Искам да кажа ... (72)

• 63 615
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Записвам си Simple Smile АЗ съм ги гледала повечето, но не се сещам Simple Smile

# 391
  • София
Dear John не беше ли тъжноватичък?
спойлер!!!! който ще го гледа да не отваря
Скрит текст:
Много се ядоах аз, че момата го заряза и се ожени за умиращия от рак възрастен съсед Twisted Evil и пропиля така 10 години от живота им

# 392
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Dear John не беше ли тъжноватичък?
спойлер!!!! който ще го гледа да не отваря
Скрит текст:
Много се ядоах аз, че момата го заряза и се ожени за умиращия от рак възрастен съсед Twisted Evil и пропиля така 10 години от живота им
Ами на мен ми е останало в главата приятно чувство и май хепиенд все пак? Или бъркам?

# 393
Да се отбележа в средата на темата...

По въпроса апартамент-къща...зависи от много неща и в двата случая. Локация, съседи, вид строеж и т.н.
За предпочитане си е къща...но ако тепърва ще се строи, лудницата е пълна с ваденето на всички документи и разрешителни.

Днес ми е спокоен ден като цяло, за сметка на останалите дни от седмицата.

# 394
  • София

Ами на мен ми е останало в главата приятно чувство и май хепиенд все пак? Или бъркам?
Не съм много сигурна, Светалчо. Може би си права и хепиенд все пак имаше.

# 395
Днес съм си дала "отпуска". Предстои ми да взема важно решение и искам да съм на макс спокойна и насаме със себе си. Пълна тишина и книги само. И форум за разсейване..))

# 396
  • Варна
Salmon Fishing in the Yemen (Риболов в пустинята) на Ласе Халстрьом харесвам аз.
+1 от мен и още + 1000 за Юън Макгрегър
дето ми е мокър сън. Crazy Глупости по
обедно време заплещих. Отивам да хапна,
че от глад не ми върви мисълта.

EXQUISITE успех  Peace

# 397
Благодаря, Евил! Имам нужда! Hug

# 398
  • Пловдив
Юън Макгрегър ми е много симпатичен и приятен без да го смятам за красвец, той и не е по холивудски красив.

# 399
  • Бургас
Нямам никакво желание да гледам филми. Ако намеря два свободни часа,последното нещо,което ще направя е да си пусна филм.

Честит първи рожден ден на Деян! Да е много здрав и да има безгрижно детство  bouquet

И на ГеНа, да е жив и здрав рожденика  bouquet ( вчера не можах да се включа )

# 400
Юън Макгрегър ми е много симпатичен. В Star Wars е много добър като джедай. Heart Eyes
На който му се гледат леки и неангажиращи филми, препоръчвам този с Юън:
http://www.imdb.com/title/tt0309530/

# 401
  • Варна
Красив ми е на мен,  Heart Eyes с нетърпение чакам да
видя какво са ги надробили с Натали Портман в
http://www.imdb.com/title/tt2140037/
Примиерата трябва да е края на февруари .
Отзивите за филма на са ласкателни BTW.
"Записки под възглавката" също с него ми е
от любимите... факт ,че умее да седи в сянка.

# 402
Първо да отразя началото на темата, а после ще прочета за рецепти, поздрави и други подобни.
Искам къща, на която да не се робува. Все пак на какъвто и да е имот, в който не живееш постоянно, е  гигантска хамалогия.
Градска къща за предпочитане. Има едни, които са в центъра на столицата и са ми любими.

# 403
  • Mediterraneo
И аз да отразя началото на темата. 3 години живяхме в село на 15 км от града, където работехме и учеха децата. Прекрасно време, което нищо не може да компенсира! Случваше се да сме без кола, ползвахме транспорта, както и много други хора, работещи в града. Включително съм пускала детето от първи клас само по автобуса да ходи на училище и тренировки. Всичко е въпрос на нагаждане към обстановката.
В момента един вид пак сме на село- кварталът ни е насред нищото; няма градски транспорт, няма дори магазин. Но живеем в кооперация  Tired

В Бг сме от седмица и вече нямаме търпение да се прибираме. "Вкъщи" вече е "там"  Confused

# 404
  • Sofia
Честита първа годинка на Деян! Да расте здрав,лъчезарен и успешен  Peace!
Цял ден се развозваме в комплект-баба,дядо,внуче...при нас е весело  Joy.
Ще имат нужда от почивка след почивката  hahaha.
Разбира се Брад пред Орландо  bowuu
Такива кьосета,baby faced не долюбвам.
Довечера смятам да ни прожектират Датското момиче,най-накрая.

Общи условия

Активация на акаунт