Каква беше, а каква станà (искрено и носталгично)

• 27 446
  • 404
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Янтра, има интересни теми, проблемът е, че ги налазва планктон и няма как да стане дискусия.
Аз приветствам свободното изказване на мнение, но голяма част от мненията са породени от градски легенди и мистерии.
Налазва я Мамасита, и още една, също толкова категорична потребителка. Двете заедно превръщат която и да е тема в нацистки манифест от типа ''Това е правилно и позволено, а това - не''.  Tired

# 121
  • Пловдив
Мамасита а.к.а. Сирен оф нещо си и още 2-3 (все едни и същи) са достатъчни да скапят която и да било тема.

# 122
  • Другата България
Защо им се връзвате, ти пък си непукист, как Мамасита може да ти влияе съсипващо?
Ако имам интерес да пиша си пиша въпреки някой.

# 123
  • София
Аз не им се връзвам, Мери. Просто докато едната чете лекции, а другата лае команди, някак става по-трудно да чуеш собствените си мисли. Мен лично ме напрягат.

# 124
  • Другата България
Радиоточките просто се пропускат, Таис.
Опитай, много е лесно. Peace

# 125
  • Пловдив
Да, ама разгонват всички по-интересни, с по-различно мнение. И накрая какво - пиша си самичка или споря с Мамасита, горе-долу същото.

# 126
Е, за да пишеш, нали трябва и да четеш? Ти каквото си имал да кажеш, казал си го.
Ама като зацикли темата и десетки страници наред се нищи все едно и също, то какво да пишеш?
Нито ти се пише, нито ти се чете...

Радиоточките просто се пропускат, Таис.
Опитай, много е лесно. Peace

А като прескачаш темите, е още по-лесно.  Laughing

# 127
  • Другата България
Е, за да пишеш, нали трябва и да четеш? Ти каквото си имал да кажеш, казал си го.
Ама като зацикли темата и десетки страници наред се нищи все едно и също, то какво да пишеш?
Нито ти се пише, нито ти се чете...
Е, ако мненията са на 2-3-4 човека основно, се губи наистина "тръпката". Grinning

# 128
  • Ямбол
Стискайте палци и плюйте в пазвите КатиАБВ да не разбере къде е Клюкарника, че тогава ще се молите за Мамасита.

# 129
Скрит текст:
Странно, но на мен ми липсва  ..... Вилико.     Laughing
Чета го, виждам го и ... не вярвам на очите си.
Кой пише от профила на Краси? Shocked
Краси!     Laughing
Защо ти е чудно?
Обикновено "споровете с врага" поддържат ума буден, жив, мълниеносно съобразяващ.
А лежерните "разговори с приятелки" водят до ..... оглупяване.    Laughing
Та, така, Вилико ми беше добра " тренировка" на мозъка тук, във форума.....   Simple Smile
Че то сега просто няма с кого да се скараш качествено.    Mr. Green

# 130
Да, ама разгонват всички по-интересни, с по-различно мнение. И накрая какво - пиша си самичка или споря с Мамасита, горе-долу същото.

Не, не ги разгонват, просто коментарите им се "давят" в 30-те "радиоточкови" поста.

Съфорумците имат различен стил на дискусия. Някои повтарят едно и също, понякога - но не задължително  Laughing - с разнообразни думи, но не им е проблем да го правят през пост и така - 10 страници. И от количественото натрупване човек остава с усещането, че са се скъсали да дебатират и викат и никой друг не е успял да се вреди. Други пък (аз например, както и болшинството списващи) си пишат мнението по веднъж и мразят да се повтарят. Ако се наложи да уточняват нещо, ще се включат втори път, или ако се смени предмета на обсъждане, ще продължат да пишат постове. Обаче, когато потребител X пише постове А, А', А, А+1, А, А', А, А+1, се набиват на очи те, а не постовете на Y и Z, които са написали: Y - B, B+1, AD и Z - Е, Е+1, EB, EA, F. И оттам усещането у четящия, че Y и Z са прогонени. Не са, но са казали, каквото имат да казват по един-два пъти и им стига толкова.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.
Публикувам, макар че сигурно, докато пиша, сте казали същото.  Laughing

# 131
  • София
Ники, последният ти пост подозрително много ми напомни на учебника ми по математика и направо блокирах  Laughing  Hug

# 132
Краси с Вилико ми бяха любимки, много се забавлявах, аз бях нова тук и се чудех как може да са толкова смешни лели. Краси, извинявай, така си мислех в насчалото. Laughing, че сте лели. А то Вилико ми е горе долу набор май.
Аз с Елица много съм се  смяла също, но тя е премерена, не минава границата и не изпростява . Wink

# 133
Мери Ан, няма как да пропускаш, а и аз не говоря само за тези девойки. Имах интерес да пиша в темата за емигрантите, но тя е тотално окупирана от посредствени домакинКи, които си защитават гащите. Няма начин да разисквш сериозен проблем с подобни. Това се получава и с почти всяка тема, заслужаваща дискутиране.
За това си седя в чисто клюкарските.

# 134
  • София
Трябва да си направим тема, подобна на ''Искам да кажа'', но вместо да си докладваме коя какво е сготвила/ушила/посадила, да обсъждаме по-сериозни теми, които ни вълнуват, пак на ежедневно ниво. Но без битовизми.

Общи условия

Активация на акаунт