На ръба на отчаянието съм..

• 24 005
  • 357
  •   1
Отговори
# 120
  • София
А това, че има сериозен здравословен проблем някак си господин "светеца" не го забелязва.
И това са постове на човек, чиято жена е починала от рак. Чудя се дали като е била болна я карал да ходи на работа.  newsm78
Аз почвам да се съмнявам вече в неговата историйка.
Това беше гадно..........да не кажа нещо по- остро! #2gunfire
През това, както го обяснява авторката, са минали доста хора, неприятно е, но са се оправили.
През това, което е минала и от което си е заминала жената на светеца, не пожелавам на никого да мине!

# 121
Няма нужда да се правим на психолози и да се опитваме да влезем в главата на авторката, ако тя има желание нека ни отговори и най вече ако има желание да си промени начина на живот!!! Личностните разтройства се охарактеризират с нейното написано състояние но няма как да гадаем а и тя не ни помага особенно и тук се превърнахме в някаква безмислена говорилня да гадаем на жената състоянието и семейния живот

# 122
Искам да подчертая нещо съществено, че ние тук се надговаряме с разни размисли и съвети но няма ответен отговор от ватора или авторката вече незнам....и ако толкова е загрижена ако е авторка за живота си и детето то ще е малко по активна в постовете и в излагане на по ясни аргументи.....и аз съм хронично болна от 14 годишна но не мога да си представя да седна в къщи и да хленча без де работя и да прося от въжа ми жалки 50 ст., няма как да стане...

А вие защо си въобразявате, че авторката е длъжна да стои нонстоп на пост във форума, за да отговаря незабавно на всяка хрумка на потребителите?

Авторката каза, че не може да седи дълго на компютъра, защото и се вие свят.

А това, че има сериозен здравословен проблем някак си господин "светеца" не го забелязва.
И това са постове на човек, чиято жена е починала от рак. Чудя се дали като е била болна я карал да ходи на работа.  newsm78
През това, както го обяснява авторката, са минали доста хора, неприятно е, но са се оправили.
През това, което е минала и от което си е заминала жената на светеца, не пожелавам на никого да мине!

А неговото поведение не е ли гадно. Като се има предвид, че е имал болна жена.
Защо Светеца някак си пропуска огромния факт, че Грация е болна. Това е грозно. Точно като човек, който е имал болна жена би трябвало да не е толкова груб и да чете по внимателно.
Освен това забелязвам много грозно поведение в него. На него всички жени са му криви, ходи из темите, плюе ги, без да прочете внимателно за какво става на въпрос. Във всяка тема ги изкарва лъжкини и че пускат пързалки.

# 123
Искам да подчертая нещо съществено, че ние тук се надговаряме с разни размисли и съвети но няма ответен отговор от ватора или авторката вече незнам....и ако толкова е загрижена ако е авторка за живота си и детето то ще е малко по активна в постовете и в излагане на по ясни аргументи.....и аз съм хронично болна от 14 годишна но не мога да си представя да седна в къщи и да хленча без де работя и да прося от въжа ми жалки 50 ст., няма как да стане...

А вие защо си въобразявате, че авторката е длъжна да стои нонстоп на пост във форума, за да отговаря незабавно на всяка хрумка на потребителите?

Авторката каза, че не може да седи дълго на компютъра, защото и се вие свят.

И това са постове на човек, чиято жена е починала от рак. Чудя се дали като е била болна я карал да ходи на работа.  newsm78

А неговото поведение не е ли гадно. Като се има предвид, че е имал болна жена.
Защо Светеца някак си пропуска огромния факт, че Грация е болна. Това е грозно. Точно като човек, който е имал болна жена би трябвало да не е толкова груб и да чете по внимателно.
Освен това забелязвам много грозно поведение в него. На него всички жени са му криви, ходи из темите, плюе ги, без да прочете внимателно за какво става на въпрос. Във всяка тема ги изкарва лъжкини и че пускат пързалки.

Може ли уточнение защото нещо се обърках. Съпругат не авторката ли е писал по темата защото не съм разбрала такова нещо.???

# 124
Отговарям по памет:
За пръв път ми се зави свят и се сковах преди 7,8г. Прибрах се от работа и мислех, че съм преуморена. Не бяха така силни кризите и се живееше някак. За година по макс.две кризи съм имала, но отшумяваха бързо и не ми пречеха на работоспособността. Но тук от 3г насам стана нетърпимо и постоянно и освен да съм в легло друго немога (без да преувеличавам)
Доплер правихме, унг също ме гледа, кардиолог също- нищо не откриват, нямам диагноза дори.
Живеехме на квартира преди това. Работих в хр магазин.
Свекъри нямам. Дупката в бюджета я запълват нашите, да. Той не е давал пари за сметки и храна отдавна. Като кажа, че трябва да се включва то са фасони и чудеса, хвърли 50лв и толкова(това за кое по-напред-ток вода храна, неща от първа необходимост като прах паста за зъби и т.н)
Това е, че той от мен няма оплаквания-гледаш си прекрасно детето, къщата ти винаги е чиста и спретната, но въпреки тези думи вечно ми крещи и нагрубява.
На 30г съм и не съм си прекъсвала осигуровките, плащам си ги.
Да- освен, че шия също и корекции правя, а от остатъци си ушивам някоя дрешка на мен и детето и майка ми.
Тези, които мислят че се преструвам и не искам да се лекувам...дано никога не го изживявате това, вие разбирате ли, че аз дори като прясна родилка можех да свърша мн повече неща, отколкото сега...аз съм меко казано парцал, аз не мога да стана до тоалетна без помощ, разбирате ли.

# 125
bgel, не  Laughing
Просто мъж на който всички жени са му криви и върви из форума да плюе.
Грозно е при положение, че е имал болна жена, знае какво и  да се държи така с друга, нямам думи  ooooh!
Да, авторката  не е нелечимо болна/надявам се де/ , но в момента не е работоспособна.
Важното е да се стегне и на първо време да си оправи здравето.
Грозно е да се обвинява жена, че не работи, а тя е болна, непрекъснато и е лошо, припада.
Какъв трябва да си за да говориш така?

# 126
  • тук и там
Предполагам че са много факторите,които карат авторката да се чувства отчаяна..Малък град,липса на работа,здравословни проблеми и мъж от които се налага да проси 0,50ст. за кафе..Съвети даваме много,но не знаем всичко.Предполагам,че автораката няма здравни осигуровки.Ако и да има,в което се съмнявам,едва ли може да си позволи пътуване и прегледи във по-голям град.Или трябва да иска пари от родителите си,което едва ли ще направи при положение,че те и без това ги издържат и едва смогват-или ще трябва да поиска от мъжът си,който се цигани за 0,50 стотинки,какво остава за пари за път,прегледи ,лекари и лекарства...И ето ти омагьосан кръг от който трудно се излиза.Освен да търси начин да работи от къщи,да вземе някоя поръчка и със парите да  обърне внимание на здравето си.Най-важното е да има правилна диагноза,без значение дали се касае за ПА или нещо съвсем различно-поне ще има адекватно лечение,а от там и останалите неща ще започнат да се оправят-работа,финансова независимост и т.н.
Редактирам се-като имаш здравни осигуровки,се погрижи за себе си.Преглед при специалист във по-голям град и т.н.

# 127
  • София
grazia82, някой от тези лекари , които изреди, насочи ли те към психиатър?

# 128

по скоро психолог, там според мен би могла да отиде за консултация

# 129
Грация къде си?Ето има предложение за координати за невролог в София,аз мога да потърся в Пловдив.В тези среди съм ,тъй че ще намерим някой наистина добър!
Сподели къде си и да търсим лекари.Я колко народ сме тука,все някой ще помогне!Хич не звучи добре това със сковаването Confused

# 130
Отговарям по памет:
За пръв път ми се зави свят и се сковах преди 7,8г. Прибрах се от работа и мислех, че съм преуморена. Не бяха така силни кризите и се живееше някак. За година по макс.две кризи съм имала, но отшумяваха бързо и не ми пречеха на работоспособността. Но тук от 3г насам стана нетърпимо и постоянно и освен да съм в легло друго немога (без да преувеличавам)
Доплер правихме, унг също ме гледа, кардиолог също- нищо не откриват, нямам диагноза дори.
Живеехме на квартира преди това. Работих в хр магазин.
Свекъри нямам. Дупката в бюджета я запълват нашите, да. Той не е давал пари за сметки и храна отдавна. Като кажа, че трябва да се включва то са фасони и чудеса, хвърли 50лв и толкова(това за кое по-напред-ток вода храна, неща от първа необходимост като прах паста за зъби и т.н)
Това е, че той от мен няма оплаквания-гледаш си прекрасно детето, къщата ти винаги е чиста и спретната, но въпреки тези думи вечно ми крещи и нагрубява.
На 30г съм и не съм си прекъсвала осигуровките, плащам си ги.
Да- освен, че шия също и корекции правя, а от остатъци си ушивам някоя дрешка на мен и детето и майка ми.
Тези, които мислят че се преструвам и не искам да се лекувам...дано никога не го изживявате това, вие разбирате ли, че аз дори като прясна родилка можех да свърша мн повече неща, отколкото сега...аз съм меко казано парцал, аз не мога да стана до тоалетна без помощ, разбирате ли.

Hug Разбирам те, но трябва да продължиш да търсиш причината за заболяването си.
Тука ти писаха, че могат да те насочат към добър лекар. Пробвай. От опит глава не боли.
Трябвало е още преди години да обикаляш по лекари. Още като си била що годе добре. Но никога не е късно. Не се отказвай и не се отпускай.

# 131
Не знам какво да кажа. За мен, щом толкова лекари не откриват реална причина, нещата са на психическа основа.

Грация, а какво е твоето отношение към мъжа ти? Ти как се чувстваш спрямо него?

# 132
  • тук и там
Има тема за ПР-първо да почете малко там. PeaceИмам роднина,която при нервно напрежение се сковава-при нея само лицевите мускули и се налага да викат спешна помощ в тези ситуации.Обикновенно и слагат успокояваща инжекция със Диазепам ,но нейните пристъпи са по един -два пъти годишно.Но може случаят на авторката да не е такъв. Peace

# 133
Много сте мили,благодаря, това, че искате да помогне значи много за мен.
Никога не са ме пращали на психолог, нямала съм нужда.
В източната част съм, до морето. Поморие

# 134
  • София

по скоро психолог, там според мен би могла да отиде за консултация
Психиатър помогна на съпруга ми, проведе АД терапия за известно време, за да се овладеят кризите.
Психолог не мисля, че може да предписва такава.

Общи условия

Активация на акаунт