На ръба на отчаянието съм..

• 23 947
  • 357
  •   1
Отговори
# 195
Ако отиваш с направление,опитай поне за Млъзев.За Атанасова нищо не знам,но във форума е в черния списък.

# 196
Ще опитам и при него, но понеже вече приятелка на майка ми ми е запазила час при Атанасова, та да видим.
Снощи отново направих криза, ченето ми беше сковано дълго и не можех да говоря+всички останали екстри.
Ще пиша веднага щом мога Hug Hug Hug

# 197
Ако идваш в софия кажи предварително и ще ти дам координати на много добра невроложка в ИСУЛ

# 198
Да, разбира се, стигне ли се до София, веднага ще пиша.

# 199
Вече незнам какво да правя..
Семейна съм с едно дете на 9г. Живеехме сами до преди 3години, когато се преместихме в апартамента на родителите ми, за да пестим от сметки- две семейства под едит покрив, делящи си всички разходи смятахме, че ще е по-добре докато си стъпим на краката. Така и нашите бяха доволни, че сме при тях и ние, че сметките ще намалеят. Аз съм безработна от 2години, но съпругът ми изкарва що годе добри пари-всъщност дори незнам колко точно, защото никога не ми е казвал.

Родила си 2009та края, как така е на 9 години детето?
Не, не съм родила аз 2009г, ползвам профила на най-добрата ми приятелка. Аз нямам профил, не се притеснявам, защото тя е наясно с всичко. Включително се ползва още и от нейната сестра. Дано това не ви обърква.

Трима от един профил newsm78
повечето съшити истории са били, пиша на приятелка от профила - сега пък трима

Едната има здравословни проблеми, другата има момиче на 5 години и иска да отслабне, а третата събира информация за отстраняване на двойна брадичка?
Направете си отделни профили, така как човек да знае на коя отговаря!

Майката на твоята приятелка и нейната сестра е медицинска сестра.
Тя няма ли представа кои са добрите доктори във вашия град?

Прочетох и друго, че си правила доста изследвания, назначено е лечение и когато пиеш лекарствата се чувстваш добре, а става зле когато ги спреш?

# 200
Ще опитам и при него, но понеже вече приятелка на майка ми ми е запазила час при Атанасова, та да видим.
Снощи отново направих криза, ченето ми беше сковано дълго и не можех да говоря+всички останали екстри.
Ще пиша веднага щом мога Hug Hug Hug

Пии си лекарствата! Това е безотговорност, да имаш назначено лечение, но да не го спазваш!

# 201
Семейна съм с едно дете на 9г. Живеехме сами до преди 3години, когато се преместихме в апартамента на родителите ми, за да пестим от сметки- две семейства под едит покрив, делящи си всички разходи смятахме, че ще е по-добре докато си стъпим на краката. Така и нашите бяха доволни, че сме при тях и ние, че сметките ще намалеят. Аз съм безработна от 2години, но съпругът ми изкарва що годе добри пари-всъщност дори незнам колко точно, защото никога не ми е казвал.

Не, не съм родила аз 2009г, ползвам профила на най-добрата ми приятелка. Аз нямам профил, не се притеснявам, защото тя е наясно с всичко. Включително се ползва още и от нейната сестра. Дано това не ви обърква.

Едната има здравословни проблеми, другата има момиче на 5 години и иска да отслабне, а третата събира информация за отстраняване на двойна брадичка?

Прочетох и друго, че си правила доста изследвания, назначено е лечение и когато пиеш лекарствата се чувстваш добре, а става зле когато ги спреш?

Е, то голямо разследване е паднало, толкова ли е важно колко човека пишат от един профил, ако в нещо се съмняваш, просто не се хаби да пишеш. Майката на прителката ми е детска мс и не практикува от 20год.
И кой е казал, че не спазвам назначеното лечение,пия ад, но ефект няма, не си прочела обстойно.

# 202
  • София
Кой ти е назначил АД?
Нали не беше ходила на психолог/психиатър?
И аз се обърках.

# 203
Не съм ходила на психолог, а на невролог, той ми ги изписа

# 204
Извинявай, само да попитам - преди да се роди детето, работила ли си?

# 205
Скрит текст:

[/quote]
Е, то голямо разследване е паднало, толкова ли е важно колко човека пишат от един профил, ако в нещо се съмняваш, просто не се хаби да пишеш. Майката на прителката ми е детска мс и не практикува от 20год.
И кой е казал, че не спазвам назначеното лечение,пия ад, но ефект няма, не си прочела обстойно.
[/quote]

Важно е, защото доста се хабят да дават съвети и помагат, на хора, които си нямат друга работа, освен да съчиняват истории.
Защо не започна с това, че използваш профил, от който пишат още двама?

# 206
Не съм ходила на психолог, а на невролог, той ми ги изписа

Това е некоректно; трябвало е да те изпрати на психиатър и ако той/тя прецени да ти изпише антидепресанти и да те наблюдава.

Дано сега да имаш късмет с невролога.

# 207
Малко ми е странна тая тема.....
Авторката, така или иначе, няма полезен ход.Освен да разчита на себе си.
Ако мъжът й наистина е такъв, какъвто е описан, нищо чудно още "утре" да си дигне сакчето и да се премести при по-"перспективна" жена.Явно не му пука много за жена и дете, та направо се чудя как още се задържа там....
Родителите й също няма да са здрави и пъргави още дълго.
Та, освен да се взима в ръце, да се лекува и да мисли сама за бъдещето на детето си и своето, друга опция няма.

# 208
  • Тра-ла-ла
Това със сковаването на челюстта ми прилича на нарушено оросяване или някъде се притиска нерв.

grazia82, стискам палци и да докладваш какво е станало  Peace

# 209
Така е , Лав, но за да се случи всичко това, тя сама трябва да го поиска и да се вземе в ръце.

Общи условия

Активация на акаунт