Ще се промени ли избирателният закон?

• 18 493
  • 273
  •   1
Отговори
# 105
чудно как са събрани толкова много подписи за толкова кратко време,
четох, че за 3 месеца са събрани 300 хил. подписа, после за 3 седмици- още толкова,
това са 10% от населението, а не познавам нито един подписал се, нито съм слушала дискусии,
нито съм виждала опашки, само една масичка в метрото преди две-три седмици,
да не би Волен да е ''услужил'' със списъците от неговия референдум  !?!

искам да видя някаква разбивка на подписите по региони, дали е възможно да направят такава ?!?

Аз се подписах в последния момент. А знаех 2 месеца преди това. Много хора като изтича срока се сещат да се подпишат, преддполагам. Относно нещата, които искаш да видиш пиши им на тях на имейл.

# 106
  • София
Преди малко от ФБ:
http://sekirabg.com/327589237895235015-2/

Сетих се за Царя, който също нещо там обещаваше..

# 107
Че то нали е все една и съща бананова кора. После казват, че хората се учели от грешките си...

# 108
Минимална заплата 1500лв, пенсия 800лв!  Mr. Green

Благодаря ти, Царю, упс Волене, упс Бареков, ох ама съм - благодаря ти, Слави!  Joy

Сериозно ли има наивници, които вярват, че за 1 години ще цъфнем и вържем, ще ги стигнем и задминем...американците!  Rolling Eyes

# 109
  • София
Болшинството българи имат нужда от Месия. И той регулярно се появява, на мен дори не ми прави впечатление вече.

Румцайс, за да се поучиш от грешките си, има едно фундаментално условие: да ги осъзнаеш и признаеш. Иначе не става  Peace

# 110
  • Другата България
Аз продължавам да смятам, че Слави директно няма да се намесва в политиката.

# 111
Много сериозен източник на новини коментирате.  Grinning

# 112
  • София
Някой да твърди, че е сериозен? Видях го във ФБ и се сетих за темата.
Ако прочета нещо за Слави във Вашингтон Поуст или Дъ Ню Йоркър, обещавам също да дам линк  Sunglasses

# 113
Проблемът не е в източника, а че хората масово вярват на неосъществими обещания...  Tired

# 114
Споко, Таис, няма да прочетеш. Wink

# 115
  • Ямбол
Не само на това вярват. Те вярват и че ако се намали броят на депутатите,  и още другите му точки ако се изпълнят, ще има за тях положителен ефект. Те, повечето изобщо не разсъждават, не се замислят какво ще последва и как точно ще ги хързулнат отново. Същите са, които пишат депОтати, които вярват на журналистите, че робството е заменено със съжителство, същите повярваха, че Тодор от Враца е убит от поничките, същите, които протестираха за тока.
За малко по-умен го имах Слави и екипа му, поне можеха да си обмислят точките и да бъдат малко по-смислени и не толкова популистки, но като се вземе предвид масата каква е, може би и затова се е спрял на точно тези точки.

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 23:17 от Лилянa

# 116
Аз продължавам да смятам, че Слави директно няма да се намесва в политиката.

А, не. Ще продължава да води проспериращото си шоу, а този референдум само за шоу го инициира.

Проблемът не е в източника, а че хората масово вярват на неосъществими обещания...  Tired

Аз се ядосвам, че се връзват не на неосъществими, а на откровено безмислени и тъпи обещания. Явно им трябват обещания, и това си е. Сега чувам от познати, че Марешки е голямата работа, щото смъкнал цените на бензина до приемливи за народа висоти. Ама кой е Марешки и кой стои зад него, хич няма значение, то това е конспирация, човекът е читав щом продава евтини лекарства и бензин.

Не вярвах, че е възможно, но напоследък Бойко Борисов ми се вижда като бяла птица в сравнение на врунгелите, които могат да налазят, даже вече налазват политиката.

п.п. Залагам си главицата ако и 10% от подписалите подписката разбират какво точно значат въпросите, които се цели да бъдат включени в референдума.

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 23:23 от Анонимен

# 117
  • София
За Марешки и аз напоследък чувам все повече и повече позитивни мнения, при това от хора уж не-глупави и не-наивни. Всеки път съм ей така  Shocked  Rolling Eyes

# 118
  • Варна
А кой стои зад Марешки?
То е ясно, че не е сам в тази аванютра, но досега не съм срещнала приемливо обяснение за това кои са "приятелите" му.

# 119
Който зад Бареков навремето... Същият популизъм. И същите наивници, дето 25 години не им омръзна да ги лъжат по един и същи начин.

Общи условия

Активация на акаунт