Каква беше, а каква станà (искрено и носталгично)

• 27 499
  • 404
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Само не разбирам що трябва да се регистрира, ще си чете на воля нерегистрирано Simple Smile

# 106
А, що.. моят даже някога беше писал нещо от мое име.

# 107
  • Пловдив
Детето? Не смее, ставам зла.

# 108
  • Tам през Атлантическия океан
Доста се е понижила посещаемостта във форума и оттам по-малко нови и интересни неща за четене. Това ми липсва. В Клюкарника на първа страница 2/3 от темите са някакъв тип отчетни. Ако не те интересуват 2-3 политически мастодонта, 3-4-5 от типа на оплачете се/похвалете се/споделете, 1-2 консуматорски "давам лява ръка за рекламна химикалка", няма какво да се чете. Хората избягаха във Фейсбук.

От толкова много триене , 'фейсконтрол'   Laughing то и аз не се вясвам напопследък  Crazy
а като влезна да се разтоваря/почета нищо не може да ме грабне и задържи дълго тук .....   Crossing Arms 
Ама май е по гот така  Laughing намерих си други инетересни неща  Heart Eyes за релакс  Grinning

# 109
  • Пазете Гор
Доста се е понижила посещаемостта във форума и оттам по-малко нови и интересни неща за четене. Това ми липсва.

Това твърдение следствие на лични усещания ли е, или на някаква статистика?

Ако е сериозно твърдение (тоест по втория сценарий), и имаш достъп до сериозни данни - искам да разбера още:
Какво се приема за "посещаемост" - брой (уникални) кликове на страницата, средно време прекарвано във форума на потребител/гост, брой живи регистрации, нещо трето, четвърто? Каквото и да е тая посещаемост - намаляла е в сравнение с кога? Каква е тенденцията? Къде са показателите в сравнение с други форуми?

# 110
  • Ямбол
Аз също съм съгласна с това, че в клюкарника трайно са се настанили някакви отчетни теми, които вече са безинтересни - компромати, оплаквачки, тайни, ексхибиционисти и като се добави триенето, което още не мога да схвана на какъв принцип работи, пускането на нови теми с интересни дискусионни въпроси се свежда до минимум. 

# 111
  • В Космоса
Най-тъпото е, че и "Искам да кажа" и тя в такава се превърна.

# 112
Ако бяха безинтересни за мнозинството, щяха да са отмрели на задните страници, но явно са теми, по които всеки иска да се изкаже. Иначе и на мен първа страница на Клюкарника, с някои изключения, ми е безкрайно безинтересна.

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 17:15 от Вещица в чужбина

# 113
  • София
Най-тъпото е, че и "Искам да кажа" и тя в такава се превърна.
В ''Искам да кажа'' влизах и писах до момента в който темата бавно, но славно се превърна в интимно-лична изповедалня на определен брой съфорумки и тотално ми доскуча. Куриозното е, че аз всъщност харесвам повечето от въпросните мацки, с 3-4 от тях даже сме приятели във ФБ. Но самата тема, в такъв формат, лично мен ме отблъсква.

Още един глас против първа страница на клюто. Имам чувството, че темите са едни и същи. Настоящата тема също се припокрива с (поне) други две в които съм писала за липсващи никове.

# 114
  • Пловдив
Аз също искам повече и по-интересни теми. Давайте да пускаме Simple Smile и да пишем Simple Smile

# 115
Едно време в Клюкарника имаше по-разнообразни теми, защото всичко беше тук. Сега много от темите се разпределят по разни други подфоруми. Кино, телевизия, литературен, клубове по интереси и т.н. Много хора преди с Гугъл кацаха направо в Клюкарника, а сега кой знае къде кацат и може и въобще да не попаднат тук.

# 116
Янтра, има интересни теми, проблемът е, че ги налазва планктон и няма как да стане дискусия.
Аз приветствам свободното изказване на мнение, но голяма част от мненията са породени от градски легенди и мистерии.

# 117

Това твърдение следствие на лични усещания ли е, или на някаква статистика?

Лично усещане. Достъп до сериозни статистики имат само админите.

Посещаемостта сама по себе си може и да се е увеличила заради този тумор: http://www.bg-mamma.com/index.php?board=401

# 118
  • Пловдив
Янтра, има интересни теми, проблемът е, че ги налазва планктон и няма как да стане дискусия.
Аз приветствам свободното изказване на мнение, но голяма част от мненията са породени от градски легенди и мистерии.
Ами Мамасита навсякъде и това доста прогонва редовия потребител. Даже аз, врял и кипял форумец, като я видя повече от три пъти в една тема силно се замислям за участието си в нея.

Посещаемостта сама по себе си може и да се е увеличила заради този тумор: http://www.bg-mamma.com/index.php?board=401
И аз ходя там, с научно-изследователска цел. Много са забавни. Сериалите не струват, но страстта, която съфорумките влагат в гледането им ме смайва Simple Smile Страст, ентусиазъм, романтика Simple Smile И лоша поезия с тонове Simple Smile

# 119
Не е само тя. И други има – като захапят някоя тема, не пускат.  Laughing
В много теми съм спряла да влизам, защото като започне един и същ човек да пише през един-два поста на много страници наред, то ти писва. Само като погледна на заглавна, че в темата има 2-4-6-8... нови поста, а никът на последния писал е един и същ (най-много двама да се редуват), ми се отщява изобщо да влизам.
То не е и диалог, ами надприказване на радиоточки.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт