RYANAIR - 2

• 112 723
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Казвате, че седалките са тесни. Какво имате предвид? Самите седалки или разстоянието между тях? Могат ли да се вдигат ръчките между седалките? Питам, защото мъжът ми е едър човек. Пътували сме в самолети, в които хем разстоянието между седалките е тясно, хем ръчките не се вдигат и е истинска акробатика как да седнеш или да станеш. Беше редовна авиолиния.

# 541
Могат да се вдигат. На мен и разстоянието, и самите седалки ми се сториха съвсем нормални.  Peace

# 542
Здравейте, при закупуването на билети обърках 2 букви от имената на единия пътник, сега за промяна на името ми искат 110 евро! Какво ще ме посъветвате? На летището дали ще има проблем ако отидем така?

# 543
Здравейте, намаление ли има сега, че виждам в сайта цени от 9 евро  newsm78 Само за ден лище са тези цени?

# 544
Здравейте, при закупуването на билети обърках 2 букви от имената на единия пътник, сега за промяна на името ми искат 110 евро! Какво ще ме посъветвате? На летището дали ще има проблем ако отидем така?

В чата писахте ли им?

# 545
Здравейте, намаление ли има сега, че виждам в сайта цени от 9 евро  newsm78 Само за ден лище са тези цени?

Вероятно ще е само днес намалението, а и то може да се изчерпат евтините места. Купувайте  най-добре  Peace

# 546
Да, цените се вдигат постоянно. Изпуснах Коледния базар в Кьолн, но го замених с този в Мюнхен.  Peace

# 547

В чата писахте ли им?

Писах им в чата и оправиха грешките безплатно! Отдъхнах си.
Пише за промоцията че е за 1 милион билета, не виждам крайна дата.

# 548
Браво  Peace (мисля, че таксата за смяна на име е, когато се сменят изцяло имената на пътника)
24 часа са писали, че е промоцията

# 549
  • Варна
Здравейте ,искам да купя 3 билета ,но системата ме връша на второто име на вузрастния  всеки път .
Някой знае ли каква грешка правя?Много Благиодаря

# 550
Привет! Искам да попитам,тези полето по 9 Е,само за определени дестинации и само в една посока ли са,че не мога да разбера. Примерно как да проверя ,дали има от Берлин до София такъв полет?
И друго,има ли полето до Айндховен-вкарвам дати за м. август и ми пише,че няма полети...?

# 551
Привет! Искам да попитам,тези полето по 9 Е,само за определени дестинации и само в една посока ли са,че не мога да разбера. Примерно как да проверя ,дали има от Берлин до София такъв полет?
И друго,има ли полето до Айндховен-вкарвам дати за м. август и ми пише,че няма полети...?

Цените са за еднопосочен билет.
Повечето полети на Раян от София почват от 6 септември. (В момента има до Пиза и Лондон само)
Берлин София за 9 евро има на 5 и 12 октомври, може би и други дати, поразровете на сайта им  Peace

# 552
И имам билети за Валенсия за началото на октомври. Супер. Ако някой има информация за придвижване от летището до града, ако може на лично да ми прати ще съм благодарна.
И още едно въпросче, от кой терминал излитат в София?

# 553
Супер цени, и ние се обзаведохме с билети bouquet
Записвам се да следя вашите впечатления и отзиви, за пръв път ще летим с Райън.

# 554
И имам билети за Валенсия за началото на октомври. Супер. Ако някой има информация за придвижване от летището до града, ако може на лично да ми прати ще съм благодарна.
Летището е ново и откъм обществен транспорт е много зле.

Общи условия

Активация на акаунт