Искам да кажа ... (72)

• 63 611
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Честит рожден ден на нашия усмивко! Да е жив и здрав, да расте спокойно и щастливо дете!

Много се ядосах днес служебно, много! Няколко пъти по ред хващам как колега се опитва да избяга от отговорност като сгреши и да я прехвърли на мен. Ама не става, аз като греша си признавам и си понасям последствията, обаче ако не съм...  Crossing Arms Ще пия едно вино довечера.

# 406
Алечка, миналата седмица и аз се изнервих яко на работа.
Прецакали са ми тотално четвъртъка и вместо да стоя 6часа и да са ми уплътнени с работа 4ч от тях, сега ще трябва да вися 9часа. Като 5часа ще трябва да си клатя краката и да се чудя какво да правя.

Правих домашен течен шоколад, чудесен и нездравословен. Simple Smile

Една мацка във фейса се възмущава, как на 23С децата били с ботуши и дебели зимни обувки.
При 2подрастващи (8г и 3г) посред февруари, няма как да имам леки пролетни обувки, които да им обуя. Всичко им е омаляло. А за 2-3топли дни в месеца да купувам обувки, няма как да стане. Докато стане топло, те пак ще са им малки.

# 407
  • Телиш/Плевен
Алечка, доста неприятно. Close Надявам се да има начин да се докаже чия е грешката. Hug

Честит рожден ден на Деян! Да расте щастливо и безгрижно! bouquet

Днес ми е едно щастливо по две причини.  Heart Eyes Сестра ми ме зарадва с новината, че вече знае пола на бебето - ще си има син. И втората причина - и петото ми лаленце цъфна.
Отново показвам снимка. Hug
Скрит текст:

# 408
  • Пловдив
В Пловдив днес беше 25 градуса. Tired

# 409
Лаленце, чудесни новини!

# 410
Ееее, Лаленце, много хубаво  Heart Eyes И лалетата са супер пролетни Simple Smile

На всички е ясно чия е грешката, просто човекът така си процедира, да не е той. Ама се разбучах де, просто беше по изнервен деня.

Sesylle, много тъпо. От всичко най-мразя да си губя времето (служебното) в нищоправене...

# 411
Алечка, много е неприятно наистина.
Тези 2часа, някак си се преживяваха. Но сега цели 5часа, от които обаче не мога да мръдна никъде, ще ме побъркат.

Лаленце, чудесни новини. Simple Smile

# 412
Аз снощи гледах "Казабланка", а след това попаднах на някакво предаване, Лип Синкинг състезание. Загледах се, защото беше между Чанинг Тейтъм и жена му. Умрях от смях с него! Всеки изпълнява по две песни, всичко се пази в тайна до момента, в който излязат на сцената. Чанинг пя "Let it go", облечен като принцеса от Frozen,
https://www.youtube.com/watch?v=F_9kWxyv9PY

a втората му песен беше на Беонсе:
https://www.youtube.com/watch?v=LdfMKnJ1y2o

# 413
Чудесни новини, Лаленце! А лалетата ти са много хубави и нежни. Обичам това цвете. Heart Eyes

Да случиш на точни колеги си е късмет. Алечка, пий едно вино и не си го слагай на сърце. Макар казано отстрани да е лесно.

# 414
  • Варна
Честито на усмивкото Деян!

Неприятности на работа не ми се споделят чак.
Ежедневно е ... имаме една гЕргина дето мъти
водата на цялата фирма, ама не можеш с топ да
я мръднеш така е омотала началството луда работа.
Та ви разбирам мацки!
На Лаленце ,лаленцата чудни, любими са ми, а
домашните и офисни орхидеи, полудяха от цвят.

От мен наздраве и честита ни грипна ваканция.

# 415
Благодаря ви, момичета!
Черпя ви с една торта Wink

# 416
  • Sofia
Алина,много сте готини  Flutter Peace
Грипна ваканция? Във Варна ли това  newsm78....

Покрай нас всички са здрави,пу-пу.За София не мисля,че ще ги "огрее" децата.

# 417
  • Телиш/Плевен
Малък Усмивчо и прекрасна кака! Heart Eyes Страхотни сте, да сте живи и здрави, Алина! Hug

Благодаря ви, момичета! Вълнението, че ще ставам леля, е огромно! Heart Eyes
А лаленцата направо докараха пролетта вкъщи. Много им се радвам!

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 22:19 от Лале в дъжда

# 418
  • Ямбол
Най-усмихнатото бебе е вече щастлив мъж на една. Да е здрав и все весел. Доволен изглежда.

# 419
  • Пазете Гор
Този тип снимки са най-милите във всеки семеен албум. Живи и здрави да са дечицата, ви, алина.

Общи условия

Активация на акаунт