Проблем при уриниране

• 1 231
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте.
От няколко дни насам усещам леко парене (за около 3-5 секунди) след като съм уринирала. Не е по време на.., не усещам и болки, нямам затруднения... Но ме притеснява паренето след уриниране. На някой случвало ли му се е и има ли някой които да ме посъветва какво може да взема в този случай? Уринал или Цистирен? Или някое друго лекарство, което вие сте ползвали и сте доволни?

Благодаря!

# 1
лекар, изследване
обичайното е цистит или песъчинки, но не се лекувай с добавки или указания от форума

# 2
  • планетата Земя
Пусни си сама стерилна урина и микробиология на урина.Купуваш от аптеката стерилно контейнерче за урина.Сутринта правиш тоалет и пишкаш в контейнерчето.Важното е да не е първата струя. Пишкаш малко навън и тогава събираш в контейнерчето.Носиш го в лабораторията,искаш микробиология на урина.Ще лъсне каквото имаш.Тогава с изследванията на лекар.Така ще ти назначат по-бързо лечение.Предполага се,че са е-коли.Те са най-чест причинител на такива оплаквания.За тях се пие Уринал.Но е добре да видиш какво е точно като се изследваш

# 3
  • София
Пусни си сама стерилна урина и микробиология на урина.Купуваш от аптеката стерилно контейнерче за урина.Сутринта правиш тоалет и пишкаш в контейнерчето.Важното е да не е първата струя. Пишкаш малко навън и тогава събираш в контейнерчето.Носиш го в лабораторията,искаш микробиология на урина.Ще лъсне каквото имаш.Тогава с изследванията на лекар.Така ще ти назначат по-бързо лечение.Предполага се,че са е-коли.Те са най-чест причинител на такива оплаквания.За тях се пие Уринал.Но е добре да видиш какво е точно като се изследваш

Много разумен съвет.
Ако идеш направо на лекар - той ще те прати да правиш изследвания за стерилна урина за да може да ни каже какво да правиш. Иначе не ти пречи да си пиеш Уринал. Но само стерилна урина ще покаже дали няма някакви бактерии.

# 4
  • София - Варна
Не ти пречи да опиташ с Цистирен или Уринал първо, ако не мине, тогава да идеш на лекар.
Аз така съм си лекувала цистити, винаги успешно. После като съм давала урина, не е имало проблем, бактерии.

Общи условия

Активация на акаунт