RYANAIR - 2

• 111 947
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Аз мисля, че Захаринка се шегуваше  Laughing Малко е трудно с интернет комуникацията, де.

Иначе Райън Еър имат доста нов флот - всъщност, по думите на собствения им ПР имат най-новия, екологичен и тих флот в Европа. Самолетите им са средно на 5 години и половина - откровено казано, доста по-нови от Бг еър примерно. За тясно - ми тясно е, аз не съм малка женичка и ми е неудобно, за разни големи мъжища да не говорим. Обаче това са кратки полети и се изтърпява. 

# 661
  • HH
И на мен първата част на поста ми се стори иронична, затова коментирах само края  Peace

# 662
  • София
Не съм пътувала досега с нискобюджетна, около мен ме плашат че били стари и раздрънкани, мръсни и неудобни самолети.  Нали не е така,  Crazy.  За 20€ да не съм очаквала удобство и комфорт,  newsm78
Това са митове и легенди. По отношение на чистотата, комфорта и обслужването не намирам никаква значителна разлика между нискобюджента и нормалнобюджетна авиокомпания.

# 663
И аз така си мисля, че няма от какво да се притеснявам Party

# 664
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Раян имат една от най-младите флотилии в Европа, често продават самолети на компании като Бритиш или Луфтханса. И сега имат поръчка от 150 нови самолета.

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 22:12 от Nikolija

# 665
  • Варна
О боже, струва ли си са се убеждава някой, който няма вяра и на себе си. Много лесно е да се направи една проверка в интернет колко инцидента има дадена авиокомпания.

# 666
 Богиня:))) Благодаря за подробностите,Мадрид е нашата дестинация,но имам още малко време да помисля за датите.С българия айр на човек ще ни излезе по толкова.

# 667
Здравейте. Само да попитам проблем за течностите правят само при ръчния багаж или и при големия салонен? И в някакви пликчета ли трябва да се опаковам дезодоранта, шампоана и т.н. при големия салонен?

# 668
  • sofia
ръчният и големият салонен са едно и също(освен р-ра все се води ръчен багаж), все минаваш през проверка! нищо над 100мл не трябва да имаш в тях, само и единствено в чекирания багаж можеш да носиш.

# 669
правилно си мислиш,превозват по 100 милиона пътника на година,след 15-20 години полети из цяла Европа,Мароко и всевъзможни о.ви забелязаха България най-сетне,та мнения от еди кой си понеже чул нещо си -не ги взимай насериозно(ако са  варненци съвсем -имат две дестинации оттам,та едва ли са натрупали толкова голям опит с раянер че и акъл да дават hahaha)

# 670
  • Варна
правилно си мислиш,превозват по 100 милиона пътника на година,след 15-20 години полети из цяла Европа,Мароко и всевъзможни о.ви забелязаха България най-сетне,та мнения от еди кой си понеже чул нещо си -не ги взимай насериозно(ако са  варненци съвсем -имат две дестинации оттам,та едва ли са натрупали толкова голям опит с раянер че и акъл да дават hahaha)

Да, обаче Букурещ е на 280 километра, а оттам полети бол.  Simple Smile

# 671
Райънеър имат ли такива изисквания за малък салонен багаж, като Уизеър?

# 672
  • До морето
Това за варненците и Раян Еър е изключително тъпо изказване  ooooh!

# 673
  • Варна
За разбирачите - Раян не летят от и до Варна  Naughty

# 674
  • Варна
За разбирачите - Раян не летят от и до Варна  Naughty

Може да ги бъркат с Уиз еър. Те нали летят до Лондон.

Общи условия

Активация на акаунт