДТ така се запечата... Shocked, не мръдна цял ден, за лятото добре ще ми дойде като гледам. Laughing

# 473
Този хайлайтър на Катрис купи ли си го вече някой?Аз като гладна лисица се навъртвам в Лили-то и няма и няма от новата колекция нищо У нашто село...... Rolling Eyes

Аз си го купих. Даже писах за него в блога. Харесва ми цвета и начина, по който стои. Имам и обсъжданата пудра на Есенс. Допада ми. Simple Smile

# 474
На мен ми излиза снимка на основата на Катрис.. newsm78

Да голям гаф.... на катрис е основата . Много се извинявам. нея използвам . не знам защо бях решила че е на есенс ( може би защото използвам доста други техни продукти ) .

# 475
  • Вестерос
 hahahaПоследно основата е на картис и е от ДМ? Да знам, че утре ще обикалям

# 476
Да на Катрис е . Мисля че беше 10 лв . Но аз я купих от Лили .

# 477
  • на последния етаж
В DM няма Catrice, тази марка се предлага само в Lilly.

# 478
  • София
Crystal Noir, днес имаше Prrr в новото Лили на ул. Славянска - сбутано между парфюмите, а Meow винаги го има в Лилито на ул. Веслец. На Meow никъде няма тестер да се пробва. На Prrr имаше тестер в магазина на Веслец.
Относно червилата в Лили и ДМ не съм доволна, че се предлагат само едни и същи номера, а другата половина номера все ги няма. От месеци дебна Rimmel Lasting Finish by Kate 104 и все го няма, както и други номера на червила.
Да попитам: четките на Екотул струват ли?  Харесала съм едно трио четки за очи.  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 22:01 от Vesika

# 479
Vesika много благодаря bouquet
За да не спамя, споделям, че съм доволна от прозрачната компактна пудра на Catrice - фиксира добре грима ми, не стои пудрено, матира за 5-6 часа и мисля да подновя като свърши Peace

Общи условия

Активация на акаунт