Искам да кажа ... (72)

• 63 593
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Лина, на 8м е 10.200, миналия месец пак толкова.
Каката на 6м беше 10.600 Mr. Green.
На кърма са били и двете.

Нищо му няма на детето  Grinning
Моята девойка на 2 г. е 11 кг. Жизнена, енергична и в добро настроение, особено когато не я карам да яде.
Брат и на годинка беше 13 кг.

# 451
  • Бургас
Лина, на 8м е 10.200, миналия месец пак толкова.
Каката на 6м беше 10.600 Mr. Green.
На кърма са били и двете.

Мариана на 9 месеца на консултацията беше 8.830. На АМ е тя. И твърда храна,де.
Аз очаквах,че ще кажеш че е 5-6 кг, пък то си е добре детето

# 452
  • Телиш/Плевен
Лято, и моята дъщеря имаше период на застой с килограмите. На 9 месеца беше 8 кила и половина и задържа така до годинката. Не е имала проблем с храненето, но просто не качваше. В момента е почти 10 кила - пак значително по-малко от връстниците си (дори от твоето дете е по-малко Wink), но е напълно здрава и яде почти всичко. Мисълта ми е да не се стряскаш предварително, защото това не значи непременно, че има проблем. Просто има и такива деца. Пожелавам ти всичко да е наред и тревогите да са напразни. Иначе според мен мерките са идеални. Hug

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 11:07 от Лале в дъжда

# 453
  • София

Спечелих награда от конкурс на БГ. МАММА! Радвам се много, с удоволствие ще пия квалитетно , следпразнично вино! Simple Smile
Честито  bouquet
Алина, разкошен е този Деян - толкова слънчево детенце, да е жив и  здрав!
Belinda, навестявай ни по-често.

# 454
  • постоянно
Добро утро/ден ,
черно силно кафе за мен.
 Hug

# 455
Моят на годинка нямаше 9 кг, при все, че се роди 3,500.

# 456
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Лаленце, чудни лалета! (Винаги се удивлявам на това как с 4-5 лв., дадени за цветя, човек може да си купи толкова много красота и радост.) Ще бъдеш Леля Лале с лалетата. Joy Joy Hug

Алининият весел малък човек винаги ми пълни душата и ми лепва усмивка до ушите. Жив и здрав да е, Алина! Да порасне голям весел човек! Много сте мили на снимките, много щастливи изглеждате, радвам се!

Честито на Светкавица! Пожелавам и други победи! Не знам каква е играта, но думата "поетична" ми е достатъчна да се зарадвам.

Белинда, Белинда! Липсваш ми на мен ти тук, много пъти се питам къде ли изчезна. Обичам да чета за децата ти. И ВалерИ много ми липсва, и нея я усещах "моя", и нейните хлапета са ми любими.

# 457
Благодаря за поздравленията!
Играта беше за съчиняване на тематично стихче, в което да присъства думата вино

Честити празници на всички, които са имали повод да празнуват, здраве и усмивки за тях и близките им!

# 458
  • някъде ... тук ...
Лято, а см как са? Вероятно са повече Simple Smile

Черно кафе без захар - едно 300гр сутрин и евентуално едно обикновено следобяд.

# 459
  • Телиш/Плевен
Лаленце, чудни лалета! (Винаги се удивлявам на това как с 4-5 лв., дадени за цветя, човек може да си купи толкова много красота и радост.) Ще бъдеш Леля Лале с лалетата. Joy Joy Hug
Светалчо, както винаги коментарът е право в целта! Joy
Благодаря ти за страхотното настроение, което ми създаваш! Hug
За цветята си много права, макар аз никак да не обичам да се занимавам. Blush Купих ги, защото това са любимите ми цветя, при това точно пет (любимото ми число) и струваха 5 лева. Просто нямаше начин да се сдържа. Heart Eyes Само се надявах да не ги уморя. Сега се надявам да опазя правилно луковиците и наесен да ги засадя на село. Живот и здраве, ако догодина цъфнат там, ще съм наистина много щастлива!

Светкавица, забравих да те поздравя. smile3537 Честито за наградата и с много усмивки и настроение да си изпиете виното. Hug

# 460
Аз сутрешното кафе го пия до обяд, понякога и до следобед. Рядко пия второ кафе, даже вече съм си взела и безкофеинови капсули на работа за тези случаи, иначе следобед пия черен чай, който си има доста кофеин.
Вкъщи пия кафе през уикендите, когато не сме някъде - сутрин едно силно и следобед капучино. Пак са капсули, но друга марка.
Слагам сметана/мляко и понякога няколко капки ликьор лешник, на капучиното задължително и повечко. Кафето иначе си го пия без захар.

# 461
Защо говорите за кафе, едва издържам! Опитвам се днес да не пия. В офиса имаме лаваца капсули, от които имам жестоки киселини, но особено след обяда, борбата е безмилостно-жестока и буквално заспивам пред монитора. Аз пия само чисто кафе, поне 2-3 на ден, но днес е мъка.. Май няма да издържа и ще си пусна едно. Мрън!

# 462
Лято, а см как са? Вероятно са повече Simple Smile
74.
Аз не се притеснявам, просто ми е странно, понеже досега винаги са качвали по много, особено каката. По-скоро ми е дерт, че не иска да яде човешка храна, макар да няма непроял човек. Ако изяде 10 грама го броя за постижение, а и обича сам да се храни (т.е практикува ЗВБ).

# 463
Защо говорите за кафе, едва издържам! Опитвам се днес да не пия. В офиса имаме лаваца капсули, от които имам жестоки киселини, но особено след обяда, борбата е безмилостно-жестока и буквално заспивам пред монитора. Аз пия само чисто кафе, поне 2-3 на ден, но днес е мъка.. Май няма да издържа и ще си пусна едно. Мрън!
Пробвай с матча чай (зелен, стрити листа), много е силен. Или черен - Ahmad tea, сиво-зелена опаковка пия аз, много ми е вкусен. Но матчата събужда уникално, различно е от кафето. Иначе в офиса и ние сме с лаваца капсули, вкъщи с долче густо, вторите ми харесват повече, определено  Wink

# 464
  • В Космоса
Светкавица, честито! С любов да си ги изконсумирате! Grinning bouquet

И аз участвах, но нямах късмет да спечеля... Напоследък се зарибих да участвам в тези томболки и ми е интересно дали някога ще спечеля нещо. По принцип нямам късмет за такива неща...

Общи условия

Активация на акаунт