RYANAIR - 2

• 111 966
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Може ли линк към сайтовете на тези компании? Написали сте ги на кирлица и всякакви възможни изписвания на латиница не ми дават резултат. Благодаря.
(Букурещ ми е по-близо от София и предпочитам да летя от там, така или иначе)

# 646
  • София
Ха ха, то целият пост на Мелезимова е излязъл много смешно написан, явно телефонът си е слагал думички по подразбиране  Grinning. Авиокомпаниите трябва да са Blue air, Easy jet и Rayn air според мен.

# 647
След като при чек-ин системата определи места, то те могат ли да бъдат променяни?

# 648
  • sofia
Само да кажа, че в петък летяхме с Уиз и едно момиче си показа бордната карта на телефона. Не й казаха нищо, мина

# 649
  • Варна
Темата е за Раян, но ще кажа з а Уаз, че ако ще се представя бордна карта на телефона, то това трябва да е през мобилното приложение,тоест чекина също трябва да е направен през мобилното приложение. Така просто качена бордната карта на телефона не важи и се дължи такса за чекиране на летище, но пак зависи от обслужващия персонал Simple Smile

# 650
  • София
Точно това се опитах да обясня за Уиз. Чекирах се през компютър. Изпринтих си картите (запазих ги в пдф все едно е),но ми даде опция и за мобилни бордни карти , като ме насочи към мобилно приложение pass wallet. В София нямаха скенер, но в Барселона минахме без проблем с мобилните карти...после за последните в опашката скенерът се повреди, но това е друга тема. Simple Smile

# 651
В София нямаха скенер
Е то това е важното, иначе ясно, че по света има и такова чудо като мобилни бордни карти

# 652
Аз предпочитам да ги имам И изпринтени. С тия нови телефони, знае ли човек кога ще се бъгнат...

# 653
  • София
В София нямаха скенер
Е то това е важното, иначе ясно, че по света има и такова чудо като мобилни бордни карти
Исках да обясня, че не е нужно да се чекираш само и единствено през мобилното, за да имаш мобилна бордна карта и обясних как го направих аз, а не дали точно в София е възможно да минеш с мобилна бордна карта. За София 90% от пишещите тук знаем какво е положението.  Confused

# 654
  • sofia
В София с егейците съм минавала с бордна карта на телефона!

# 655
Започвам да следя темата,че нещо ми иска да си направя подарък за мен и детето,коледа в Испания.До сега съм летяла само с българия айр,и ниско тарифните въобще не са ми ясни.Ще ви бъда благодарна,ако мернете нещо евтинко като билети и свиркате  Wink

# 656
Барселона - 1 възрастен +1 дете 22 дек - 27 дек - 207,96 евро тоталр 20-26,12 - 171,96 евро тотал за двете
Мадрид - 21-28,12 - 207,96 евро за двете
Валенсия - 23-30,12 - 183,96 евро
Като цяло не чакай чудеса за коледа... Това са им най-скъпите периоди на всички авиокомпании.
Цените са за раян еър

# 657
Аз приемам предложения за място за пренощуване в Брюксел за два-три дни. Пътувам на 30.11 до 5.12,  мисля да съчетая с пътуване и до Холандия с влак за два дни. Ако имате отзиви за някое място ще се радвам на всякаква информация.

Не съм пътувала досега с нискобюджетна, около мен ме плашат че били стари и раздрънкани, мръсни и неудобни самолети.  Нали не е така,  Crazy.  За 20€ да не съм очаквала удобство и комфорт,  newsm78

# 658

Не съм пътувала досега с нискобюджетна, около мен ме плашат че били стари и раздрънкани, мръсни и неудобни самолети.  Нали не е така,  Crazy.  За 20€ да не съм очаквала удобство и комфорт,  newsm78

Последния път като летяхме трябваше да размахваме ръце през прозорците за баланс, че едното крило на самолета окапа по пътя...така е, дрънкат и се разпадат. Мръсни, неудобни...абе по-добре не пътувайте! Честно!

# 659
  • HH

Последния път като летяхме трябваше да размахваме ръце през прозорците за баланс, че едното крило на самолета окапа по пътя...така е, дрънкат и се разпадат. Мръсни, неудобни...абе по-добре не пътувайте! Честно!

Мръсотията я правят хората. Наудобни, колко да са неудобни. Ползват същите самолети като редовните превозвачи. За наблъсканите седалки също не съм сигурна, все пак самолетите се правят по стандарт, това не е концерт по желание...

Общи условия

Активация на акаунт