Balea, Alverde, Catrice, Essence - 23 (Козметика от ДМ и Лили)

• 76 460
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Лакове, червила и моливи са единствените неща които ползвам на Голдън роуз.
ФДТ и пудрите им, не съм ползвала от години, но по спомени..бяха ужасни.
А серията им с мат червилата е страхотна! Чудесни червила за цената си.

# 526
  • на дъното
Някой знае ли да ли е спрян део кристала за под мишници на Балеа?Нещо не го намирам в Бургас  newsm78

# 527
  • София
Момичета,може ли да ми предложите телесен молив за водната линия на очите от дрогерийния клас ?  Praynig Hug
Ей тоз на Катрис, той според мен само за водната линия става.

Този стик да сте го мяркали?

# 528
Благодаря за предложените моливи,още днес ще ги погледна  Hug Hug

Някой вече взел ли е тази четка REMINGTON FC-1000 от ЛИЛИ? Дали е хубава?
Събрах някоя друга точка и отдавна се каня да си купя четка за лице,та бая и се чудя  newsm78 newsm78

# 529
  • София
Момичета, виждам, че доста от вас искат да видят повече за новия хайлайтър на Catrice, затова се понапънах да направя ревюто днес. Добавила съм мноого снимки и информация и се надявам да ви е от полза.

Линк към ревюто: http://tonisbeautynook.blogspot.bg/2016/02/catrice-high-glow-min … ghter-review.html

Не го намирам този хайлайтър....може би малко зареждат и веднага се купува....

# 530
  • Стара Загора

Не е наличен тук. Пише в кои страни се продава в сайта.

# 531
Момичета, може ли да се върне продукт на Катрис в Лили. Вчера взех една пудра, пробвах я днес, но не е мойта! Пазя и касовата бележка.

# 532
  • София
Щом си я пробвала, не мисля че ще я вземат.

# 533
Ей тоз на Катрис, той според мен само за водната линия става.
А според мен за нищо не става.  Confused

# 534
  • София
Този нюд молив е ужасен. На мен ми раздразни очите, а и дори да не дразни след час го няма.

# 535
  • София
Новият каталог на ДМ Grinning.
Има нов ФДТ на Мейбълин. Grinning
Бреййй и крем с канабис имало...тц тц.

# 536
Момичета, може ли да се върне продукт на Катрис в Лили. Вчера взех една пудра, пробвах я днес, но не е мойта! Пазя и касовата бележка.
Мисля, че имаше тема за размяна на козметика в подфорума, може да я пуснеш там.
Не е коректно да се връща ползвана козметика, още повече, че хората са наредили тестери за тази цел  Peace

# 537
Мисля, че имаше тема за размяна на козметика в подфорума, може да я пуснеш там.
Не е коректно да се връща ползвана козметика.  Peace

Разбира се, но попитах, защото нали в ДМ имат такава политика за връщане.
Благодаря за отговорите.

# 538
  • Варна
Новата брошура на ДМ е огромна и определено има на какво да се спре човек. Ще се възползвам да купя масло за тяло на Алверде, от техните балсамчета за устни, почистваща пяна или гел за лице, олио за тяло на Веледа, четворката сенки на Макс Фактор - имам една от палитрите и определено качеството ме задоволява: добра пигментация, лесно се преливат цветовете, мекички са и ще избера разцветки; спирала на Лореал, тяхна очна линия, спирала и на Макс Фактор, конджак гъба - отдавна се каня,  някой - друг душ гел, шампоан и маска за коса от серията на Клаудия Шифър, разни бебешки необходимости...

...сега да видим и Лили как ще отвърнат на удара по случай Осми март Crazy Crazy Crazy

# 539
Е, ако имат политика за връщане на използвани продукти...нямам представа Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт