PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 5

• 77 615
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • Разпиляна във въображението
Долу руския спорт Whistling

# 151
Ритане по кокалчетата и разчистване на конкуренцията преди Олимпиадата.
Препаратът е обявен в забранения списък на 22 декември 2015, преди това е бил "под наблюдение"
Кака дори да е спряла да го пие, пак нямаше да се изчисти изцяло от организма и, както вероятно все пак е станало с Боброва.

Изслушването ще е на 23 март, да видим как ще си подложи  Peace

# 152
Забравих да споделя
Обичам я тая жена бе  Heart Eyes
http://imgur.com/Qh4IcaL

Joy Joy Joy

# 153
  • София
Много съм изненадана от случката с Шарапова. Но явно и в големите екипи се случват такива грешки за които си мислим, че са невъзможни. Такава колосална грешка за мен беше и драмата около Реал Мадрид и треньорът, който пусна цяло полувреме наказан играч да играе, та сега ги изхвърлиха от купата. Как стават тези грешки в такъв голям екип и хора, които да следят...недоумявам.  Shocked
Жалко за Кака, харесвам си я аз и се надявам наказанието да не е голямо. Вижте реакцията на Найк ме  изненада, не го очаквах. С интерес ще следя развръзката.
Но не мога да не споделя, че съм очарована от стратегията, която избраха с екипа й: много добре поднесена новина, без оправдания, оплаквания, тя поема вината, обстановка, израз, лице, облекло...пълна 6 им пиша.
Според личните ми познати било случайно цялото изявление, била излязла и си изказала личните мисли. Много естествено. Посланието е достигнало до масата. Поне до моите познати е достигнала.  Wink

Mrs. Swift-Kloss, следя те с интерес, не спирай да пишеш. И да ти разкажа една история: моят мъж не вярва на нищо което му разказвам от темата и като цяло. Били измислици. Та, докато му разказвах за ПАН сексуалността ме обяви за луда. Laughing Била съм чела измислици и не знам си какво. Та, гледаме ние Дет Пуул, очарован той, впечатлен. И на следващия ден ми звъни да ми разкаже как бил чел, че той бил ПАН сексуален.  Mr. Green Призна с половин уста, но каза, че за едно съм права. Но за Карли Клос и за Тейлър не ще и да чуе. Двете му любими жени....не! Казвала съм го от женска злоба.  Party
Стана дълго, извинявайте!

# 154
Аз ти благодаря, такива истории ме зареждат.  Peace
Ще се радвам и да има повече въпроси и коментари за да става дискусия,
че някак е малко монотонно да се чета, не че не ми е забавно  Wink

Параваненето е сложна концепция.
Но пък се чудя на мъжа ти, какво по-хубаво от двете му любимки да са заедно.  Mr. Green
А не едната да с екземпляр като този, а другата с перач на пари?

Скрит текст:

# 155
  • София
И аз това му казах. Какво по-хубаво двете да са заедно? Но виж той вярва дълбоко в любовта на Тай с Лимончето. Дори ми показва техни снимки, къде били заедно като доказателство. Mr. Green Няма оборване, не вярва.
Не вярва  и за Никол и нашето момче. Дори му се възхищава, че хванал такава кака.  Crazy Ей, богу, бяхме в обща компания и аз подкована от теб и темата, вадя факти, факти като да им докажа, че не е любов това, никой не вярва. Конспирация било.

Беше споменала, че ще разкажеш за моята любимка  Close Иванка Тръмп. Ще ми е интересно, а ако си го написала вече и съм го пропуснала- кажи, за да отида да прочета. Интересно ми е. Всичко около нея ми е мнооооого розовко, чак не вярвам някак.. Tired

# 156
  • София
О, пресвета дево! Стигам аз до ПАН сексуалността и съответно гледам като теле. Питам Гугъл и щях да падна.  Joy Е, далаверско си е отвсякъде, дума да няма. Обаче тоя Дет Пуул го мислех за мъж някакъв а Гугъл ми показва снимки на някакъв робот ли, абе нещо като нищо. Моля ви да ме светнете, че хич не обичам да се чувствам като първа невежа.  Grinning

Бум, аз в офиса като почнах да разказвам за ПР историите; за Григор и Никол и т.н. в началото колегите ме гледаха скептично, обаче напоследък май почнаха по-сериозно да гледат на нещата.

# 157
Спонсорите един по един наритват Кака.
След Найки, току що се разбра за Порше, които "спират активности" и за Таг Хойер, които "няма да подновят договора си".
Шибани сноби, така или иначе нямаше да им пазаруваме стоката.
Ейвън засега се въздържат от изявление.

http://www.eurosport.com/tennis/nike-suspends-ties-with-maria-sh … 00916/story.shtml

Нещата стават все по-брутални.

ДетПула е комиксов герой, в момента върви по кината, играе го Райън Рейнолдс.
https://www.youtube.com/watch?v=gtTfd6tISfw

# 158
  • Разпиляна във въображението
Накрая Кака им тегли една руска майна, излиза на по-хубаво място и се аутва показвайки им среден пръст на рекламодателите Laughing

И аз се порових за Пан сексуалността Embarassed

Около мен също не вярват като споделям неща от темата. По едно време обаче ММ ме взе на подбив и като гледаме някой филм/сериал и пита: и този/тази ли е на другия бряг Joy

# 159
Това ми напомня на моята най-любима съфорумка, тя често се закача в някоя съседна тема, и след три-четири дни ме преписва за Брадли примерно, нищо че не четяла тук...  hahaha

Та много обичам да и напомням за Монро и братя Кенеди, или за сексимволите на Холивуд, като Джими Дийн, Брандо или Рок Хъдсън, за Талула Банкхед, Гарбо или Дитрих, или Катрин Хепбърн.

Можеш да лъжеш много хора за кратко време и някои хора за дълго време,но не можеш да лъжеш всички вечно.

За допинга - Ланс Армстронг, Бен Джонсън или Марион Джоунс не им се размина, но от зобенето Флорънс Грифит-Джойнър умря по-млада от повечето от нас, а рекорда и още стои.

Хванаха Ива Пранджева, кой си спомня още за нея?
Какво каза тя тогава, аз пия същото като Стефка, ама шефката на БОК никой не я е хващал. Защо ли?

Всички знаеха, че Карл Люис е гей и че зоби не по-малко от Бен Джонсън. Никой не го пипна.
май и още не се е "разкрил" още, но пък прибираше чековете си за разлика от Мартина Навратилова, която нямаше никакви спонсори до преклонна възраст.

Същото и с фигуристите от онези времена, един по един се аутнаха 15-20 години по-късно, а сега вече е чудо да намериш някой хетеро на леда.  Mr. Green

# 160
# 161
Аз за пан няма да се обаждам, че предния път голяма врява настана.
Жалко за кака,дано това не е краят.
От мен - едно блайндче за Лео  -http://blindgossip.com/?p=76936

# 162
  • София
Стига де, сега и Лео ли ще го правим педераст?  Joy

# 163
Стига де, сега и Лео ли ще го правим педераст?  Joy
И аз не повярвах, но и в Тъмблър има доста спекулации относно сексуалността му.

# 164
Лиам с поздрав за празника към "любимата си жена на света"  Laughing :
https://www.instagram.com/p/BCsxB9mg1d_/
Интересно защо само Найъл, си няма половинка.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт