На ръба на отчаянието съм..

• 23 967
  • 357
  •   1
Отговори
# 180
Разбирам, че няма пари, но здравето е важно и трябва да намери начин и помощ отнякъде. Трябва да отиде при добри специалисти.
Аз като съм била зле съм взимала пари от познати когато не са ми достигали, после съм връщала де.
Тя си знае, но трябва да предприеме мерки.

# 181
Вече незнам какво да правя..
Семейна съм с едно дете на 9г. Живеехме сами до преди 3години, когато се преместихме в апартамента на родителите ми, за да пестим от сметки- две семейства под едит покрив, делящи си всички разходи смятахме, че ще е по-добре докато си стъпим на краката. Така и нашите бяха доволни, че сме при тях и ние, че сметките ще намалеят. Аз съм безработна от 2години, но съпругът ми изкарва що годе добри пари-всъщност дори незнам колко точно, защото никога не ми е казвал.

Родила си 2009та края, как така е на 9 години детето?
Не, не съм родила аз 2009г, ползвам профила на най-добрата ми приятелка. Аз нямам профил, не се притеснявам, защото тя е наясно с всичко. Включително се ползва още и от нейната сестра. Дано това не ви обърква.

# 182
.

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 10:21 от Tsugumi

# 183
  • София
Не, не съм родила аз 2009г, ползвам профила на най-добрата ми приятелка. Аз нямам профил, не се притеснявам, защото тя е наясно с всичко. Включително се ползва още и от нейната сестра. Дано това не ви обърква.
Най- малкото, не е коректно.
Не може от един профил няколко души да си изсипват проблемите, защото с право ще си мислим, че ни пързалят.

# 184
  • Варна
На мен първото нещо, което ми дойде наум, след изчитането на нейните постове е следното - как си мисли да продължава така? Идвало ли й е изобщо наум, че нейните родители не са вечни? Остави това доколко са длъжни или не да издържат цялото й семейство, но тези хора най-вероятно вече са пенсионери или поне много близко до пенсионна възраст. Авторке, ако утре някой от тях се нуждае от помощ? Хората явно са направили много за вас, помисли,че не само пред себе си и детето си си длъжна да направиш всичко възможно да си стъпиш на краката, а и пред тях. Идва един момент, в който на децата им е ред да помогнат на родителите.
За съпругът няма изобщо да коментирам. Там е тотално изгубена кауза.

# 185
  • тук и там
Жената няма 50ст. за кафе,вие в София я пращате.Вариант е някъде наблизо.Бургас е на една ръка разстояние.Може да иде с рейса и да направят преглед и да си се прибере вкъщи.Щото в Сф. ще има и нощувки и нз. какво още.Другите изследвания може да си ги прави в града.Поне да уточнят какво е.А в Бургас е един и от най-добрите невролози в Бг. доктор Христо Добрев.В МБАЛ Дева Мария е.Ще потърся след работа контакти за телефона му.
Ето-това е най-полезният и смислен пост по темата.Адмирации,Рибозом-малко са хората,които правят нещо друго,освен да дават акъли.Аз включително!Сега да се надяваме,че помощта ще бъде приета..да не се окаже че само се оплакваме.

# 186
Така,препоръчаха ми доктор Цветана Асеникова.Ето координати:056/845083; 0885/085830 .Обадете се ,за да уточните час предварително,защото има голям наплив за нея и се чака!
Доктор Добрев е също много добър,но нямам инф. дали още практикува,нямам негов актуален телефон.
Друг също добър невролог е доктор Млъзев тел:056 87 58 40.
Силно се надявам,че ще помогнат.Успех!

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 10:02 от Рибозом

# 187
До тук само съвети даваме но дали забелязвате, че авторката явно не приема и съвети пък и това което изникна, че пише от чужд профил започва много да ме съмнява в достоверността и на автора и на профила и на цялата история. Да не се окаже, че някой просто е решил да си пише нещо, което няма нищо общо с действителността а ние се опитваме с думи, примери и съвети да помагаме - Незнам.....аз лично започвам да се съмнявам.....по поведението и писането аз забелязвам, че не се вълнува от това което казваме и не възприема....дано не съм права...

# 188
Е,стига де!Нейна си работа дали ще  се обади и ще търси помощ.Аз обещах,че ще разпитам за невролози и ще пиша-ето писах.От там на сетне всеки си преценява.
Аз не мисля,че е пързалка.Не ми се вярва някой да се  ебава с това,че е болен. Tired

# 189
  • Варна
И аз не мисля, че е пързалка, от всичко изчетено, но за съжаление не видях и голямо желание у авторката да действа по проблемите си...

# 190
Е,стига де!Нейна си работа дали ще  се обади и ще търси помощ.Аз обещах,че ще разпитам за невролози и ще пиша-ето писах.От там на сетне всеки си преценява.
Аз не мисля,че е пързалка.Не ми се вярва някой да се  ебава с това,че е болен. Tired

Дано си права, аз също мога да дам специалисти и както казах по-рано хоспитализация и добър невролог но е в София но ми прави впечатление, че авторката само разказва но досега не съм чула да да казва че ще вземе мерки и ще търси начин да ходи при специалист и затова ме наведе мисълта за некоректност от нейна страна....

# 191
Аз за това си изтривах постингите. Първият път просто "интуицията" ми каза, че нещо не е наред. Следващият ден защото има по-бдителни потребители във форума като потребител 298.

И сега какво: да вземем да се преброим ние шаранчетата ли, що ли? Simple Smile

Без лоши чувства - може просто да е искала да ползва форума за отдушник. Но наистина не е коректно това много хора да пишат от един профил.

# 192
  • София
До тук само съвети даваме но дали забелязвате, че авторката явно не приема и съвети пък и това което изникна, че пише от чужд профил започва много да ме съмнява в достоверността и на автора и на профила и на цялата история. Да не се окаже, че някой просто е решил да си пише нещо, което няма нищо общо с действителността а ние се опитваме с думи, примери и съвети да помагаме - Незнам.....аз лично започвам да се съмнявам.....по поведението и писането аз забелязвам, че не се вълнува от това което казваме и не възприема....дано не съм права...
Не знам защо, но ми е твърде сходно с темата за стиснатия мъж, който остана да си гледа децата, а девойката тръгна на работа..........

# 193
Не е коректно да ползва друг профил, но така е решила. Все пак е със съгласието на другите.
Това не доказва, че лъже.
По едно време и моя профил се ползваше от друг човек, братовчедка ми, но без мое знание.  Mr. Green

# 194
Хора, благодаря на всички от сърце за това, че се опитват да помогнат. Нали обаче не очаквате, че аз денонощно съм пред компютъра, както казах става ми зле от продължително стоене, а и имам дете, на което трябва да обърна внимание, къща, която трябва да преведа в ред, готвене и т.н. Не мога да се включвам ва всеки един пост и да отговарям, влезте в положение.
Историята ми в никакъв случай не е пързалка, ще хабя нерви и време да пиша нещо нереално...не съм такава.
Така сега да кажа, че днес съм на преглед рърво при някоя Весела Атанасова или Петкова не разбрах едното име е по мъж. Била една от най-добрите в Бургас. Ако не ми хареса отговора и, веднага се записвам за другия, на който дадохте координати.
Мъжът ми ще ме заведе с хиляди уговорки склони, щяла и тази докторка да ми каже същото както предните. Каза " трябва да идем до София, но кога и как ще стане..ще видим, няма да е сега"

Общи условия

Активация на акаунт